Arama sonuçlarınız

1. Y

Discovery I-ıı Fiyat Aralığı

Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı Valla bende okumadım - okuyamadım ;D ;D Sıktı çünkü :o ???

2. Y

En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Yan basamağın ve etkisinin farkındayım, fakat araç buna rağmen, arazi araçlarına göre alçak bir yapıda. Dacia Duster bile bundan daha yüksek. Kaldıki Suziki bu katagoride çok daha köklü ve kaliteli bir araç. Bence daha yüksek üretilmesi...
  3. Y

En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv

Ynt: En Büyük At Lastik Önerisi: 2011 Yeni Kasa 3k Gv Lastiklerin büyütülmesine rağmen, araç bana hala çok alçak görünüyor ???

4. Y

2007 Model Suzuki Jimny İ Satıyorum

Ynt: 2007 Model Suzuki Jimny İ Satıyorum Umarım görmek için Erzurum'a gelmemiz gerekmiyordur ??? Bi fotosu, linki olaydı iyiydi ;)
  5. Y

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında İlk kez karavan alan, tecrübesiz birisi bu listeyi nasıl ve neye göre hazırlayacak? Hadi hazırladı diyelim, sorunların bir kaç ay sonra veya 1000-2000 km sonra ortaya çıkmayacağı ne malum. Çoğu problem ancak kullandıktan sonra ortaya çıkabilir. Buna kader deyip...

6. Y

3.75 Pino Karavanım Hakkında

Ynt: 3.75 Pino Karavanım Hakkında Bende aynı fikirdeyim.

7. Y

İş Kursam Ne İşi Kurardım

Ynt: İş Kursam Ne İşi Kurardım Turbolinea nicli bir arkadaşımız. Burada meşhurdur ;D Sadece konu başlığınız benzeşiyor, yoksa karakter olarak kesinlikle onunla alakanız yok :) olmasında :o ;D
  8. Y

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Maksut bey, Turbonun açtığı diğer konuları hiç okudunuzmu baştan aşağıya? Okumadıysanız lütfen bir okuyun ;) Sonra tekrar (seviyeli bi şekilde) eleştirmek isterseniz eleştirin bizleri.
  9. Y

İş Kursam Ne İşi Kurardım

Ynt: İş Kursam Ne İşi Kurardım Caner bey kusura bakmayın lütfen, ama nedense Turbo arkadaşımız aklıma geldi birden ??? :D (Durumun kesinlikle sizinle bir alakası yok :))

10. Y

X-trail Ve Yakıt Tüketimi

Ynt: X-trail Ve Yakıt Tüketimi Bilgilendirme için teşekkür ederiz. Almak istediğim araçlardan bir tanesidir X-TRAİL. Ama şuan mümkün değil tabi :-\

11. Y

Modaratörlerimiz Bu Adamı Biran Önce Durdurabilirmi?

Sayın modaratörlerimiz, "Yeni Gönderilen İletileri Göster" linkinde tıklanınca tüm sayfayı kaplayan HowardDot nick'li arkadaşı durdurabilirmisiniz.
  12. Y

Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba O zaman hakikaten çok temiz kullanılmış. Ön tarafta görünen tüm parçalar 10 yaş ve 235000 km'ye göre mükemmel temizlikte.

13. Y

Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba Direksiyon ve direksiyon kutusu değişmiş mi? banamı öyle geldi ::) Yada, o kadar mı temiz kullanılmış :o
  14. Y

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Aracınız hayırlı olsun öncelikle. Fotoları bekliyoruz ;)
  15. Y

Duster Koruma Paketi

Ynt: Duster Koruma Paketi Paketin içeriğini biliyormusunuz, bilmiyorsanız önce onu bi sorun bence. Çünkü bende 2012'de sıfır aldığım Dusterıma koruma paketi almıştım ve içeriğinde; -Ön kaput komple film kaplama - Renkli cam filmi - Alt koruma dedikleri, aracın altına pütür kaplama - Koltuk...

16. Y

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Bence; 2004-2009 = Emekli bir amcamıza, ya da evinde 2-3 tane daha arabası olan zengin bir ablamıza ait olup, bu aracı sadece gün gezmelerinde ve markete gidip gelirken kullanmış olabilir ;D 2009-2012 = Araç el değiştirmiş ve sürekli seyehat eden...
  17. Y

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( Oksijen olmadan yanma, ateşin olması fizik kurallarına aykırı ???
  18. Y

Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma?

Ynt: Meskun Mahal Dışında Koruma Amaçlı Tüfek Bulundurma? Orhan beye katılıyorum. Risk bulunan en küçük şeyde bile eğer risksiz alternatif varsa ona yönelinmelidir. Hele ki bu insan hayatına mal olabilecek kadar büyük bir risk ise. Günümüzde Çin mallarının her alana girdiği bir dönemde (bu tür...

19. Y

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Biliyorum, bende sizin mesajınızın birinci kısmı için bişeyler yazdım :D İkinci kısmı için, size ve Oğuzhan beye sonuna kadar katılıyorum ;)
  20. Y

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Üyeliği bir kaç defa silindi zaten ;) O arkadaşın ruhsal problemini (tıp geçmişim yok :D) ilk ben dile getirmiştim ve sonrasında da konusunda ehil kişiler (sanırım, psikolog) tarafından da (yanlış hatırlamıyorsam) ileri aşamada Şizofreni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri