Ynt: Yine Yeniden Frontera
Kusura bakma işlerimin yoğunluğu nedeniyle daha yeni girebildim siteye;
Frontera B Kasa 3.2 tabiki tavsiye ederim.Konforlu güvenli ve gösterişli bir araçtır.Opelin yanlış pazarlama stratejisi vergi dezavantajı nedeniyle herkesin uzak dur dediği bir araçtır ama ben kimseyi dinlemedim ve aldım zamanında çokta memnundum yeni sahibi aracın km sının düşük boyasız ve lpg sinin prins olamsından dolayı ;D güzel para verince sattım suzuki aldım suzuki kötümü değil ama fronteranın yerini konforunu ve güvenini vermiyor şu an tek hedefim 2.2 DTI Frontera Sport almak yükseltip vinç lastik vs (Mesleğim bir ilin afet haberleşme sorumlusuyum Hobim amatör telsizcilik telsizlerin özellikle HF telsizin muharebe anında vinç kadar aküden amper çekmesinden dolayı aracın rölantide uzun sure çalışacağından tercihim dizel) yanına da binek bir araç almak .Öncelikle tavsiyem alacağın arabada ABS sistemi mutlaka kontrol ettir abs beyninden tut ta tekerlek bağlantı kablolarına kadar.ABS lambası yanan araca asla yanaşma,Otomatik Vites Kutusunu mutlaka kontrol ettir (otomatik şanzıman ustasına) ,motor kompresyon testi yaptır,ve mutlaka ve mutlaka rölanti motoruna mutlaka baktır.eğer bunlardan tam not alırsa yıllarca sorunsuz binersin.Parçası bulunmuyor falan hikaye İstanbul'dan bir günde parça geliyor kargoyla benim aracın sağ ön cam krikosu arızalanmıştı bir saat içinde buldum.Eğerki temiz ve darbesiz se düşünme yakıt olarak sakin kullanımda ve özellikle uzun yolda makul.Bu araçları insan lar bilmiyor içine binince ağızları açık kalıyor.Eğer ki bütçen uyarsa malum sitede 176238760 nolu ilandaki araç çok hoş pazarlıkla alabilirsin kafan ağrımaz.Saygılarımla TA3ASY 73