Arama sonuçlarınız

1. cem uludinc

defender ı nasıl yapalım

Ynt: Defender I Nasıl Yapalım Öncelikle satana ve alana hayırlı olsun, Erol bey aracınızı alırken baya bir heyecanlı ve sevinçli idiniz.10.000 15.000 bütçem var derken yazdığınıza göre 60.000 lirayı geçmişsiniz hoş araç ta sizin parada sizin Allah gönlünüze göre versin.Anlamadığım konu şu bu...

2. cem uludinc

Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Gerçek Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Takip etmekte faide görüyorum.
  3. cem uludinc

Satilik Fallkniven Plx Caki

Ynt: Satilik Fallkniven Plx Caki Fiyatı için bir şey diyemem herkes istediği fiyata satmakta özgürdür alıcı olan araştırıp kendi kararını verir, ama sap kesinlikle Fildişi değil Ivory Micarta denilen fildişi benzeri epoxi...

4. cem uludinc

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home Serkan bey bir ara kutsal topraklara geri dönünde bi zahmet şu Çingeneyi bir dizi testten geçirelim ve yorumlarımızı paylaşalım. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. cem uludinc

Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home

Ynt: Araç Üstü Çadır ...gıpsy Adventure Home Güzel görünüyor hayırlısı bakalım ithallerle mukayese edildiğinde fiyatı çok cazip. HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. cem uludinc

800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Hayırlı olsun Hüseyin bey bekliyoruz o halde.

7. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Hüseyin bey siz bizim henüz başladığımız konuyu bitirmişsiniz bile umarım en kısa zamanda çadır elinize ulaşır ve sizin tecrübelerinizden izin verirseniz bizde faydalanmak isteriz.
  8. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Merakla bekliyoruz C planını HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. cem uludinc

Gezgin Biblo Artık Melek

Ynt: Gezgin Biblo Artık Melek Allah sabır versin çok zor duygular insan çok seviyor ve alışıyor bir köpek sahibi olarak üzüntünüzü paylaşıyorum.

10. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Umarım gümrükte takılmaz paket büyük olduğu için Gümrük memuru üzerindeki fiyatı dikkate almadan sizden ödeme dekontunuzu isteyecektir.Onlar bu işleri bizden daha iyi biliyor emin olun.İşleri çok yoğunsa incelemeden onaylayıp gönderebilir...

11. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım http://www.alibaba.com/product-detail/2014-hot-sale-hot-sale-car_1801141105.html Bu ürün için fiyat sorduğumda 830 USD dediler bende bu fiyatın çok yüksek olduğunu 15 adet civarı satın almak istediğimizi belirttim bana gönderilen cevapta...
  12. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Murat kardeşim hangi ürün için fiyat geldi? Bir adet göndereceklermiymiş?

13. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Murat kardeşim satıcı firmanın yetkilisinin gönderdiği cevap. bu cevaptan anladığım numune için bile olsa 1 adet ürünü nakliye hariç 1,700 TL civarı mal oluyor +Nakliye +Gümrük vergisi ve diğer harçlar. Dear Cem Uludinc Thanks for your...
  14. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Murat kardeşim 1 adet numune ürün gönderip gönderemeyeceklerini sordum gelecek cevaba göre hareket edelim.Bir kaç gün içinde cevap gelir sanırım.
  15. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Sayın Admin 10 adet sipariş veremeyiz zaten ticarete girer ve ithalat yetkisi olan firmamız olması gerekir diye biliyorum. en doğrusu adet bazında bireysel siparişler ama bunun için dediğim gibi bu işlerle uğraşacak bir cengaver lazım...

16. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım İşte problemde burada başlıyor zaten İlk site alibaba bizi direkt imalatçı ile buluşturuyor ikincisi ise aliexpress satıcı firma fiyat farkı mutlaka vardır ve olması normaldir.Ama bu kadar fark aynı ürün için ise şaşırtıcı.en doğrusu direkt...
  17. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Bu durum halen geçerli ise %20 gayet makul gözüküyor bence iyice araştırıp alınabilir.Nakliye bedeli ne kadar mal oluyor öğrenelim önce.
  18. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Murat bey Satıcıya mesaj attım CIF fiyat istedim vereceklerini pek sanmıyorum ama en azından iletişime başlamış oluruz.genelde bu satıcılar FOB fiyat verirler sigorta,nakliye ,navlun masraflarını alıcıya bırakırlar.

19. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım Tedarikçi ile irtibat kurmak lazım aslında ve karşı taraftan CIF fiyat istenirse en azından gümrük masrafları için bir fikir verebilir.
  20. cem uludinc

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım http://www.cindanismamerkezi.com/gumruk-vergisi-hesaplama/ Detayları biliyorsanız buradan hesaplayabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri