Defender Pick Up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan joe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,818

joe

Yeni Üye
merhaba beyler
bu iste biraz acemi oldugum icin sordugum sorular biraz garip gelebilir kusura bakmayin ama tekrar ayni hatalari yapmamak adina sormam gerekiyo bir kac bilene.defender 110 pick up 122 ps 6 ileri duz vites 2010 model bu arac ingiliz yapim diye soylediler,arac etilerde autoline isimli galeride. ama benim anlamadigim neden ford puma motoru var orjinal ingiliz versiyonuysa neden land rover motoru yok.fiyati sifir bir defendera gore makul geldi ciddi olarak dusunuyorum .78000 tl.bu arac ve fiyati hakkinda ne dusunuyosunuz.biraz bilgi paylasimi lutfen

Etiketler
Ynt: Defender Pick Up

Konu dikkatten kaçmış sanırım. Landrover uzun zamandır ford motoru kullanmakta. Kullanılan motor ford ninibülerde kullanılan motorla aynı diye biliyorum.

Ynt: Defender Pick Up

fort firması 2002de land roveri aldı ve leyland motorla olan sözleşmenin bitimini bekleyerek 2007 de fort motorla 15 yıllık bir anlaşma yaptıktan sonra 2009 da tata firmasına firmayı sattı yani 2007 den itibaren bu motorla piyasaya cıkıyor araç 2010 dada türkiyede bu motor kullanılmaya başlandı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.