Arama sonuçlarınız

1. xkirpix

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 aslında bu konuyu Dacia ile konuşup bir test yapmak istediğimizi bize 5 tane test aracı göndermelerini bunlara uygun parkur yapıp yarış düzenleyeceğimizi söylesek de eş dost eğlense . şaka bir yana 6. oyun çok daha enterasan olacak arkadaşlar herkezin hazırlıklarını...

2. xkirpix

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) teşekkürler inşallah başarılı oluruz. konu kazanç olmasa da yatırdığımız paraları ve emeği düşününce kazanç da gelmeli diye düşünüyor insan ister istemez
  3. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) teşekkürler asıl üzerinde çalışılan konuyu dile getirdiniz. portal aksın uygulamasından sonra kaçık merkez den doğan burulma kuvvetinin salıncaklara yüklediği pozitif ve negatif kuvveti dengeleyecek destek bağlantıları üzerinde çalışıldı...

4. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) portal aksın yapılıp satılmasındaki asıl hedefi Suzuki gibi ön kısmı salıncak olan araçlardaki akis kesme sorununu kaldırmak için dir. çalışmalar neticesinde hermarka model için yapılacak 3.5 inç portal aksdan yükseltme olacak takriben 2 inç...
  5. xkirpix

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 hamili kart yakinimdir yapabilirmiyiz. yaparsak alalım telefonu.

6. xkirpix

karda en iyi 4x4

Ynt: karda en iyi 4x4 cenk ozaman hemen bir dustercı arkadaş edinmem lazım sende herhangi bir numara varmı. bende fikrimi söylemek isterim. karda en iyi araç sen kalmışken yanından geçip giden araçtır. selamlar

7. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Tüm iyi dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim. tüm yazılanları okuyunca bu konu ile ilgili çeşitli kaygıların olduğunu gördüm. bütün kaygılara katılıyorum. ve bu tip işlerin geliştirmesinin uzun sürmesinin de ana sebebi bu güvenlik...
  8. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) teşekkür ederim
  9. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) teşekkür ederim[/td][/tr][/table]

10. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) teşekkür ederim

11. xkirpix

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) merhabalar portal aks ile ilgili görüşlerini belirten dostlara selamlar. Bir makine mühendisi ve offroad tutkunu olarak araçlara yapılan kupa yükseltmesini , yay ve amortisörler den yapılan yükseltmeleri 60 km nin üzerindeki hızlar için...
  12. xkirpix

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

kesinlikle haklısınız ama kadınlar kendilerinde başka birşeyle evli adamları hiç onaylamıyorlar bu noktada kıskançlık oluyor bana ayıracağı zamanı offrod a ayırıyor fikrine kapıldımı işler karışıyor. Allah herkeze anlayışlı eş versin selamlar

13. xkirpix

Jip Almak için Eşimi Nasıl İkna Ederim

kürşat kesinlikle çok güzel taktikler ama şunu ekleyeyimki hatuna rağmen 4x4 almak ilişkinin sıkıntıya girmesine sebep olur ben kafama göre gezebilmek için (dağbayır) 4. evliğimi yaptım. çok şükür araziye dedim mi benden çabuk hazırlanıyor. birde yarışlarda kupa madalya felan alınca değmeyin...
  14. xkirpix

1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor

sevgili arkadaşlar 2 adet wagoneerim olduğu için birini klasik olarak şehir versiyonu diğerini offroad versiyonu yapmayı planlıyorum. bütçesini ayarlamak üzere çaılşmalarım bitmek üzere. biter bitmez. projeye başlanacak.
  15. xkirpix

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. takip

16. xkirpix

WAGONEER KULLANMA KILAVUZU İÇİN YARDIM İSTEĞİ

Ynt: WAGONEER KULLANMA KILAVUZU İÇİN YARDIM İSTEĞİ kullanım klavuzunu edindim isteyen arkadaşlar maillerini göndersin selamlar
  17. xkirpix

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) çok güzel fotolar teşekkürler
  18. xkirpix

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz

19. xkirpix

Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir.

Ynt: Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir. türkiyedeki vagoneer leri parçalaya rak değişik araçlara yedek parça olarak kullanan arkadaşlar neden wagoneeri girek araba olarak tercih etmiyorlar anlamakta zorlanıyorum. wagoneer üretilmiş en sağlam yürüyen aksamı olan...
  20. xkirpix

Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek teşekkürler ustam ilgiyle takip ediyorum sizi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri