800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,477

Etiketler

Ynt: 800 Tl Ye İthal Araç Üstü Çadır İçin Toplu Alım

omnitemporal' Alıntı:
http://www.alibaba.com/product-detail/2014-High-quality-Rooftop-tent-Car_1402601082.html
bu ürün için FOB fiyatı 450 dolar dedi,bende free shipping,faturayı 150 dolar göstermesi ve üzerine for gift yazmasını istedim
bakalım ne cevap gelecek
http://www.alibaba.com/product-detail/2014-High-quality-Rooftop-tent-Car_1402601082.html
çinli dostumuzdan cevap geldi şöyle yazmış;
I can free shipping to Istanbul turkey only this order, and will make invoice with 150 dollars and write(for gift) . However, when the tent to your port, you will charge some fee for port of discharge. If you don't mind that cost at your port, pls inform me , then i will send you Proforma Invoice.

In addition, pls tell me your closest air port, i also will ask shipping company for airshipment freight. Any questions , pls feel free to contact me.

9 mayısta bir toplantı için 5 günlüğüne barselona ya gidiyorum,acaba bu araç üstü çadırlardan orada bulabilirmiyim,bulup alsam dönüşte gümrükle sorun yaşarmıyım?

Seyahat ettiginiz ucak firmasi buyuk diye almayabilir ,sormak gerekir ve gumruk kesin durdurur. Gumrukten gecip gecmiyeciginiz tatli dilinize kalmış. Faturası olsun ama mutlaka.

Teşekkürler bartek
İspanyol forumlarını inceledim dün,orada da araç üstü çadırlar pek uygun fiyatlı değil,İspanyol kampçılarda bizim gibi B,C planları yapıyorlar
Bizim C planı büyük ihtimalle bu sıkıntıyı çözecek

Merakla bekliyoruz C planını

HTC One S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omnitemporal' Alıntı:
9 mayısta bir toplantı için 5 günlüğüne barselona ya gidiyorum,acaba bu araç üstü çadırlardan orada bulabilirmiyim,bulup alsam dönüşte gümrükle sorun yaşarmıyım?

dönüşte bulduğunuz çadırı uçakla "bagaj" gibi geri getiremezsiniz. 32kg üstü kargo dur ve kabul edilmez. gümrükle zaten uğraşacaksınız affetmezler :smiley:

Bizde Çinli olacağız,copy-paste ;D
Ama bir farkla
Kaliteli

Arkadaşlar hepinize selamlar.

Yaklaşık 6 aylık yazışmalarımın sonucunda 5 farklı modelde üst kalite araç üstü çadır getiriyorum. Çadırlarımızın ikisi çift merdivenli çift odalı devasa boy olanlar çok değerli bir abimin isteği ve aciliyeti üzerine uçak kargo ile geliyor.

İnternette satılanlar kadar pahalı olmasa da Çin de gördüğünün her fiyatı kapınıza ulaşıncaya kadar rahatlıkla 2 ile çarpmanız gerekiyor.

Bir de şöyle bir konu var. Çinden sizin yazdığınız fiyatın çok daha altındaki fiyatlara da çadır alabiliyoruz. Ama içindeki süngerin yoğunluğundan, merdivenin taşıma kapasitesine kadar, çadırın pollerinin malzemesinden çapı ve et kalınlığına kadar o kadar çok faktör var ki fiyatı etkileyen. Ben seçimimi yaparken çadırın seyehat halindeyken üzerinde duracak olan örtüsünün kalınlığına kadar detay verdim ve istedim. İstediğim hemen her özellik 10$- 20$ arasında fiyatı farkettirdi.

Çinde birçok üretici ARB ile aynı deyip kestirip atıyor. 6 ayda yaklaşık 500 mail alışverişşi yaptım bir sürü üretici ile. Hatta bir üretici ile artık sipariş noktasına gelmişken su geçirmezlik test raporunu görmek istedim ve fiyasko çıktı. Ve daha bir sürü oyunlar. Metal malzemelerin paslanmaz çelikten olması bile acayip etkiliyor fiyatları.

Kumaşlar özellikli kumaşlar. su geçirgenliğini azalttıkça nefes alabilirliği de azalıyor. En iyi su geçirmez malzeme PVC ama PVC den yapılmış bir çadırda nefesiniz nasıl su olup uzerinize akarsa kumaş seçimi yaparken de bunlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Türkiyede satılan diğer çadırlara göre çok fazla kar amacı gütmeden daha kaliteli çadırlarımız yolda arkadaşlar.

Öncelikle hayırlı olsun. Getireceğiniz ürünlerin resimlerini görebilirmiyiz.

Resimlerini,özelliklerini ve fıyatını da yazabilirmisiniz?

Hüseyin bey siz bizim henüz başladığımız konuyu bitirmişsiniz bile umarım en kısa zamanda çadır elinize ulaşır ve sizin tecrübelerinizden izin verirseniz bizde faydalanmak isteriz.

Merhaba tekrar. İnşallah hepimiz adına hayırlı olur. Bu sitede herzaman en uygun fiyata daha iyisinin yapılabileceğininn savaşını vermiş biri olduğumu birçoğunuz biliyordur.

Fotografları ve özellikleri yakında açılacak olan internet sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyatlarımız modellere göre 1800-2000 TL den başlayıp 3000-4000 TL lere kadar çıkacak. 3000-4000 TL arası olan model önceki sayfada bahsettiğim bir abimizin özel siparişi üzerine getirdiğim çift kapılı çift merdivenli 195cm genişliğinde 310cm uzunluğunda 130cm yüksekliğinde, soyunma tentesi ve 250cmx200cm yan tentesi de fiyata dahil olan çok büyük bir çadır. Türkiyedeki fiyatlarla kıyaslayınca oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Zaten muhtemelen Türkiyede bu tarz bir çadıra sahip olacak ilk iki kişi olacaklar.

1800-2000 lira civarı satış fiyatı olacak olan modelin ise muadillerinin yaklaşık satış fiyatı 2800 lira.143x310x126 ölçülerindeki 2600-3000 TL arası satış fiyatımızın olacağı geniş modelin muadilleri ise 3800-4000 TL arası satılıyor.

2 metrelik yan tente satış fiyatımız 400-500 TL civarında olacağını hesaplıyorum.
2,5 metrelik yan tentenin ise 500-600 TL civarında olacağını hesaplıyorum.

Birkaç teknik özelliği buradan paylaşayım ama lütfen yakında açılacak olan ve burada da paylaşacağım sayfamızdan daha detaylı bilgi alın.
Yüksek araçlarda çadırın merdivenine 300TL ye satılan ek merdiven satınalmaya gerek kalmasın diye çadır merdivenlerini 2 metre değil 2,4 metre uzunluğunda yaptırdık. Tüm metal bağlantı parçaları galvaniz yada 201 değil 304 olarak geliyor.300 kg taşıma kapasiteli çadırlarımızın merdivenlerinin taşıma kapasitesi 250 kg.

İstediğimiz bu yazdığım ekstra özelliklerin ve yazmadığım birçok ekstranın bize maliyeti çadır başına 100$ dan fazla ek masraf getirdi. 100$ lık bir malzeme buraya vergileri nakliyesi ile 200$ a geliyor en az. yani sadece her çadırda kalite adına 400TL fazladan ödeme yaptık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR