Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ormanci1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,988

Etiketler

Ynt: Satılık Ön Arka Wagonneerden Çıkma Dana 44 Arka %100 Kilitlidir.

ormanci1907' Alıntı:
1 buçuk metreden fazla
Merhaba
Bu cevap yeterli degil maalesef,cünkü benim aracima uygun olmasi lazim.o yüzden tam ölcüyü bilmem lazim.
Ona göre dodikleri ve jantlarin ölcüsünü ayarlayacagim.Önlerde disk varmi?Birde diflerin oranini söylersen iyi olur
Selamlar
Muzaffer Kargu

Muzaffer Kargu' Alıntı:
Merhaba
Bu cevap yeterli degil maalesef,cünkü benim aracima uygun olmasi lazim.o yüzden tam ölcüyü bilmem lazim.
Ona göre dodikleri ve jantlarin ölcüsünü ayarlayacagim.Önlerde disk varmi?Birde diflerin oranini söylersen iyi olur
Selamlar
Muzaffer Kargu

ben size yardımcı olmaya çalışıyım bende şu an wagonner dif takıyorum, ön kovanın karpuzu çok sağda olduğu için ön makasları 5,25 cm dışa kaydırmanız lazım yoksa ortalayamazsınız kovanı. arka kovan içinse makas bağlantı yerlerini yeniden yaptırmanız lazım bu kolay bi iş ayrıca arka karpuzda cj kovanlarına göre biraz daha sağda arka şaftınız hafif sağa doğru kayacak ama sıkıntı olmaz ben uzun süredir kullanıyorum sorun yok. genişliğide 150 cm civarında olması lazım tekrar ölçerim yarın.
ayrıca wagonner aksları piyasada international scout akslarına göre daha rahat bulunuyo

sizin aracınız genişletilmiş sanırım dışa taşma yapmaz lastikler

türkiyedeki vagoneer leri parçalaya rak değişik araçlara yedek parça olarak kullanan arkadaşlar neden wagoneeri girek araba olarak tercih etmiyorlar anlamakta zorlanıyorum.
wagoneer
üretilmiş en sağlam yürüyen aksamı olan dif genişliği açısından albenili konfor açısından yüksek ve dizayn olarak karakteristik amerikan dır.
önce wagoner diff takarsınız arabaya sonra v8 motoru alınır sonra şanzıman derken araçlarınızın sadece kasası kalır herşey wagoner olur. oysa wagoneeri bozunca bir kahramanı daha öldürüyorsunuz.
kimse yanlış anlamasın sözüm kimseye değil dertleşiyorum sadece
selamlar

ozanyur' Alıntı:
ben size yardımcı olmaya çalışıyım bende şu an wagonner dif takıyorum, ön kovanın karpuzu çok sağda olduğu için ön makasları 5,25 cm dışa kaydırmanız lazım yoksa ortalayamazsınız kovanı. arka kovan içinse makas bağlantı yerlerini yeniden yaptırmanız lazım bu kolay bi iş ayrıca arka karpuzda cj kovanlarına göre biraz daha sağda arka şaftınız hafif sağa doğru kayacak ama sıkıntı olmaz ben uzun süredir kullanıyorum sorun yok. genişliğide 150 cm civarında olması lazım tekrar ölçerim yarın.
ayrıca wagonner aksları piyasada international scout akslarına göre daha rahat bulunuyo

sizin aracınız genişletilmiş sanırım dışa taşma yapmaz lastikler
Merhaba Ozan Bey
Tefarruatli cevap icin tesekkür ederim,eger tam ölcüyü verebilirseniz memnun olurum.
Selamlar
Muzaffer Kargu

xkirpix' Alıntı:
türkiyedeki vagoneer leri parçalaya rak değişik araçlara yedek parça olarak kullanan arkadaşlar neden wagoneeri girek araba olarak tercih etmiyorlar anlamakta zorlanıyorum.
wagoneer
üretilmiş en sağlam yürüyen aksamı olan dif genişliği açısından albenili konfor açısından yüksek ve dizayn olarak karakteristik amerikan dır.
önce wagoner diff takarsınız arabaya sonra v8 motoru alınır sonra şanzıman derken araçlarınızın sadece kasası kalır herşey wagoner olur. oysa wagoneeri bozunca bir kahramanı daha öldürüyorsunuz.
kimse yanlış anlamasın sözüm kimseye değil dertleşiyorum sadece
selamlar
Merhaba
Ben bu ise basladikdan sonra cok seyleri yanlis yaptigimi anladim,ilk tecrübemdi,ama biraz gec oldu,simdi yanlislari düzeltmeye calisiyorum.
Kendim yurtdisinda kaldigimdan bu islere sizin kadar vakif degilim.Onun icin size söz veriyorum bir iki seneye yurda kesin dönüs var,bende böyle ölmeye yüz tutmus bir araci yasatacagim.
selamlar
Muzaffer Kargu

Muzaffer Kargu' Alıntı:
Merhaba Ozan Bey
Tefarruatli cevap icin tesekkür ederim,eger tam ölcüyü verebilirseniz memnun olurum.
Selamlar
Muzaffer Kargu

şimdi ustamı aradım 148 cm ölçmüş ama ben yine ölçücem. bunlar olmazsa size başka bir dif tavsiye ederim geniş istiyosanız

wagoner den çıkan dana 44 ler 35 lastik ve üstü için uygun diye biliyorum,eğer 35 altı kullanıyorsanız internatıona scout diffleri veya cj8 diffleri kullanaqbilirsiniz gerçi bu iki diff ölçü olarak aynıdır sağlamlık açısından scout tercih edilmeli parça bolluğu açısından cj8...

Merhaba Muzaffer bey; Açık sözlülüğünüzden ve yanlışlardan döndüğünüzden dolayı sizi tebrik ederim..Siz yanlış yönlendirmelerin kurbanı oldunuz ve lüzumsuz yere bir sürü masraf yaptınız bunları vebalide sizi çakma ŞEY lere yöneltenlerin ve akıl verenlerin olsun , ben yarın bu satıcıdan gerekli ölçüleri öğrenebilirsem size aktartıcağım veya bildiririm , kolay gelsin.......(satıcı tanıdık).

Merhaba Sayin TARB
Diferansiyal isini hallettik sükür,Inter scout tan cikma ön ve arka disk li dana44 aldik.bunlara ilaveten 5 ileri sanzuman ile 130 bg ford puma turbodizel aldik.yapimini Bu da benim jeepim konusu altinda paylasiyorum.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Sonradan gördüm sayfanızdan aldıklarınızı, artık size kolay gelsin....

s.a diffler duruyormu acaba ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR