En sonunda benim de CB ciler kervanına katılmam nedeniyle ZJ aracıma telsiz anteni takmak farz oldu Cumartesi günü sabah soluğu bizim serviste aldık Serdar Ustaya derdimizi anlattık sağolsun tüm gününü benim için harcadı ama ortaya harika bir şey çıktı hem anten çok sağlam bir bağlantı ile araca bağlandı hem çok güzel şase aldı hem güzel durdu vs vs vs ve işin güzelliği bu montajdan sonra ortada hiç kablo olmaması kendimi telsiz anteni montajına o kadar kaptırdımki telsizin montajının resmini çekmeyi unutmuşum ama telsizi konsola vites kolunun hemen sağına bağladım anten kablosu halı altından geldi elektrik ise çakmak beslemesinden arkadan alındı dün test ettim bence epey başarılıydı dünki Kirmir etkinliğinde sesimi ne kadar başarılı duyurabildim arkadaşlara sormak gerek
Ne yapacağımıza karar verir vermez Serdar Usta hemen tamponu sökmeye girişti ;D adam sökmeyi çok seviyor ben ne yapayım gerçi sökmeyi sevmesinden ziyade söktüğü şeyi hasarsız söküp söktüğü şekilde takabiliyor bu benim için daha önemli
Ne yapacağımıza karar verir vermez Serdar Usta hemen tamponu sökmeye girişti ;D adam sökmeyi çok seviyor ben ne yapayım gerçi sökmeyi sevmesinden ziyade söktüğü şeyi hasarsız söküp söktüğü şekilde takabiliyor bu benim için daha önemli