Bir Kaç Soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chaos_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,910

chaos_54

Kamp I
Yer
İstanbul / Maltepe
Herkese tekrar merhabalar.

Forumda birçok sayfayı okudum ve çok şey öğrendim bilgilerinizi aktardığınız için teşekkür ederim.
Okuduklarımda kafama takılan

-94 model Suzuki vitara jlx karbüratörlü olabilirmi
-Hub (porya kilidi) bu modelde otomatik diye düşünüyorum İstanbul içinde nasıl test edebilirim.
- Bostancıda bahsedilen servis hizmete devam ediyormu (Kadıköy-Maltepe arası iyi bir expertiz)

Yarın kısmetse aşağıdaki ilanda bulunan aracı sıkıntısı yok ise almayı düşünüyorum.

Arabayı gece karanlıkta gördüğüm için kaporta ve döşemeleri hakkında cok yorum yapamayacağım
Fakat giderken sağ ön tekerlekten bir ses geliyordu yüksek hızda rüzgarın verdiği sese benziyor. Birazda defransiyel sesi vardı arazide duyduğum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1994-model-suzuki-vitara-1-6-jlx-145734123/detay

Bütçem düşük olduğu için en fazla 15 verebiliyorum bu araç ile ilgili yorum yaparsanız sevinirim elbet masrafı olacaktır ama 4 -5 lira da harcamak istemiyorum.

Etiketler
Ynt: Bir Kaç Soru

20 yılda 140 bin km az değilmi sizce ?.bostancı sanayi grand oto battal usta herhalde sizin expertiziniz için ihtiyacınız olan kişi

94 tek kapılar karbüratörlüdür.
Hublar sonradan değişmediyse otomatiktir, dış görünümlerinden anlarsınız, manuellerin üzerinde free-lock yazısı ve yön işaretleri vardır, otomatiklerde auto free hub yazar. Test etmenin en pratik yolu aracı dört çekere alıp arka diferansiyelden tekerlekli krikoyla kaldırıp aracı yürütmektir, sağlam değilse araç rahat yürümez.

teşekkürler bilgi için bugün o ilandaki araç satmaktan vazgeçtiğini söyledi bende alttaki ilandaki araca baktım yarın servise gösterip sıkıntısı yoksa alacağım araç hakkında bilgisi olan varmı daha önceden bilen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-ideal-av-jeeepi-138076710/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR