yasinblgc' Alıntı:Caner bey kusura bakmayın lütfen, ama nedense Turbo arkadaşımız aklıma geldi birden ???(Durumun kesinlikle sizinle bir alakası yok
)
dağcı papaz' Alıntı:Merhaba. O kadar çok etkenin olduğu ve bir o kadar da yoruma açık bir konu ki ne desem bilemedim. Öncelikle sizin iş tecrübeniz?, eğitiminiz?, hayat tecrübeleriniz?, hobileriniz, evli-bekar olma durumunuz?, neleri sevdiğiniz/sevmediğiniz?, ofis veya dükkan gibi sabit bir yer mi? yoksa sürekli dolaşma gerektiren bir iş mi? vs gibi onlarca farklı soru ve cevabı barındıran bir durum bu. Öncelikle size tavsiyem bunlar gibi onlarca soruyu barındıran sayfaları hazırlayıp detaylı biçimde ve gerçekten içinizden geldiği şekilde cevaplayıp sonra hem kendinizce hem de çevrenizdeki tecrübeli kişilerce yorumlayıp bir karar verebilirsiniz.
Son söz olarak söyleyebileceğim ise "dünyadaki en mutlu çalışan hobisini işine ya da işini hobisine dönüştüren kişidir". Eğer böyle bir işe dökebileceğiniz hobiniz varsa ona öncelik verin derim![]()
yasinblgc' Alıntı:Caner bey kusura bakmayın lütfen, ama nedense Turbo arkadaşımız aklıma geldi birden ???(Durumun kesinlikle sizinle bir alakası yok
)
Turbolinea nicli bir arkadaşımız. Burada meşhurdur ;D Sadece konu başlığınız benzeşiyor, yoksa karakter olarak kesinlikle onunla alakanız yokcaner_tee' Alıntı:Tur
Turbo???
bir pizzacı açmayı deneyin. ufak bir sermaye ile işe başlayın... ama yine de çoook çalışmanız gerekircaner_tee' Alıntı:Arkadaşlar Merhaba...
bu konu bir bilgi alışverişidir. Öncelikle yaşadıgım yer İstanbul. Kendim iş kurmak istiyorum. getirisi büyük olmasın önemli degil yeterki kendi işim olsun. fikir öneri ve yapmak istediginiz işi yazabılırmısınız..
YavuzÇ.' Alıntı:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heralde değildir arkadaş.
Arkadaş kendi işini kuranların başı göğe erdi sanki bu memlekette. Beş senede 15 yıllık yaşlanmak istiyorsan hemen bir iş kur. Özellikle imalat sektörü olsun.