Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası
´´Arkadasim Cagatay göndermis oldugun mesajdan bütün data ve gezilerinizi kiskanarak ve taktirle izlediim.Özellikle Karamürsel, akpinar, balaban yürüyüsün,insanin tek basina da olsa istedigi zaman dogayla bütünlesmenin bir örnegi.
Ben oniki yildir yurt disinda, senede yaklasik iki ay Istanbul,halidere,karamürsel,ve enson ikamet yerim yalova da yasiyorum.Istanbul`da büyüdüm.Istanbul gezginler grubunuda senin sayende ögrenmis oldum.Bende senin gibi burada tek basima doga yürüyüslerri yapiyorum.hatta dün gece seni oniki yasindaki ogluma örnek
göstererek onada doga sevgisi asilamaya calisiyorum.dilerim bütün hayatin boyunca doganin seni ceken bütün güzelliklerini yüreginde tasirsin.
Bende doga sever olarak maceraci ruhla olmasada türkiye`nin büyük bir kismi özellikle marmara va ege bölgesini dolastim.kazdaglarin daki ikiiki günlük kamp maceranizda cok güzeldi.Insana ah bende sizinle orada olabilseydim dedirtiyor.Sahin deresi, mihlicay,Hasan boguldu adatepe de kisada olsa yürüyüsler katildim,orasi gercekten cok güzel cennet köselerden biri.Ancak bu doga siteleri sayesinde biraz daha gezgin doga sever ruhumun amatör doga sporlari dogrultusunda gelistirmek istiyorum.Bundan sonra bende gittigim yerleridaha detayli yasayarak doga severlerle paylasmayi umuyorum.Örnegin Kocaeli pasa suynda baya zorlu dere ici yürüyüsünden sonra bir kac selalesinde yüzdük ama ulasim ve güzergahi hic düsünemedim.Hatta Umut kaptan arkadasima
umutkaptan' Alıntı:
İsterseniz mevkiide paylaşın arkadaşlarımızla
cevap bile yazamadim.Bu yil agustosta oradayim tekrar gidip pasa suyunu tüm detayi ile inceleyip tüm doga severlerle paylasmayi umuyorum.Herkesede israrla tavsiye ediyorum.Sehrin göbeginde adeta cölde bir vaha gibi.
Tüm doga severe doganin bizi ceken doga askiyla kalmasi dilegiyle....[attachment=1][attachment=1]