Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macmaneman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,408

macmaneman

Kamp II
Yer
Denizli
Merhabalar, Yeni duster alan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir mi? Aşağıda belirtilen duster için aldığım fiyat 47100 TL ( trafik sigortası dahil)
1.5 4*2 dizel 110 bg
look paket
esp+asr
güvenlik paketi
deri direksiyon+vites topuzu
opak beyaz
park sensörü hediye aynı zamanda aksesurlar içinde; kapı koruma bantları+ çamurluk üstü korumaalar : işçilik dahil 1300 TL kolçak : 300 TL ön arka paçalıklar: 200 TL

Etiketler
Ynt: Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

hayırlısı olsun.ocak 6 da 4x4 ünü bu fiata almıştım ben

macmaneman' Alıntı:
dediğim gibi henüz arabayı değil; sadece teklifini aldım :smiley:
alın aracı hiç düşünmeyin .ancak keşke 4x4 ünü alabilseniz.çok fark var arasında.

4x4'ü benim ihtiyaçlarımın üzerinde...Niye mi?
Çünkü, ben çamurda, ağır zemin koşullarında kullancak biri değilim, üstüne üstülük kışı ağır geçen bir yerde de oturmuyorum...eee ben niye o zaman 4x4 alayım ki??
temel ilke, eğer alacağın ürün beklentilerini gerçekleştiriyorsa, niye pahalısını alasın??

ancak keşke 4x4 ünü alabilseniz.çok fark var arasında.

sadece temenni idi.tercih sizin.

Aynı aracın (4x2 1.5 dci 110 bg) Laureate modelini yaklaşık 3 hafta önce Ankara'da aldım. Ama ek paket olmadan. 43.500 TL'ye. Daha sonra 1.180 TL'ye KORUMA PAKETİ yaptırttım. Saydığınız paketlerle fiyatı normal bence.

bence çipe mipe hiç gerek yok, zaten 100 km hızdan sonra ses geliyor deniliyor...bu yaştan sonra da formula3 yarışlarına girmeyi de düşünmüyorum ;)

Doğru tercih..doğru fiyat...

Kazasız belasız... kullan arkadaşım...hayırlı uğurlu olsun...

1.5 4*2 dizel 110 bg
look paket
4 hava yastıgı
deri direksiyon
vites topuzu
siyah metalik
kolcak,
spoiler,
bagaj ustu cıtası

trafik sigortası dahil 45800 liraya aldım. epey pazarlık ettim arkadaşlar.
renault asf otomotiv kartal.
bi kıyasla bakalım :smiley:

benle aynı fiyata almısın sanırım..sende esp yok herhalde..bende 46 bine aldım.
hepimizin için hayırlısı olsun

bende esp asr yok aslında almak ıstıyordum ama siyah bulamadık bende cok fazla beklemedım.
esp sizin aracta varmı acaba?
varsa ben kazıklandım mı :smiley:

bende esp asr var,
aldığımız fiyatlar birbirine yakın...güle güle kullanın.ben henüz teslim almadım..temmuzun 1nci haftası teslim...mtv den kurtulmak için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR