Arama sonuçlarınız

1. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Gezi

2. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Keşif Gezisi Güzergah Fotoğrafları
  3. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Gezi

4. reel eksen

5. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) İyi tahmin ettiniz Mustafa Bey, umarım burada yazılan parkuru sizinle de geçeriz benim paylaşmak istediğim biraz daha fotoğraf var ama bir türlü gönderemiyorum, eklenti sayısının 5 adetten az olmasına ve toplam...

6. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Gezi ile ilgili
  7. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Paylaşım için teşekkürler Mustafa Bey
  8. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Mustafa Bey, Hatay'a her zaman bekliyoruz, gelirseniz seviniriz. Bir de gezenbilir.com'da üye fotoğrafınız çok güzel, bizimle fotoğrafın olduğu mekan bilgisini ve Samandağ'da veya Hatay'ın diğer yörelerinde, tavsiye...

9. reel eksen

Gezenbilir Amanoslar Off-Road Etkinliği (14 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Amanoslar Off-Road Etkinliği (14 Şubat 2010) Sertaç özledik seni Yaşar Hocamızın Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi konu başlığında adını görmek istiyoruz :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53994.msg611426#msg611426

10. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) 10 Nisan 2010 Cumartesi Saat 13'te Karamağaraya Keşif Gezisi Düzenliyoruz Hareket saat 13'te 1. Erdinç Ediboğlu, Erhan Alkaya Ford Ranger, Rasim Alyanak, Atila Yeşil 2. Yaşar Ergün, Co pilot koltuğu boş Suzuki X-90...
  11. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Merhaba Mustafa Bey, bu soruyu aslında Yaşar Hocamıza sormamız lazım :) Antakya'ya her zaman bekleriz. Antakya'yı biliyor musunuz?

12. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Yaşar Hocam, bugün bir çok kez foruma gezi ile ilgili google earth fotoğrafları dışında, fotoğraf yüklemeye çalıştım ama devamlı hata mesajları verdi. Kullandığınız bir gmail veya başka bir email adresi var ise, size...
  13. reel eksen

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Herkese selamlar, Yaşar Hocam, arkadaşlar uygun görürlerse, aşağıdaki güzergahı kullanabiliriz. Ben 28 Mart Pazar günü bu güzergahı, engellerden kaçarak ve Dağdüzü köyü hariç bir kez geçtim. Sizlerle engellerden ve...
  14. reel eksen

Gezenbilir Amanoslar Off-Road Etkinliği (14 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir Amanoslar Off-Road Etkinliği (14 Şubat 2010) Geçirdiğim en güzel sevgililer günü oldu :)

15. reel eksen

Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M)

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Hocam sevk ve idarede bizi yetiştirirseniz, sorumluluk almak isteriz. Kısmetse telsiz sayılarını arttırırsak, tırmanışta da faydası olabilir belki de.
  16. reel eksen

Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M)

Ynt: Dünyanın En Kalabalık Tırmanışı (Hatay Keldağ 1729 M) Yaşar Hocam, 19 Mayıs 2010 Çarşamba günü Keldağı tırmanışı ile ilgili konu başlığı aradım ama bulamadım. Bu senede düzenyeceksiniz diye biliyorum. Konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
  17. reel eksen

Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

Ynt: Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) Hocam müthiş bir paylaşım için teşekkürler. Bu geziyi yakın tarihte tekrarlamaya ne dersiniz?

18. reel eksen

Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Amanoslar Alahan Fırnız Kartalalanı Kazıklı Gülderen Off-Road Keşif Gezisi (8 Mart 2009) Hocam çok güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler
  19. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Sezon Açılışı (Altınözü 27 Aralık 2009 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Sezon Açılışı (Altınözü 27 Aralık 2009 Pazar) Yaşar Hocam, güzel gezi olmuş, ileride pu parkuru tekrarlarsanız katılmak isterim, paylaşım için teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri