Arama sonuçlarınız

1. M

3.2 Opel

Ynt: 3.2 Opel sis farının zayıf olması mıymış adam için eksik taraf? komik... öndeki koruma barı yoksa, koltuk kafalıklarının da ortası boş demektir. almışken full versiyon alın derim

2. M

Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi frontera alıyosan lpg'li alma kardeşim. yakıt sıkıntı olacaksa git dizel bir araç al. yazıktır ferrari alacak adam hem yakıt düşünmez hem de yaktığını önemsemez, bilmem anlatabildim mi?
  3. M

Yine Yeniden Frontera

Ynt: Yine Yeniden Frontera ilandaki araç boyalı yalnız, ayrıca manuel vites, koltukları kumaş ve kafalıkalrın içi boş limited, yani full versiyon değil

4. M

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi B kasa ile 100+ hızlarda giderken fren yapınca pedalda ve sanırım sağ ön lastikte bir ttireme olmaya başladı. sebebi ne olabilir?
  5. M

B Kasa 3.2 V6 İçin Motor Yağı

Ynt: B Kasa 3.2 V6 İçin Motor Yağı general motorsun yağını koydum 10/40 gm 10/40

6. M

Ynt: B Kasa 3.2 V6 İçin Motor Yağı gaz yok, olsa belirtirdim 10/40 tamamdır ,teşekkürler

7. M

Ynt: B Kasa 3.2 V6 İçin Motor Yağı çok acil cevap lazım
  8. M

Hangi marka önerirsiniz ve uygun motor yağının kodu nedir?
  9. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi hocam yardımın için teşekkürler. dosyayı dışarı çıkarmak için gerekli şifre nedir?

10. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi usta_ hocam cevap için teşekkürler esasında bu parçaya benzeyen birkaç tane daha var, iyice inceleyip emin olmam lazım indireceğim kitabın adı nedir tam olarak?

11. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi selamlar, frontera b kasa, 3.2'nin sürücü koltuğu paspasında bu parçayı buldum. nereden düşmüş olabilir ve bu neyin parçasıdır?
  12. M

Frontera B Abs G Sensör Arızası

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası bilgiler için teşekkürler gerekirse numarasını isizden isterim

13. M

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası siz kartı kendiniz mi söktünüz yoksa aracı ankarada ustaya mı götürdünüz?
  14. M

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası nerede ve kime yaptırdınız peki? kaça mal oldu? yapılan işlem nedir?
  15. M

Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor

Ynt: Frontera 3.2 İn Ne Kadar Yakıyor 3.2 lt, 205 beygir kullanıp da yakıttan laf edilmez yahu :) hele ki şehir içi kullanımda hiç olmaz ama sehirdışında tabiki daha avantajlı oluyor full depo sadece şehir dışı 600 km yapıyor, şehir içinde ise makul trafikte görebileceğiniz maksimum mesafe...

16. M

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor önler dönmüyor ne demek yahu? araç 2 çekerken zaten önden çekiş, önden çekmemesi gibi birşey söz konusu değil
  17. M

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Ynt: Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor vitesi N ye neden alıyosun? vites D de iken 4çeker tuşuna bas ve biraz bekle. eğer sabitlenmezse biraz ilerle geri git bir süre sonra sabitlenecektir.
  18. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi kesinlikle haklısınız, daha sonra palovit şelalesine de gittim. valla dedim bu yollar tam frontera için :) o yolları frontera ile kat etmek gerçekten zevklidir eminim

19. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi merhaba hocam, aracın üstündeki sticker'dan tanıdım, demek foruma da yazıyormuşsunuz. durup selam vermek isterdim ancak minibüs ile zilkale'ye doğru yol alıyordum. araç frontera olunca hemen dikkatimi çekti :)
  20. M

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi 06 SK 914 plakalı fronteranın sahibi kim bu forumdan? Geçenlerde doğu karadeniz turu sırasında denk geldim araca üstünde gezenbilir sticker'ı vardı ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri