Arama sonuçlarınız

1. reel eksen

İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar)

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Arkadaşlar Hasan Bey 31 Ekim 2010 Pazar günü bir parkur ayarlıyor. Ayrıntılar aşağıdaki linktedir. Katılımlarınızı ve derhal ivedi bir şekilde isimlerinizi listede görmek istiyoruz :) Erhan Hocam özledik seni, dalış...

2. reel eksen

Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010)

Ynt: Amanoslar'da Bulutların Üzerinde Bir Gezi (31 Ekim 2010) Harika bir parkura benziyor Hasan Bey. Sizden parkurla ilgili biraz uydu ve manzara fotoğrafları istiyoruz bu konu başlığı altında. Ben ve ailem muhtemelen perşembeden Arsuza gideceğiz. Parkura Arsuz'dan katılırız. Hasan Bey...
  3. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Merhabalar Ali Bey, gezilerimizde eşimiz ve çocuklarımızla birlikte olmak bizi çok mutlu ediyor. Ama yaptığımız geziler de aile olma koşulu yok. Hatay'a sizi her zaman bekliyoruz. Bir pazar günü sizin bahsetmiş...

4. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Selam Taner, uzun süre arkanda yol aldım ve gayet başarılı yol aldın. Donanımsal eksiği olan aracı kim kullanırsa kullansın sorun yaşayacaktır. Diğer gezilerde buluşmak ümidiğle Sevgiler...
  5. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Gezi

6. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Herkese selamlar, Geziye Katılanlar (Yamuk Yapmayanlar :) ) 1) Menderes,Hülya ve Kumsal Şereflişan- Land Rover Series 3 2) Erdinç Ediboğlu, Yılmaz Altunay, Fehim,Aynur ve Berk Dede- Ford Ranger 3) Hasan, Hülya ve...

7. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Menderes Hocam, gezenbilirde üyeliği bulunmayan ama geziye katılmayı düşünen çoğu arkadaşı aradım. Yazdığım isimlerin dışında 5-6 aracın durumu Cumartesi günü belli olacak. Güzergahla ilgili resim, google earth vb...
  8. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) 1. Menderes-Hülya-Kumsal ŞEREFLİŞAN (LR Series 3) Tel: 535 3016264 2. Erdinç-Aliye Ediboğlu (Ford Ranger) 3. Hasan Bey (Suzuki Jimny) 4. Nevzat Bozkurt (Suzuki Vitara JLX) 5. İlter Karataş ve Eşi (Suziki Vitara) 6...
  9. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Selamlar, ben de bazen fırsat buldukça Cumartesi günleri ve hafta içi off-road kaçamaklarını maalesef tek başıma yapıyorum. Ko-pilot bulmakta zorluk çekiyorum. Özelden cebinizi bana mesaj atarsanız bu konuyu sizinle...

10. reel eksen

Hatay Samandağ'da Off-road ve Tekne Gezisi (17 Ekim 2010)

Ynt: Off Road+Tekne Gezisi Selamlar Ömer Bey, kimseyi lime lime etmeye gerek kalmadı :) katılım fena değildi. Sizi ve Uğur Bey'i her zaman Hatay'a bekleriz. Buralarda da dostlarınızın olduğunu unutmayın :)

11. reel eksen

Ynt: Hatay Samandağ'da Off-road ve Tekne Gezisi (17 Ekim 2010) Son dönemde geçirdiğim ve eğlendiğim en güzel günlerden biri oldu. İlk defa su altında bu kadar birbirinden farklı deniz canlılarını bir arada görme ve gözlemleme şansım oldu. Neler gördüm; Çupra ve karagöz türlerinin dışında bol...
  12. reel eksen

Ynt: İskenderun Körfezi Kuzeydoğu Sahili Keşif Gezisi (24 Ekim 2010-Pazar) Selamlar Menderes Hocam, kısmetse biz de orada olacağız. 1. Menderes-Hülya-Kumsal ŞEREFLİŞAN (LR Series 3) Tel: 535 3016264 2. Erdinç-Aliye Ediboğlu (Ford Ranger)

13. reel eksen

Ynt: Off Road+Tekne Gezisi Gezimizle ilgili bir iki soru aldım. 4x4'ü olmayan gezenbilir üyeleri tekne gezisine katılıp katılamayacağını sordular. Saat 6:30'da Vali Göbeğinde mini off-road'a katılmak isteyen 4x4 araç sahiplerini bekliyoruz. 4x4'ü olmayanları tekne gezisi için Çevlik Limanında...
  14. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Herkese Selamlar, 17 Ekim 2010 Pazar günü mini Off-Road + Tekne Gezisin de tekrar bir araya gelmek istiyoruz. Geziyle ilgili ayrıntılar aşağıdaki linktedir. İsimlerinizi en kısa zaman da yazmanızı bekieyeceğiz...
  15. reel eksen

Ynt: Off Road+Tekne Gezisi Gezi

16. reel eksen

17. reel eksen

18. reel eksen

Ynt: Off Road+Tekne Gezisi 17 Ekim 2010 Pazar Günkü Geziye Katılacakların Listesi: 1-Erdinç, Aliye Ediboğlu-Rasim, Burcu Alyanak 2-Erhan, Mutay, Ada Alkaya 3-Asem Fitness Windsurf Club Üyelerinden yaklaşık 20 Kişi 4-Mustafa, Ayşe ve Emincan Çalgın 5-İbrahim, Sevcan Altıöz ve Arkadaşları...

19. reel eksen

Herkese selamlar, Gezenbilir üyeleri ile 17 Ekim 2010 Pazar günü mini bir off-road + Çevlik limanının yeni ve donanımlı bir teknesi ile günübirlik bir gezide buluşmak istiyoruz. Vakti olupta gelmeyenler, ekenler ve uyanamayanlar daha sonra lime lime edilecektir. ;D Forumda isimlerinizi dahil...
  20. reel eksen

Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Karamağara Keşif Gezisi (10 Nisan 2010 Cumartesi) Selam Taner, gezenbilir'e üye olmana sevindim. Araç aldıysan ve gezilere katılırsan daha çok sevineceğim :) Bu arada senden haber almak çok güzel :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri