Arama sonuçlarınız

1. mohawk

Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs...

Merhaba, Merak ettiğim bir konu var. Enjektörlerin arızası ile yakıt tüketimi arasında bir bağlantı var mıdır? Dedikten sonra konuya giriyorum; Aracımın ön tarafından ilk çalıştırdığımda yada araç soğuk iken “..tırrrrr...tırrr” şeklinde bir tırlama sesi geliyor. Daha sonra motor ısındığında...

2. mohawk

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama Takip..
  3. mohawk

Sırt Çantası ve Kamuflaj Ağı

Ynt: Sırt Çantası Ve Kamuflaj Ağı Ağ duruyormu. Acaba?

4. mohawk

Stc50243 - Tampon Üstü Far Barı

Arkadaşlar, Ekte görülen tampon üstü barın bir müddet önce siparişini vermiştim ancak içinden vidalar, vs çıkmadı. Sizden bu barı aracına monte eden oldu mu? yoksa kendimiz vida seti uydurup mu takacağız? Johncraddock'tan almıştım, emaillere cevap vermiyorlar. Teşekkürler
  5. mohawk

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Zor, maceralı ama bir o kadarda güzel ve öğretici bir faaliyet olmuş, katılamadığıma üzüldüm. Devrilen arkadaşa geçmiş olsun. Gezenbilir Geleneksel Kış Kampında görüşmek dileğiyle artık:) Herkese iyi haftlalar

6. mohawk

Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Aralık 2013) Çok üzülerek katılamayacağımı bildiriyorum. İsmimi listeden çıkarabilirsiniz:( Haydar Celayir

7. mohawk

DİSCOVERY II HDC SİSTEMİ ÇALIŞMASI

Ynt: Discovery Iı Hdc Sistemi Çalışması Dixie'nin söylediklerine ek olarak; eğer HDC devredeyse, HDC ışığı yeşil olmalı.
  8. mohawk

2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi

Ynt: 2003 Model Discovery Td5 Mi 2004 Model Grand Cherokee 2,7 Cdi Mi ikisininde içine binin, oturun, sağına, soluna bakın. Hatta deneme sürüşü yapın. Hangisi hoşunuza giderse o markada karar kılın. Kararını verdiğiniz markanın temiz bir modelini elbette bulacaksınız. iyi akşamlar,
  9. mohawk

Land Rover 2013 Buluşması

Ynt: Land Rover 2013 Buluşması Benide opsiyonel olarak ekleyebilirsiniz. Menekşe Yaylası, 7-8 Aralık. Haydar Celayir

10. mohawk

Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması...

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Biz kontrol devresini her nerdeyse kendimiz elekromanyetik dalgalardan etkilenmeyecek hale getiremez miyiz?

11. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Senol Bey teşekkürler. Enis Bey'in aşağıda yazmış olduğu yazı tamda benim yaşadığım sorunla ilgili; Merhaba birkaç defa başıma geldi,hastane yanı askeriye yanı gibi yerlerde araç kumandası çalışmıyordu baktığımızda o bölgede araç...
  12. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Burak Bey, keşke dediğiniz gibi olsada bende bir çözüm bulmuş olurdum. Eğer istanbuldaysanız ve Yedpa'da Landrover parçaları satan Kayalarotoya gitme şansınız varsa aracınızı denemenizi öneririm. Zira girişlerinin hemen yanında bir baz...

13. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Benim araç 2003 TD5, eğer sizin aracınız profil resminizdeki araç ise ikisinin elektronik donanımı çok farklı. Benim bildiğim aynı jenerasyon araçların bu problemi yaşadıkları.
  14. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Problem devam ediyor tabiki ama bu sadece benim araca has bir sorun veya bir çözülmesi gereken bir arıza değil. Araçlarımızın immobilizer sistemi her nasılsa kuvvetli elektro manyetik alanlardan etkileniyor ve motor çalışmıyor. Bunun...
  15. mohawk

2001 Td5 İçin Lastik Seçimi

Ynt: 2001 Td5 İçin Lastik Seçimi Benim araç 2003 HSE orjinal lastik ölçüleri 255/55/18 ama ben 255/60/18 ölçülerinde Pirelli Scorpion ATR'yi araçta herhangi bir değişiklik yapmadan sorunsuz kullanabiliyorum.

16. mohawk

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Merhaba, 75 LT mazotla 800 km yaptığınızı yazmışsnız. Doğru hesapladığınızdan emin misiniz? Ben uzun yolda ortalama 110 km hızda 85-88 lt ile 750 km yapabildim ki aracım bakımlıdır. Yalnız araç yüklüydü ve lastiklerde 255/55/18 yerine 255/60/18 AT idi. Sizinki...
  17. mohawk

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım Maslak'ta muhtelif servisler var. Dolaşıp fiyat alırsanız farklı fiyatlar olduğunu göreceksiniz. Ancak hava filtresi, yağ filtresi vs eğer Borusan'dan almazsanız çok para tutan şeyler değil. Dixie'nin belirttiği gibi LR markalı parçalar gerçekten çok pahalı...
  18. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Evet ama neden oluyor? Ve bu sorunun önüne geçemezmiyiz?

19. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Araç Discovery 2, sonradan takılan alarm ve merkezi kilit yok tabiki. Dediğim gibi sonrasında aracı yeniden kodlayarak motoru çalıştırabiliyorsun ama bütün bunlar neden oluyor? niye bunlara gerek var onu öğrenmek istiyorum. Sadece benim...
  20. mohawk

Ynt: Aracın Kuvvetli Vericilerden Etkilenip Çalışmaması... Abi platine ne gerek var. Aynısını mermerden ve ağaçtan yontalım, çalışır nasılsa ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri