Arama sonuçlarınız

1. Shadowjedi

Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Fotoğrafı sonradan görüp mesaj yazdımda arka sayfada kalınca gözünüzden kaçtı sanırım, ben önizleme yapıp göremiyordum, göndere tıklayıp denememiştim, sorun yokmuş, ilginize teşekkür ederim

2. Shadowjedi

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Hay Allah şimdi oldu, daha doğrusu önizleme yapınca gözükmüyordu ama gönder deyince oldu
  3. Shadowjedi

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Şöyle koymaya çalışayım, başlarındaki köşeli parantezi kaldırdımki kod olarak görebilelim. url=http://www.flickr.com/photos/88868507@N06/8102481172/] [/url] url=http://www.flickr.com/photos/88868507@N06/8102481172/]Untitled[/url] by...

4. Shadowjedi

Ynt: Mesajlara Fotoğraf Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Selamlar, Flickr'daki albümümden resim eklemek istediğim zaman verdiği kodu kopyaladığımda bizim forumda sadece link olarak gözüküyor, resimin kendisi gözükmüyor. Oysaki başka forumlarda resimin gözükmesinde herhangi sorun yok, bu problemi...
  5. Shadowjedi

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı Hocam mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyorum ama alabiliyorum, ben nikelajlı kırmızı ile ilgileniyorum ama bayramda yola çıkacağımdan cuma günü elimde olması gerekiyor, mümkünmüdür acaba? Olursa ödeme kargo falan ne şekilde olacak?

6. Shadowjedi

kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012

Ynt: kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012 Aslında birde şöyle bir durum var, ramazan sonrası kondüsyon çok düşmüş olacak muhtelemen, bu sebeple kuzeyden çıkışı zorlamamın pek anlamı yok. Benim geldiğim tarihde zaten siz çıkışı tamamlamış olursunuz, artık Şahin Pansiyonda buluşuruz...

7. Shadowjedi

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı Bu çakmakların hala satışı varmıdır?
  8. Shadowjedi

kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012

Ynt: kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012 Ahmet Hocam hayırlısı ile 23'ü öğleden sonra, akşam üzeri Ayder/Kavrun'a varmış olacağım, kısmetse görüşürüz.
  9. Shadowjedi

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Evet özür dilerim dikkat etmemişim, ben adroid içinde var sanıyordum ama sadece iphone/ipad içinmiş, yazık oldu çok başarılı bir programdı.

10. Shadowjedi

Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012) 22 Ağustosda İstanbuldan motorla yolaçıkıp gece Samsunda kalmayı, ertesi gün ise Ayder-Yukarı Kavruna varmayı planlıyorum. Normalde güney rotasından Kaçkara tırmanmayı düşünüyodum ama bütün arkadaşlarımın işi çıktığından yanlız kaldım...

11. Shadowjedi

Offline Gps Tracking Programı Hk

Ynt: Offline Gps Tracking Programı Hk Birde şöyle bir çözüm var; Mation-X programını telefonunuza yüklüyorsunuz, sonra setupdan map download kısmını açıp harita çeşidini seçip istediğiniz bölgeyi belirleyip zoom oranlarını giriyorsunuz ve program internetten indiriyor. Ben bayram sonrası...
  12. Shadowjedi

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012) Bende bayram çok kalabalık olacağından 22 Ağustosda İstanbuldan motorla yola çıkıp Kaçkarlarda bir haftalık tırmanış/trekking planlamaktayım.

13. Shadowjedi

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012) Bayram sonrası bir etkinlik güzel olurdu.
  14. Shadowjedi

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir Selam, 2009'da motosikletle oradaydık, trafik ışığı olmayan tek şehirdir orası, çok güzel doğası var. Kısmetse bayramdan sonra Kaçkarlara gideceğim, geçerken görüşürüz belki.
  15. Shadowjedi

Assos-Gargara Kamp

Ynt: Assos-Gargara Kamp Bende kadırga koyunu tavsiye ederim, temmuzda suyu biraz serin olur ama mavi bayraklı, sessiz sakin biryerdir. Kamp yerleri vardı ama biz hep motellerde kaldığımız için deneyimim olmadı.

16. Shadowjedi

Terios 2005

Ynt: Terios 2005 Bizim 2007 model eski kasa terios'umuz var, çok yakın bir arkadaşımın ise jimny'si. Jimny ile bayağı bir offroad yapıyoruz, bu konuda daha başarılı. Terios ise daha aile arabası, bizimde sekiz aylık bir bebeğimiz var, mecburen dört kapı bir araç lazım. İki kapılı araçta çok...
  17. Shadowjedi

Lafuma XPansion Climactive Trekking Ayakkabisi NASIL BİLİRSİNİZ ?

Ynt: Lafuma XPansion Climactive Trekking Ayakkabisi NASIL BİLİRSİNİZ ? lafuma mid tech xcr modelini almıştım, 1-1.5 sene sonra doğru dürüst kullanmak bile nasip olmadan tabanla üst kısımın birleştiği yerler yarılmaya başladı. Geçenlerde bir öğrencim ayağımda gördü ve ilk sorduğu soru "hocam...
  18. Shadowjedi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir haklısın ilk mesajımı sana yazdım, aslında uzun süredir takip ediyorum forumu ama yazmamıştım, seni görünce selam vermeden geçemedim. Tanışma konusunda ise şöyle bir sorunum var, her bölümün bir tanışma topiği...

19. Shadowjedi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir selam Türkün ben, Giresuna gittiğinden beri görüşememiştik, bunda topikleri incelerken seni gördüm. Hocam en güzelini yapıyorsun, benimde aklımda var karavan olayı ama biraz daha ileride olabilecek sanırım. Önümüz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri