fethattemur
Yeni Üye
merhaba abilerim ablalarım yaz için bir planım var onun için sizden bir kaç öneri tavsiye bekliyorum.Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim ve cevaplrınızın benim için ne kadar onemlı oldugundan.Gecen yılda bu zamanlar yazın kamp yapcam kız arkadasımla neler tavsıye edersınız dıye sormustum ve ben sahıllerde yatcam diye dusunuyodum tabii daha once boyle bi tecrube yok akıl bi karış havadaabilerim ablalarım bu işlerın oyle olmadıgını bana cok guzel anlattılar bende biraz arastırdım ve en dogrusunun onların dedıgı gıbı kampınglerde kalmak oldugu anladım ve bunu kamp zamanı bı gün sahılde kalarak cook daha iyi tecrübe ettim allahtan şanslıydık.neyse kusura bakmayın uzun zamandır yazmıyodum doldum okumaktan sıkılmayacagınızı bılsem daha cook uzun yazarım ama yardımınıza danısmak ıstedıgım konu bu yıl su;nerde nasıl kamp yapılacagını artık biliyorum 40 gün boyunca kamptaydım yazın ve baya tecrube kazandım.gecen yaz ulasım aracım yoktu bu yıl bi motor aldım 125cc arkasına cadır canta koymak ıcın bi römork dusunuyorum ogrencıyım ama ole ozel seyler yaptıramam bu konuda bıldıgınız bır sey varmı kucuk bı romork alabılecegım sıte sahıs her hangı bir yer.cok uzun oldu bılıyorum lutfen kusuruma bakmayın cevaplarınız heyecanla beklıyorum.