barb_alone
SQ_for all
Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması
size de kolay gelsin
Allah daha iyilerini size versin
size de kolay gelsin
Allah daha iyilerini size versin
154 iq seviyem var evet bu seviye ile tavan yapmaya az kalmis olabilir.ego ile iq yu ayirt etmekte zorlaniyorsan usenmeden anlatirim.zamaninda bir turbolinea nickli arkadas vardi seninde ondan bi farkin yok.kit kanaat arac toplamiyorum motorsporlarina da gonul vermedim.bu benim sadece hobim parasini verdim en iyi arazi aracina biniyorum. senin test ettigin araclarin da ben parasini verip satin alabilicek durumdayim.borusandan mengenlerden oguzhan taranci kimdir diye satis temsilcisini ararsanda ogrenebilirsin bunuasistdr' Alıntı:iq seviyesi ve kelime dagarcıgı çok geniş arkadaş,4 mesaj burda yazdıysam senin gibi iqsu tavan yapmış bir kaç arkdaştan ögrenmek içindir ...kaldı ki,senin ve diger arakdaş gibi üçü biraraya getirip kıt kanaat araçlar oluşturarak motor sporlarına gönül vermedik... muhteleif her tür aracı ( ne olduklarını söylemeye lüzüm bile gormuyorum)daha dün edinmedim senin rüyanda bile göremeyecegin araçlar kullandık,test etttik, deneyim yaşadık,deneyimlerimizi senin ve senin gibi agresiv yaklaşımlı insanlar gibi ,buenzer hobilere merak salmış yeni arkadaşları sogutarak aktarmadık o güzel forum kültürüyle.... herneyse kendiniz çalıp oynamaya devam edin,soru soranları da burdan kaçırıp,münakaşanıza devam edin...kolay gelsin
Oğuzhan bey çok güzel cevap verdiniz. Burada biraz (haklı) selzenişle de olsa cevap veren arkadaşlara daha saygılı olunmalıydı diye düşünüyorum bende.oguzhan3434' Alıntı:154 iq seviyem var evet bu seviye ile tavan yapmaya az kalmis olabilir.ego ile iq yu ayirt etmekte zorlaniyorsan usenmeden anlatirim.zamaninda bir turbolinea nickli arkadas vardi seninde ondan bi farkin yok.kit kanaat arac toplamiyorum motorsporlarina da gonul vermedim.bu benim sadece hobim parasini verdim en iyi arazi aracina biniyorum. senin test ettigin araclarin da ben parasini verip satin alabilicek durumdayim.borusandan mengenlerden oguzhan taranci kimdir diye satis temsilcisini ararsanda ogrenebilirsin bunuburdan sidik yaristirmanin alemi yok.seni para ile degil ( bu konuda benim icin sadece klavyenin arkasindaki birisin ) genel kultur ile gezdigim ulke sayisi ile aklina ne gelirse her konuda iddalasabilirim.lakin bunun cocukluk olacaginin da farkindayim.fazla lafi uzatmaya gerek yok.sorularinin cevaplari gecmis yazilarda var diye tekrar soyliyim belli ki hala okumamissin.saygisizligin luzumu yok.hayirli aksamlar dilerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
umut067' Alıntı:Oğuzhan gibi bilgili ve sürekli yardımcı bir arkadaşımıza seviyesizce laf edilmesi hiç hoş olmamış. Bu Turbolinea 'ya ne oldu yahu)
yasinblgc' Alıntı:Turbo'suz buraların tadı tuzu kalmadı ;D
Üyeliği bir kaç defa silindi zatenVipLife' Alıntı:Ben o adamı Donanımhaber mixeri olarak tanımıştım, demek tek karıştırdığı yer orası değilmiş, konuya gelince, bismillah demeden herkese hakaret eden ve işi artık terbiyesizlik boyutuna (milletin zekasını tartıştığı ve yapmış olduğu yüksek iq ironisi ile alenen gerizekalı demesi ile ) taşıyan kişinin üyeliği sorgulanmalı bence..
Biliyorum, bende sizin mesajınızın birinci kısmı için bişeyler yazdımVipLife' Alıntı:Mesajimin ikinci kisminda Turboyu kastetmemistim aslinda![]()