Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,939
Ynt: Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

Mustafa Bey motosikletçilerle irtibatımız yok ama varsa tanıdığınız irtibatı siz sağlarsanız seviniriz. Buralar 2000-2004 arası çok güzeldi ama sonra malum nedenlerle bozuldu tekrar düzelmesini diliyorum

Etiketler

Yaşar bey harika yerleri keşfetmişsiniz ,bende buyerleri kross motorumla eşimin ATV si ve küçük oğlumla gezmiştik gezenbilir com sitesine yeni üye oldum mitsubişi L200 arazi aracı aldım 4x4 olmadığı için araziye araçla pek çıkamıyorum inşallah enkısa zamanda 4x4 araç alırsam sizlere eşlik edebilirim selamlar.bizim enduro Kross ekibimizle sürekli samandağve yayla dağ mevkisindeyiz ben cbf +ikiteker motorsiklet kulüplerinin üyesiyim kisecik radar bölgesini terör nedeniyle terkettik inş temizlenirde özgürce gezeriz

Mustafad' Alıntı:
Yaşar Hocam!
Gezilerinizi ilgi ile takip ediyorum, 2003-2008 yılları arasında beş yıl Samandağ ilçesinde iş nedeni ile bulundum. Sizin gittiğiniz parkurların bazılarını tek araç ile (Frontera) katetmiştim. Keşke o yıllarda Antakya'da karşılaşabilseydik, Hatay'dan erken ayrıldığımı düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Ayrıca; Antakya CBF Motosiklet grubu ile irtibatınız var ise sonsuz parkur alternatifine ulaşabilirsiniz.
mrb CBF TÜRKİYE gurubunun sitesine girin buradan antakya,daki gurublara ulaşabilirsiniz saygılar. ;)

hasancolakefe' Alıntı:
Yaşar bey harika yerleri keşfetmişsiniz ,bende buyerleri kross motorumla eşimin ATV si ve küçük oğlumla gezmiştik gezenbilir com sitesine yeni üye oldum mitsubişi L200 arazi aracı aldım 4x4 olmadığı için araziye araçla pek çıkamıyorum inşallah enkısa zamanda 4x4 araç alırsam sizlere eşlik edebilirim selamlar.bizim enduro Kross ekibimizle sürekli samandağve yayla dağ mevkisindeyiz ben cbf +ikiteker motorsiklet kulüplerinin üyesiyim kisecik radar bölgesini terör nedeniyle terkettik inş temizlenirde özgürce gezeriz
Merhaba hoşgeldiniz,GEZENBİLİR,çok geniş bir ailedir,gerekli olan bilgilere Motosiklet bölümündeki arkadaşlara sorarak,ta bilgi sahibi olabilir ve bir çok konuyu oradadanda paylaşabilirsiniz.saygılar. ;) :DBende aynı zamanda racing makinaların çoğunulukta olduğu motokolik,adında bir sitenin kurucusuydum ve halende öyleyim
,ama gençlere bıraktım artık,CBF ve BMW motosikletlere biniyorum,dağlara BMW otobanlara HONDA ile katılıyorum,off-road,lardanda hiç geri kalmadım,dalışı,gezileri,atlamayalım,dedim ya büyük ve geniş bir aileyiz bizi izlemeye ve katılmaya gayret edin sorunuz olursa Motosiklet bölümünde arkadaşlar yardımcı olurlar,fazlamı uzattım ne., ;D ;) :D

yasarergun' Alıntı:
Mustafa Bey motosikletçilerle irtibatımız yok ama varsa tanıdığınız irtibatı siz sağlarsanız seviniriz. Buralar 2000-2004 arası çok güzeldi ama sonra malum nedenlerle bozuldu tekrar düzelmesini diliyorum
Yaşar hocam off-road etkinliklerinize motosikletçi arkadaşlarıda davet edin azınlıktada olsalar renk verirler,enduro ve kuros motosikletler off-road,ın bir parçasıdır,başarılar hocam bu akşam burada çakıldım kaldım saygılar yaşar hocam.

ADSZF_~1.jpg

Ufuk Bey Selamlar

Aslında daha önce bir kez dağa motorla çıkan bir gruba rastladık ancak beraber etkinlik yapalım dememize rağmen pek ilgi göremedik umarım bundan sonra motorcu arkadaşlar da bize katılır.

Hocam müthiş bir paylaşım için teşekkürler.
Bu geziyi yakın tarihte tekrarlamaya ne dersiniz?

güzel kareler elinize sağlık paylaşım için teşekkürler.

Yaşar bey,
İskenderundayım.
Bu bölgedeki aktivitelerden nasıl haberim olur?

Selamlar
Erkin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR