Arama sonuçlarınız

1. Y

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 Dci Yakıt Evet bencede çok farkeden birşey yok. O yüzden eğer duygusal :P durumları düzeltebilirsem 2. el de olsa Duster'ın 4x4'ünü alırım. Şimdi yine tamamen duygusal nedenlerden dolayı çok sevdiğim Duster'ımı satılığa çıkardım :( Aracımdan ayrılacağım için hiç bu kadar...

2. Y

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 Dci Yakıt Arkadaşlar ben geçen yıl aldığım aracı 15.000 km.ye gelene kadar ş.içinde 8 litrenin altına düşürememiştim. Fakat bir başka konu başlığı altında (Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) bir üyenin yazmış olduğu deneyimininden yararlanarak tüketim değerlerini 7...
  3. Y

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Sevgili "erco" kardeşim, sen Dacia Duster'den bahsettiğine eminmisin ;D

4. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Tüm Gezenbilir dostlarına selamlar. http://www.youtube.com/watch?v=6Yfkdm3d95U
  5. Y

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Biz Denizlilerin kaderi sanırım bu ;D. Aynı tüketim değeri bendede var. Araç 14.000 km. Yer: Ankara

6. Y

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt Arkadaşlar siz bu 5,5 - 6'lı tüketimleri söyledikçe ben kötü olmaya ve aracımdan şüphe etmeye başladım. Ben bu ortalamaları sadece yaz aylarında uzun yolda gördüm :'( :'( Kışa girmeden önce çok yoğun olmayan ş.içi trafikte (Ankara) 7-7,5 ortalamdaydı. Fakat havalar...

7. Y

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Sevgili Taner kardeşim, bu tüketim değerleri bence mükemmel. Benim araç 4*2 110 bg. ve şuanki güncel tüketim değerlerim 8-8,5 lt. >:( :o ??? ??? Ve de aracın km'si 13.000 küsur. De gerisini sen düşün ;D ;D
  8. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği
  9. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Teşekkür ederim. Geri giderken görünen Fiat Linea araç yolun giriş kısmını engellediği için ilk önce yanından düz çıkmaya çalıştım, ama böyle rampalarda aracı biraz hızlandırıp sonra rampaya çıkmak lazım, fakat yolun fiziki yapısından dolayı ve Lineanın yolun giriş...

10. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Arkadaşlar dün (07.01.2013) Ankara'da yağan karda yaklaşık 1 ay önce aldığım ACHILLES marka kış lastiklerimle (Ankarayı bilenler ne kadar dik rampaları olduğunu iyi bilir ;) ) Gölbaşı - Dikmen - Öveçler güzergahında, yollar tamamen karla kaplıyken ara yollarda hiç...

11. Y

Duster; Zift Alt Zemin Kaplama Hakkında

Arkadaşlar, bende aracımı ilk aldığımda (Nisan 2012) serviste 1.180 TL'ye "KORUMA PAKETİ" adı altında bahsettiğiniz ziftli tabakanın da dahil olduğu bir uygulama yaptırmıştım. Bu paketin içerisinde; Ziftli koruma yada alt koruma, Cam koruma (renkli, çizilmez cam filmi), Boya koruma, Kaput...
  12. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Dostum ben Ankara'da yaşıyorum ve çok sevdiğim dünyalar güzeli küçük bir kızım var, onun için kış lastiği takıyorum. Ve bence tüm araç sahipleri başkalarını düşünmeseler bile kendileri ve sevdikleri için buna ihtiyaç duymaları gerek. Aşağıdaki linkteki video Ankarada...

13. Y

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Arkadaşlar bende bu cumartesi (24.11.2012) Petlas almak için çıktığım yola ACHILLES marka kış lastiği alarak döndüm. Bu markayı daha hiç duymamıştım ama bana fena deilmiş gibi geldiğinden ve de fiyatı oldukça cazip olduğu için (Tanesi 170 TL + 3 ay ertelemeli 7 taksit)...
  14. Y

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET Bencede BEYAZ
  15. Y

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Bende genelde 2500 deviri geçmemeye çalışıyorum. 3000'e çıktığımda oluyor tabi. Sen Denizlide genelde nerede kullanıyorsun bilmiyorum ama, Antalya yada İzmir yolu güzergahında kullanıyorsan biraz daha fazla gidersin ;) Ama Bayramyeri, Çınar...

16. Y

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Macmaneman, ben Denizliliyim ama 5 yıldır Ankarada yaşıyorum. Senede 1-2 defa gelip gidiyoruz Denizliye. Aracın hayırlı olsun. Yakıt tüketiminde böyle giderse süper bence. Ama bencede artar gibi geliyor :-[
  17. Y

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Arkadaşlar bendede 4x2 110 hp. Duster var. Aracı sıfır aldım. İlk full depo ile tamamı şehir içinde 580 km gittim (8,6 lt/100km), 3. depoyla (53 lt) %70 şehir içi %30 ş.dışı yaklaşık 780 km. (6,8 lt/100 km) gittim ve son seyahatimde...
  18. Y

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Arkadaşlar bende Nisan / 2012'de aldığım 4x2 110 bg. Duster var. Km. şuanda 2.300'de. İlk full depoyla şehiriçinde 580 km (Ortalama= 8,6 lt /100 km) gittim. 3 üncü depoda 53 lt mazot ile %70 ş.içi %30 Ankara - Beypazarı arasında...

19. Y

Dusterde Cam Sileceği

Ynt: Dusterde Cam Sileceği Arkadaşlar peki telli (kollu) cam sileceğini orjinalinden büyük kullanan varmı? Muz tipindeki gibi 60-55 cm mi? takmak lazım.
  20. Y

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Cevabınız için teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri