Arama sonuçlarınız

1. Y

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Kapı otomatiğini yaptıran arkadaşlara hitaben; Benim kapı otomatiği aktif hale geldi ve hareket ettikten kısa süre sonra tüm kapılar kilitleniyor, fakat ön kapılar açılıp indikten sonra arka kapılar ve bagaj kapısı açılmıyor. Aracın içindeki düğmeden yada kumandadan...

2. Y

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme BUNU MUHABBET KÖŞESİNDE PAYLAŞTIM AMA BURADA DA PAYLAŞMAK GEREK DİYE DÜŞÜNDÜM. Arkadaşlar bugün nihayet Ankara Neziroğlu Renault servisinde bende kapı otomatiğini aktif hale getirtebildim . Aracıda oradan almıştım 1 ay önce ve bundan önce birkaç defa telefonla...
  3. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar bugün nihayet Ankara Neziroğlu Renault servisinde bende kapı otomatiğini aktif hale getirtebildim :D . Aracıda oradan almıştım 1 ay önce ve bundan önce birkaç defa telefonla arayıp bu işlemi yapabiliyormusunuz diye sordum. Hemen HAYIR!! diye...

4. Y

Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

Ynt: Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat Aynı aracın (4x2 1.5 dci 110 bg) Laureate modelini yaklaşık 3 hafta önce Ankara'da aldım. Ama ek paket olmadan. 43.500 TL'ye. Daha sonra 1.180 TL'ye KORUMA PAKETİ yaptırttım. Saydığınız paketlerle fiyatı normal bence.
  5. Y

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 151.yasinblgc (Dacia Duster 4x2 1.5 dCi 110 HP Laureate) Ankara'daki Denizlili

6. Y

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

Selim bey, bu Chipleme işlemini yetkili servisler yapıyormu? Ve bu yapıldığında garantisi bozuluyormu acaba? Bunu yapınca yakıt tüketiminde nasıl bir değişiklik oluyor? Olumlu-Olumsuz?

7. Y

"macmaneman" Bencede Duster almaktan vazgeçme. Bende bu aracı ilk başta istemeye istemeye eşimin ısrarları sonucu almıştım. Ama şimdi giderek arabaya daha çok ısınıyorum. Belki önceki arabamın 1.4 75 bg benzin/lpg'li peugeot 206 olmasından dolayı. Çünkü çekişi çok kötüydü. Şimdi bu araçla...
  8. Y

Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Duster 1.5 dci 4x2 110 bg. aracı aldım. Aldığım günden beri hızımı 100 km/s'in üzerine çıkınca belirgin şekilde rüzgar sesi alıyorum. Bu durum normalmi yani tüm Dusterlarda bu durum varmı? Yoksa benim aracın kapı conta lastiklerindemi bir sorun var. Ya da cam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri