Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

Yeni Aracım Pajero

Ynt: Yeni Aracım Pajero satılık knl plakalı bir araç vardı ona benzettim .rahmetli feza aytaç aynısı knl plakalı bir araç kullanırdı.kemal sarıgül dede vardı.bu araçlar bir grup olarak alınmış 2.6 motorlu ve plakaları knl harfli idi.hepsi çok bakımlı diri nerdeyse birbirinin eşiydi.fazla...

2. tyt.fan

Yeni Aracım Pajero

Ynt: Yeni Aracım Pajero bu meşhur knl serili plakalı araçlardan biri sanırım.çok şık.güle güle kullanın.hayrını görün
  3. tyt.fan

Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 güzel bir gezi planlamışsınız.az önce okudum.ömer bey ede ulaşmışsınız.tanışmayı birlikte arazide dolaşmayı çok isterdim.ama müsait olamayacağım.fotoğraflarınızdan takip edeceğim.ömer bey gezmek istediğiniz bölgeyi iyi bilen misafirperver bir abimiz. iyi eğlenceler

4. tyt.fan

Bir Kaç Soru

Ynt: Bir Kaç Soru 20 yılda 140 bin km az değilmi sizce ?.bostancı sanayi grand oto battal usta herhalde sizin expertiziniz için ihtiyacınız olan kişi
  5. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 hub söken adam bide alyen anahtarlı adam muhtemel bu işin içinden biridir yani 4x4 işinin.nerde oldu bu hırsızlık

6. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 yalnız sofular tarafının çamuru killidir.lastikler mt olmazsa çok zordur.gezenbilirin çok gezenleri benden iyi biliyorlardırçben iki üç kere gezdim çok fazla değil.

7. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 o zaman sahilköy kum etabı
  8. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 yeşilvadiden girdiğiniz yönde girip kömürlük tarafından çıkılabiliyor güzel bir parkur.yada yeşilvadiden girip sofulardan çıkmak.bir gün gireriz inşallah
  9. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 yeşilvadi içindenmi girdiniz bu parkura.güzel geçişler bulmuşsunuz

10. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 2 hafta sonra müsait olursanız bizde size katılalım yeşilvadiyi birlikte gezelim.kömürlükten çıkalım.bu hafta arkadaşım müsait olmayacak

11. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 bravo,güzel gezmişsiniz.ilk defa gezdiğiniz yerlerde güzel yollar bulmuşsunuz.
  12. tyt.fan

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 güzel gezmişsiniz

13. tyt.fan

Land Cruiser Hj 75 Pick-up Aracımın Arka Kasasını Kapatmak İçin Önerilerinizi Bekliyorum.

Ynt: Land Cruiser Hj 75 Pick-up Aracımın Arka Kasasını Kapatmak İçin Önerilerinizi Bekliyorum. aracınız çok yakışıklı.güzel günlerde kullanın
  14. tyt.fan

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat kır miidilli olabilirmi
  15. tyt.fan

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin güzel çalışma .kolaylılar dilerim.bende size okunması gereken bir çalışma önereyim uzun zamandır ekleme yapılmadı sanırım aklımda göktug güzelbey çalışması şeklinde kaldı,hunileri taktık f250 projesi.6 mesaj mecburiyeti olmadan güzel bir çalışmaydı

16. tyt.fan

Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz

Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz ben yancıyım :).bugünki gibi bir cumartesi olursa gelebilecek suzi li bir arkadaşım var.ayrıca yeşilvadi de yaşayan vadili nikli site üyesi Ömer bey abimiz var.önceden planlayarak bir gezi yapabiliriz sanırım.
  17. tyt.fan

Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz bir günde otobandan gidip yeşilvadi sofular kavşağından sofular tarafına girin.kil zemin testi yapın.bu mevsimde zamk gibidir. Vadili nikli Ömer bey güzel parkurlar bilir.mt lastik testi için birebir
  18. tyt.fan

Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz çekilen suyun alanına girmişsiniz galiba ,yosun çamur mil karışımı güzel bir macun

19. tyt.fan

Satılık W460 G230

Ynt: Satılık W460 G230 çok yakışıklı.27 yaşında bir araç için çok diri. G farkı sanırım.tek eksiği kilitlerimi. hayırlı satışlar.
  20. tyt.fan

Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz güzel aksiyon.çamura imrendim.hangi bölgeden girdiniz baraj kenarına.koçullu içinden indiğimiz bir yer var.ama su kenarı bu kadar geniş değil.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri