Arama sonuçlarınız

1. mohawk

Range Rover 2002-2006 L322 18 İnch Alüminyum Jant+lastik ** 550,- Tl

ÇOK UCUZ .....ÇOK UCUZ.....LASTİK VE JANT BERABER VERİLECEKTİR ** 550,- TL 4 ADET JANT: Range Rover 2002-2006 L322 kasa 18 inch alüminyum orjinal Alman malı jant. Jantlar temiz durumda, kırık çatlak, vs yoktur. Kullanımdan kaynaklanan ufak tefek çizikler bulunmaktadır. 4 ADET LASTİK: Pirelli...

2. mohawk

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Çok geçmiş olsun. Discoyu çalıp ne yapacaklar arkadaş? çalıştırarak mı götürdüler acaba? Sitenin kameralarından halen birşey gözükmüyormu? çalınan araçlarda şimdiki trend Suriye'ye götürmek. Oralarıda araştırın.
  3. mohawk

Diagnostic Cihazlar

Ynt: Diagnostic Cihazlar Cep telefonundan wi-fi üzerinden araçla haberleşen programlar kullanan var mı? Torque Pro diye bir program var mesela, hata kodlarını gösterdiğini iddia ediyor.

4. mohawk

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Piknik masalarının yanında kamp kurmayacağız diye düşünüyorum, yanılıyormuyum acaba??!!
  5. mohawk

Discovery II CDL Arıza Işığı

Ynt: Discovery Iı Cdl Arıza Işığı Merhaba Şenol bey Sorununuzu nasıl hallettiniz acaba? Sorununuz tam olarak neymiş? Dün bende bu ışıklarla tanışma şerefine eriştimde:) Teşekkürler

6. mohawk

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Hayırlı olsun:) kamp yerinin tam koordinatları var mı? Yedigöllerin tam olarak neresinde?

7. mohawk

Alınık Disco Td5 2003-2004 Makyajlı Kasa..

Ynt: Alınık Disco Td5 2003-2004 Makyajlı Kasa.. İstinye Borusan benden tam detaylı ekspertiz için 600tl istemişti.Maslak'takü servisler genelde 150-200 arasında yapıyorlar.
  8. mohawk

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Takip
  9. mohawk

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Hayırlı olsun yeni aracınız, güle güle kullanın.

10. mohawk

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Evet, niye olmasın?

11. mohawk

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Kar, Şubat'ın ilk 2 haftasında bekleniyor. Ondan sonra kış bitiyor zaten. Gezenbilir olası bir kampı şimdi anons etse en az 2 hafta sonrasına ayarlaması lazım.
  12. mohawk

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Gezenbilir'in kış kampından umudu kestik. Hazır önümüzdeki haftalarda yine kar bekleniyorken Land Rover Buluşması 2014 yapalım, sonra yine Aralık'ta Land Rover buluşması 2014/2 yaparız 8)

13. mohawk

Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs...

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Evet, haklı olabilirsiniz. Benimde kafam karıştı gari:) en iyi zamanımda yazın ağır şehiriçi (ağır şehiriçinden kastım her gün köprüden Maltepe-Beşiktaş gidiş dönüş) 630 km gidiyordum. Şehirlerarası en iyi 750 km yapabildiğimi...
  14. mohawk

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Enjektörler Diesel servise bakıma gitmeden önce 1 depo ile 460-480 km gidebiliyordum. Bakımdan sonra bu rakam 580 km oldu. Değerler şehiriçi ağır trafikte (sabah ve akşam köprü trafiği dahil) ölçülmüştür. Depoyu doldurup ilk...
  15. mohawk

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) 2014 Kış Kampı başlıklı yeni bir konu açılsa bari oradan devam etsek..

16. mohawk

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Menekşe Yaylasına gidelim tekrar. Land Rover buluşmasına gidememiştim :D içimde kalmıştı.
  17. mohawk

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Aşağıdaki işlemleri yaparak şikayetlerim giderildi; - Enjektörler sökülerek Bosch Diesel Center'da temizlendi (Değerleri düşük çıkmıştı). - Motor takozları değişti. ** tır tırrr ses kesildi. Nedeni radyatör pervanesinin...
  18. mohawk

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013) Bu sene geleneksel Gezenbilir Kış Kampı 2014 yapılmayacak mı?

19. mohawk

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Merhaba Dixie, kulakçıklarda zaten bir sorun var, yani değişmesi gerek. Bir ara onuda halledeceğim. 2 tane lastik takoz dünyanın parası. İşçiliğide zormuş galiba. Haftasonu başka bir serviste arabayı bilgisayara bağladık, bu...
  20. mohawk

Ynt: Enjektör Ve Yakıt İlişkisi, Araç Soğukken Gelen Sesler, Vs... Adem Bey, teşekkürler. Ejektörlerin fazla püskürtmesinin tedavisi var mı? yani yeni enjektör almadan:) birde yakıtta hava varsa nasıl anlarız, ben genelde depoyu tam doldururum ve ışık yanana kadar kullanırım. Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri