Arama sonuçlarınız

1. Shadowjedi

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Dediğiniz coğrafyalara motosiklet ile gezi planladığımdan dediğiniz araştırmaları bende yapıyorum, size tavsiyem google'a motosiklet orta asya tur/gezi yazmanız, çıkacak siteler zaten belli, 3-5 sitevar, orada çok güzel anlatmışlar. Zorluk çıkan sınırlar Türkmenistan ve...

2. Shadowjedi

Motosiklet+römork Yardım

Ynt: Motosiklet+römork Yardım Römork ile motosiklete bir kolla bağlanan kendi tekeri olan harici bir üniteyi kastediyorsanız bence vazgeçin. Öncelikle motosiklet sitelerinde Türkiyede yapılmış böyle bir römorku görmüştüm, 125 cc motorun fiyatından çok daha fazla idi, sonra feneryolu bağdat...
  3. Shadowjedi

Mora Bıçakları Nerede Bulunur

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Dün Kozyatağı Bauhause'dan 19 küsür lira karşılığında aldım. Eskiden yüksek raflalar ile kasalar arasındaki dipteki kısa raf-sepetlerde bulunuyordu, şimdi baştarafa 3-4 nolu gişenin başındaki raflara koymuşlar, 20 tane kadar vardı. İhtiyacı olanların bilgisine.

4. Shadowjedi

Patara Kum Tepelerinde Uçuş

Ynt: Patara Kum Tepelerinde Uçuş Evet güzel yakalamışsınız havayı, biz birkaç kere gittik ve hepsinde aşırı rüzgar vardı, anca biraz açıp yerde sürüklenerek oynamıştık. Ancak dikkat edilmesi gereken birşey var, sahil deniz kaplumbağalarının yumurlama alanı ve çok geniş bir alana yayılmış...
  5. Shadowjedi

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Forumda sorduğunuz konularda çok bilgi var benim size asıl önerim taban probleminiz üzerine olacak. Benzeri sıkıntılar bende de var ve ayakkabı/botun yapısı, şekli, markası bu konuda asıl etken değildir, sizin gidip özel tabanlık yaptırmanız gerekmekte. Bir ortopediste yada...

6. Shadowjedi

Motorla Rusya / Sankt Peterburg

Ynt: Motorla Rusya / Sankt Peterburg Güzel rota, iyi yolculuklar.

7. Shadowjedi

Motosiklet Camiasının Acı Kaybı

Ynt: Motosiklet Camiasının Acı Kaybı Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabır versin. Böyle bir vahşetin hiçbir açıklaması olamaz, bunu yapanlar insan olamaz, kendi ülkemizde hiçbir şey yapamaz olduk, buna sebep olanlar utansın diyeceğim ama utanma duyguları olsa bu hale düşürmezlerdi zaten.
  8. Shadowjedi

Eşya Kilosuna Göre Çanta Litre Ayarlaması

Ynt: Eşya Kilosuna Göre Çanta Litre Ayarlaması Arkadaşım selamlar, bu kadar uzun süreli etkinlik için tam anlamıyla yorum yapamayacağım ama bazı şeylerin bana fazla geldi. Rus kalpağını ne yapacaksınız mesela, yaz günü gezeceksiniz anladığım kadarı ile bu durumda kalpak ne işinize yarayacak...
  9. Shadowjedi

Ustalardan Boafeng Uv-5ra+ İçin Yardım

Ynt: Ustalardan Boafeng Uv-5ra+ İçin Yardım Bazı cihazların üzerinde yazan 5-7 km gibi değerlerin çok anlamı yoktur, sinyali engelleyecek birşey yoksa, açık alan yada yüksekte iseniz bayağı uzak görüşmeler yapabilirsiniz, misal uludağdan istanbul ile görüşmek mümkün. Şehiriçi yada arada dağ...

10. Shadowjedi

Ustalardan Boafeng Uv-5ra+ İçin Yardım

Ynt: Ustalardan Boafeng Uv-5ra+ İçin Yardım Bahsettiğiniz telsizi kullanmak için amatör telsizci lisansınızın olması gerektiğini biliyormusunuz acaba, ayrıca bu telsizi ticari amaçlar ile kullanamazsınız, ciddi para ve hapis cezası var, dikkatli olun derim.

11. Shadowjedi

En Rahat Trekking Ayakkabısı

Ynt: En Rahat Trekking Ayakkabısı Estağfurullah, sorun değil, lafumanın modelini hatırlamıyorum uzerinden 5-6 sene geçti. Bu tarz markaların ayakkabı botları çok dayanıklı olmuyor keza colombia da. En fazla iki, üç sene giyebildim, ki çarşak bantlı yada yarım bant şeklindeydiler. Sertlikten...
  12. Shadowjedi

En Rahat Trekking Ayakkabısı

Ynt: En Rahat Trekking Ayakkabısı Milletdi Lafumaydı bunları boşverin, ikisi kardeş diye yazdım. Lafuma ayakkabım doğru dürüst arazide giyemeden bir senede yanlardan patladıydı, aynı şeyi iki kişiden daha duyduydum. Eğer rahatlık arıyorsanız Salomon iyidir ama arazide çok dayanıklı değillerdir...

13. Shadowjedi

Deuter Mı Jack Wolfskin Çanta Mı Daha İyi?

Ynt: Deuter Mı Jack Wolfskin Çanta Mı Daha İyi? Jack tekstilde iyidirde her işin bir profesyoneli vardır ve onu tercih etmek mantıklıdır, çantada deuter en önde gelen markalardandır.
  14. Shadowjedi

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım Rice ederim sorun yok, haklısınız bilemeyebilirsiniz, bende kırmak amacı ile yazmadım zaten, sadece oldukça şaşırdım. Şimdiden iyi tatiller.
  15. Shadowjedi

Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım

Ynt: Arkadaşlar Resimdeki Yeri Bulamadım Hocam şaka yapıyorsunuz yada cevap yazarak kekleniyoruz diye düşünüyorum, memleketteki en bilenen yerlerden biri, Fethiye Ölüdeniz. Tam burunda olmasada ölüdenizde kamp ve bungalov tesisleri var, forumda detaylı bilgiler mevcut.

16. Shadowjedi

Yağmurluk Seçimi

Ynt: Yağmurluk Seçimi Diğer ürünleri kullanmadım bilemeyeceğim ama minimalist için yabancı forumlarda iyi şeyler okumuştum, kumaşı yanlış hatırlamıyorsam üç katlı daha dayanıklı bir malzeme idi. PreCip'in güzelliği 400 gram civarında oluşu ve katlandığında heryere sığmasıydı. Ben aldiğimde...
  17. Shadowjedi

Yağmurluk Seçimi

Ynt: Yağmurluk Seçimi Marmot PreCip yağmurluğum üçüncü senesine doğru gidiyor. 2.5 kat denilen yağmurluklardan, oldukça hafif. Kışın dediğiniz şekilde polarla kombine ederek kullanıyorum, İstanbul'da kışları bu şekilde geçiriyorum. Bu tür yağmurlukların dezavantajı kumaşı dış etkilere çok...
  18. Shadowjedi

su haznelı sırt cantası tavsıyesı

Ynt: Su Haznelı Sırt Cantası Tavsıyesı Bencede deuterde başlık üç sene öncesinin, çoktan alınmıştır o çanta.

19. Shadowjedi

Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım

Ynt: Baofeng Uv-b5 Bursa Rölesi Hakkında Yardım Selamlar, bu cihazın özelliklerinde VHF'de 136-174 MHz arasında çalıştığı yazıyor, siz programlamı açtınız yoksa açık bir modelmi bulup aldınız?
  20. Shadowjedi

Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2

Ynt: Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü 2 :) Nazarlara gelmişsiniz, geçmiş olsun. Umarım iyi bir yol arkaşı bulabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR