Arama sonuçlarınız

1. serkann

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? beylikdüzü civarındaki arkadaşlar tanışma adına birşeyler yapabiliriz..

2. serkann

ZJ İçin Telsiz Anteni Montajı

Ynt: ZJ İçin Telsiz Anteni Montajı eline sağlık güzel olmuş mahmut abi..
  3. serkann

Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:)

Ynt: Benim Jeep'im Orda Kalmaz Diyenler:) ne güzel dedin ufuk abi..

4. serkann

ZJ İçin Telsiz Anteni Montajı

Ynt: ZJ İçin Telsiz Anteni Montajı güzel bir uygulama yalnız nacizane fikrim ormanda sorun çıkarabilir dikkat etmek lazım.tecrübeyle sabit..elinize sağlık
  5. serkann

Satılık cj-5 Eşi Yok Takaslı

Ynt: Satılık cj-5 Eşi Yok Takaslı evet şaşırtan nedir sizi?

6. serkann

grand cherokee yükseltme kiti

Ynt: grand cherokee yükseltme kiti 3'' de 33 ler sığmaz kesinlikle..3'' getlede zor...isteğinizi net görüşürsek neler yapılabilir değerlendiririz..

7. serkann

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? bizimki boş lakırdı canım..siz gelmeye bakın..;)
  8. serkann

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? istetmeyi verebilirim ama o da çok ince kalır..:)
  9. serkann

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? sen git külüstürlerle takıl..:)

10. serkann

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? altındaki makina taka değil barış...:D kaç saat..

11. serkann

Ynt: grand cherokee yükseltme kiti 3.5'' zor...3'' veya 4.5'' bulabilirsiniz bir ihtimal..
  12. serkann

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? bu pazar şiledeyiz zj ciler..zj buluşmasına bekleriz..

13. serkann

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? kısa süre sonra sizler içinde uygun yükseltme kiti mevcut olacak :)
  14. serkann

Ynt: grand cherokee yükseltme kiti kaç inç arıyorsunuz?
  15. serkann

Satılık cj-5 Eşi Yok Takaslı

arkadaşım askerde olduğu için aracını satıyoruz..herşeyi ile yakından ilgilendiğim için bildiğim bir araç..masrafsız Alalı yaklaşık 10 ay oldu kesinlikle satma gibi niyetim yoktu fakat özel bir nedenden dolayı satmak zorundayım.Aldıgımda eksigi çoktu uzun süre binerim düşüncesiyle A`dan Z`ye...

16. serkann

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) zaman herşeyi değiştiriyor dursun abi..
  17. serkann

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) 1) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3) Levent Baştepe (levend) - Mt lastik, telsiz (CB) 4) Olcayto Gezer (olcaytogezer)- BFG A/T lastik...
  18. serkann

Trafik kazasında hastane masrafları

Ynt: Trafik kazasında hastane masrafları 7 sene önce yaptığım bir ağır kaza sonucu ilk müdehaleyi yapan hastahaneye ödeme için gittiğimde tek kuruş almayarak,kaza sonrası ilk müdehaleyi yapan hastahanenin ücret almayacağını kanunların böyle olduğunu söylemişti..yapılan masraflar tahminim 5 6...

19. serkann

Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara Arıyorum abi yok yakın bir arkadaşa bakıyoruz..sana bahsetmiştimya..lada düşünüyoduk suzikiye karar verdik..
  20. serkann

Suzuki Vitara Arıyorum

Ynt: Suzuki Vitara Arıyorum ilginize teşekkürler değerlendiriyoruz.. hasan biraz daha yüksek model bakıyoruz.araç güzel ama

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri