Arama sonuçlarınız

1. dron

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) http://members.shaw.ca/red90/gears.html#mt82 yukarıdaki linkte defenderde kullanılan tüm şanzımanların dişli oranları bulunmakta sonuç olarak sizin verdiğiniz deyer doğru olmakla birlikte ben sondişli oranını yanlış vermişim mt-82 son dişli oranı 0,742...

2. dron

Hatay-Antakya offrod kulübü

Ynt: Hatay-Antakya offrod kulübü isim pek önemli değil önemli olan sizlerin bu yöndeki çalışmaları sizleri canı yürekten destekliyorum
  3. dron

Hatay-Antakya offrod kulübü

konyadan sizleri bir antakyalı olarak imrenerek izliyorum ve artık antakyayada bir offroad kulübü resmi olarak kurulma zamanının geldiğine inanıyorum HAntoff u kurun ve gezilerinizi HAntoff adı altında bizlere seyrettirin Yaşar hocam sanırım bu iş sana düşüyor. aslında tüm Antakyalılara sevgilerle

4. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) tra500060 diye bir parca mevcut o parcayı koyuyorsun bitiyor
  5. dron

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) son dişlioranı mt82 0,79 yani son sürat aynı ve ayrıca 2000 tly her tarafta mevcut bu şanzıman (ford v184 lerin üzerindeki 6 ileri şanzıman )

6. dron

Defender kilometre saati arıyorum

Ynt: Defender kilometre saati arıyorum bmc larin sıtandart kilometre saati bire bir oluyor

7. dron

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları Bu konu sabit konulara taşınırsa çok sevinirim uzun soluklu olacağı kanısındayım
  8. dron

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları takip
  9. dron

Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum

Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum fukan sis farları ikiye ayrılır delici ve yayıcı olmak üzere ben bu kanuda çok ii olamasamda (daha iyi bilenler vardır) üstlere delici tipleri ön tanpanada yayıcı tipleri takmalısın bence

10. dron

Defender Pick Up

Ynt: Defender Pick Up fort firması 2002de land roveri aldı ve leyland motorla olan sözleşmenin bitimini bekleyerek 2007 de fort motorla 15 yıllık bir anlaşma yaptıktan sonra 2009 da tata firmasına firmayı sattı yani 2007 den itibaren bu motorla piyasaya cıkıyor araç 2010 dada türkiyede bu...

11. dron

defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???

Ynt: defender TD5 motor ve PUMA motor farkı??? bildiğim kadarıyla her ikiside euro 4 motorlar aralarındaki fark puma mekanik ponpalı ([bizlerin taktığı 130 ps 320 nm/t] & [ orginalide elektronik 120 ps 360 nm/t]) TD5 ise elektronok td5 cok kullanılan bir motor olmadıgından (türkiyede)...
  12. dron

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı takip

13. dron

Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları

Ynt: Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları bu büyük vidanın resmini çekerek burada bizlerle paylaşmanız mümkünmü
  14. dron

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. teprik ederim maaşallah diyeyim araç çok güzel olmuş renk kodu ve boya markası nedir ?
  15. dron

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık

16. dron

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 98 model olur defenderler benim merakettiğim kaçtanesi kapalı kasa
  17. dron

Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması çok pahalı bir girişim olmuş 120 ps puma motor fiyatı ben olsam puma motor takar sonuna kadar tork undan ve ps inden yararlanır bu riske girmezdim
  18. dron

Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur

Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur takip

19. dron

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı ahmet bey siz el atarsanız bu iş hem seri üretime girer hemdeçok güzel olacağına inanıyorum bu iştende en çok bizler yarar görürüz . arkadaşlar türkiye de üretenler var diyor ama onlar sadece orta bölüm teyiplik kısmını üretiyorlar komple göğüs dizayn edip üreten...
  20. dron

Defender'e Klima Yapalım

Ynt: Defender'e Klima Yapalım http://www.youtube.com/watch?v=GMkGAdhjhKI&feature=fvsr yukarıdaki defender türkmalı klima kullanıyor http://www.evaporatifsogutma.com/

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri