Arama sonuçlarınız

1. mohawk

Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst]

Ynt: Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst] Merhaba Eyilmaz, Biz araç için mıknatıslı mobil anten almayı planlıyoruz. Muhtemelen oda Midland 18-244M ve ML145 olacak? bize önerebileceğin daha iyi veya performansı kanıtlanmış mıknatıslı mobil anten var mı...

2. mohawk

Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst]

Ynt: Az Önce Fransa'yı Dinledim[ Mid.alan42 Mobil - Ch21 - Mevkii: Kadıköy-ıst] Merhaba, Bizde yakında sizin sahibi olduğunuz telsizden almayı düşünüyoruz. Acaba standart antenle mi Fransa ile görüştünüz?
  3. mohawk

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Selam Dixie, depo göstergesinde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü resmi şehirlerarası yolda nerdeyse 110 km sabit hızda ilerlerken çektim. Şimdi istanbuldayım 580 küsur km'deyim ama halen çeyrekten biraz fazla yakıtım var. 700 km falan gidebilirim herhalde ama dediğin gibi...

4. mohawk

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Akışmetreyi değiştirmenin dışında pek birşey yapmadım aslında. Belkide kabahat benim aracı devamlı ağır trafikte kullanmamdan kaynaklanıyordur ben günlük kullanıyorum aracı çünkü. Giderken karşılaştığım ses tıkırtılı bir sesti, uğultundeğildi. İstavroz rulmanları dağılmış...
  5. mohawk

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Bende geç cevap veriyorum ama İstabul'da değildim. Bende forumun esklerinden Dixie herhalde aracı sattı diye düşünüyordum, uzun süre ses soluk çıkmayınca:) Geçen hafta İzmir'den döndüğümde yakıt durumu resimdeki gibi oldu. Giderken özellikle bu konuya dikkat ettim. Hızım...

6. mohawk

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar Merhaba Gokdoğan, Discovery'lerin en dolusu olan HSE modeller orjinal 18 jant ile gelir. Sizinki orjinal ölçüleri. Ben 255x60x18 lastik kullanıyorum, bende sorun yok. Bilginize,

7. mohawk

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Benim araç standart donalımlı. Bakım konusunda bir sorunum yok. Düzenli bakım yaptırır, değişmesi gereken parçaları tereddüt etmeden değiştiririm. Anıl Oto ve Oto Mekanik bıkmıştır herhalde benden:) Aracımı hergün işe gelip gitmek için Maltepe-Beşiktaş arası kullanıyorum...
  8. mohawk

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Yok, ne demek. Asıl biz teşekkür ederiz, birşey daha öğrendik. Acaba sizin aracınızın geçmişinde hiç enjektör değişimi yapılmış mı? bir kayıt var mı?
  9. mohawk

Akışmetre (maf)

Ynt: Akışmetre (maf) Murat Bey selamlar, Araçlarımızın depo kapasitesi zaten 95 lt siz ışık yanana kadar kullanıp 93 lt aldım diyorsunuz. Bence siz ışık yandıktan sonra bayağı bir gitmişsiniz:) ama aşağı yukarı aynı değerlerde tüketimimiz, 100 km'de 14 lt gibi. Yinede bir yerlerde bir terslik...

10. mohawk

Akışmetre (maf)

Merhaba, Erdinç Bey'in 1 depo ile 850 km gittiğini duyduktan sonra zaten takıntılı olduğum bu yakıt konusuyla biraz daha yakından ilgilendim. Zaten daha önceki yazışmalardada bahsetmiştim, bu yüzden servisteki ustamın sorun yok demesine rağmen, bilgisayardaki verilerde bir sorun gözükmemesine...

11. mohawk

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama Diaları temizleyerek taradıklarında 1 TL idi, dia başına. Envanterlerinde örneklerini gördüğüm birçok firma var eski dialarını taratan. Tarama ekipmanı ofiste değildi evde tarıyorlarmış o yüzden modelini bilmiyorum ama sonuç kötü değil kesinlikle. Sanıyorum 800x600 olarak 300...
  12. mohawk

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama Selamlar, Konuyu ben açmıştım üzerinden bayağı zaman geçmiş. Ben dialarımı yukarılarda bir arkadaşında linkini verdiği fotograftarama.com'a yaptırdım. Sonuçtan gayet memnunum. Son derece titizler, temiz tarıyorlar. Bostancı Sanayide küçük bir ofisleri var. Saygılar,

13. mohawk

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Hadi hayırlı olsun :)
  14. mohawk

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız Bize yine kısmet olmadı :( Bu etkinlik tarihi her sene aynı tarihte olsa herkes buna göre önceden kendini ayarlasa daha iyi olmaz mı? Saygılar & Sevgiler
  15. mohawk

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Mesela benim araç derinderin'inki gibi 800 km gitmiyor:) yakıt konusuna takmış biri olarak birazdan gidip akış metreyi değiştireceğim bir sorun olmamasına rağmen. Şaka bir yana yine kendi fikrim olarak söylüyorum. Hangi aracı alırsanız alın, ne...

16. mohawk

Hangi Akü?

Ynt: Hangi Akü? Onu ne siz sorun ne de ben hatırlayayım:) şaka bir yana acelem olduğu için öğle yemeği arasında Maslak sanayiye gitmiştim. Her zaman gittiğim servise sorunca ve ellerindede aradığım aküden olunca çok sorgulamadım. Bir fark olacağını tahmin etmiştim ama çok bir fark olacağını...
  17. mohawk

Hangi Akü?

Ynt: Hangi Akü? Kendi soruma kendim cevap vereyim bari. Varta'nın Black serisinden E31 kodlu, 12V 105A aküsünü taktırdım bugün.
  18. mohawk

Hangi Akü?

Selamlar, Orijinal Delphi aküm zamanını doldurmaya başladı. akümü değiştirmeyi düşünüyorum. Aynı özelliklere sahip farklı markalarda, kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz akü var mı? aracım standart, fazladan sadece 2 adet röleli Hella 500 var. Ketenciler'de yüzyüze konuşabilseydik daha iyi...

19. mohawk

Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014 Çok yakın tarihe organize edilmiş. İnşallah ayarlayabilirim. Geçen seneki tarihler olur diye tahmin ediyorduk. Kısmetse geliriz gari.
  20. mohawk

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Bende aşağıdaki linkte özellikle Land Roverlara yönelik tarama yapan diagnostik ürünleri gösteren bir yer buldum ama UK'de. http://www.diagnostic-world.com/pages/landrover_code_readers_189126.cfm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri