Arama sonuçlarınız

1. fosilbulent

Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Melih bey açıklamalar ve çalışmalarınız için teşekkür ederim. bu gün bir tekno markete gittim. 3 ürünü inceledim bölümden yetkili arkadaşlar ile konuştum biri çok bilgiliydi ince ince anlattı.. hs 10 için 1400 fz100 içinde ona...

2. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... ok merakla bekliyorum aslında basit bir kıyas yapmak isterim ana başlıklar yeterli mercek açısı zoom çözünürlük çekim hızı vb.
  3. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... 1- Nikon Coolpix P100 10.3 MP 26x Optik Zoom 3" LCD Dijital Foto.Makinesi Ürün Açıklaması ( 450.30 USD + KDV) : 870 TL http://www.dailymotion.com/video/xct14w_nikon-coolpix-p100-26212-coolpix-di_tech...

4. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Bulent bey bu arada dunden beri dusunuyorum, size tavsiye ettiklerim arasindan ben olsam hangisini alirdim diye hala isin icinde cikamadim. :) :) düşüncelere daldırmak istemezdim.... Fotoğraf bizim hobilerimizin bir parçası...
  5. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Delikanlı ve bilgili arkadaşların olması çok güzel... :) seçtiğim makine ve resimleri paylaşacağım

6. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... ilginize çok teşekkur ederim... herşeyi alt alta koyup tekrar düşüneceğim. Değerli bilgiler paylaşım için sağolun...

7. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... aslında finepix s5000 modelini kullanıyorum. ekranı düştü ve kırıldı. yine aynı seriden gitmek istiyorum fakat objektifte sıkıntı oldu ben daha çok doğa ve araç ları kişi temaları ile bir fotoğraflıyorum bazen geniş bazende dar...
  8. fosilbulent

Nikon Coolpix L100 ve Fujifilm Finepix S1800

Ynt: Nikon Coolpix L100 ve Fujifilm Finepix S1800 Bu 3 makine arasında kaldım seçim yapsanız sizler ne alırdınız ? Nikon Coolpix P100 10.3MP 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi Canon EOS 1000D EFS 18-55 Kit 10.1MP SLR Dijital Fotoğraf Makinesi Fujifilm Finepix S1700 12.0MP 3" LCD Dijital...
  9. fosilbulent

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi İçin Fikirlerinizi Rica Ediyorum... Bu 3 makine arasında kaldım seçim yapsanız sizler ne alırdınız ? Nikon Coolpix P100 10.3MP 3.0" LCD Dijital Fotoğraf Makinesi Canon EOS 1000D EFS 18-55 Kit 10.1MP SLR Dijital Fotoğraf Makinesi Fujifilm Finepix S1700 12.0MP...

10. fosilbulent

Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor...

Ynt: Ultra Lüks Off-Road Kamyonu! Sosyete Kapışıyor... bu araç Turkiye ye geldi...

11. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları çok hoş görünüyor. bu lastik ve jant çok güzel gitmiş siyah renkle akrep gibi :)
  12. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları bir kaç fotografta benden

13. fosilbulent

Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası

Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası Kocaeli belediyesinin yayınladığı bir gezi rehberi var adı kocaeli doğa yürüyüş parkurları güzel bir derleme olmuş...
  14. fosilbulent

Marmara Trekking Noktaları Kitabı

Ynt: Marmara Trekking Noktaları Kitabı Kocaeli Belediyesinin yayınlamış olduğu bir kitap var adı kocaeli doğa yürüyüş parkurları 50 nin üzerinde parkur var haritalar bilgiler güzel bir kaynak kitap birde ikincisi yolda olan bir kitap ben severek okudum Kutsal Zafer Şahin hocanın Doğada...
  15. fosilbulent

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi evet baya bir zaman oldu. kamu kurum kuruluş eğitimleri vede okul ögrenci eğitimlerinden dolayı çok yoğunlarmış....

16. fosilbulent

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Sonbahar_Bozcaada_Emir ile çanakkale yollarında... iş icabıda olsa yola çıkıp arada bu zevki yaşamak buyuk keyif
  17. fosilbulent

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoş geldiniz
  18. fosilbulent

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun mutlu yıllar....

19. fosilbulent

92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici

Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici http://cgi.ebay.co.uk/PERFORMANCE-electronic-distributor-LUCAS-45-land-rover/110450315940?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19b75a12a4...
  20. fosilbulent

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Ynt: DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor'' Yunus abilerle devamlı face ten görüşüyoruz. Bu işi yaptıklarını şimdi duyuyorum... Mutevazilerde bilgileride çok iyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri