Arama sonuçlarınız

1. selten35

G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma teşekkürler

2. selten35

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma 5 kapı bir vitara var almayı düşündüğüm, pazarlık aşamasındayız, söylediğine göre arazide kullanmamış hiç, fabrika ölçüsünde sanırım lastikler.
  3. selten35

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma teşekür ederim, pek çamurlu değil kullanacağım arazi, zamanınızı alıyorum ama BF nin AT leri ne demek :( ( 235x75x16) uygun mu?

4. selten35

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma çok teşekkür ederim aydınlattığınız için, 4xfourart'ın süspansiyon seti maliyeti beni aşıyordu, sanırım bu get yükseltme 500.-TL gibi bir masrafla, amatör bir kullanıcı olan bana yetecek. Bir de , gerçi almadım daha ama baya bir kafama taktım alıcam...
  5. selten35

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma teşekkürler, get'leri nasıl temin edebilirim acaba? iyi günler

6. selten35

Ynt: G.Vitara Get İle Yükseltme ve Alt Koruma Herkese selam ederim, Bu Get'leri ve alt koruma saçını nerden temin edebiliriz acaba.Fiyatları ne kadardır? İzmirde satılıyor mu? Marka tavsiye eder misiniz? teşekkürler. ??? ::)

7. selten35

Satılık Willys 1954, vitarayla takas olur 1995 altı.

Arkadaşlar bu araç 3 yıldır bende hiç yolda bırakmadı. Geçen yaz yeni boyattım, macunlu astarlı metalik turkuaz. Elektrik aksamı, farları stoplarıı sisi farları yeni takıldı. Çıkma ford koltukları yeni takıldı. Ebube korna var. 120 amp.inci akü. Lpg'li.Alt takım yenilendi. Bar yeni. Lastikler...
  8. selten35

Suzuki Vitara 4x4 Yardım

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Yardım haklısısnız Murat bEy, önce bir denemek lazım belki ihtiyaç kalmayabilir yükseltmeye. Saygılar
  9. selten35

Suzuki Vitara 4x4 Yardım

Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Yardım Teşekkür ederim Murat Bey evet bu Willis, Bir vitara alırsam GET İLE 5 Cm yükseliyormuş sanırım. Bu GET parçaları nereden temin edebilirim acaba. Fiyatı nedir? Teşekkürler

10. selten35

Satılık Suzuki Vitara 4X4 1.6

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 4X4 1.6 Araç duruyor mu acaba ? Bende bu willys satmayı düşünüyorum?

11. selten35

Suzuki Vitara 4x4 Yardım

arkadaşlar herkese selam. ben izmirde yaşıyorum. bende 1954 williys var. aydındaki zeytinliğe gitmek için kullanıyorum. araç orda kalıyor. malum izmir trafiğine sokamıyorum.bunu satıp 5 kapı vitara almayı düşünüyorum.( 1990-1994 model arası) hem izmirde hemde arazide kullanmak için. zeytinlik...
  12. selten35

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) ARKADAŞLAR HERKESE SELAM. BEN İZMİRDE YAŞIYORUM. BENDE 1954 WİLLİYS VAR. AYDINDAKİ ZEYTİNLİĞE GİTMEK İÇİN KULLANIYORUM. ARAÇ ORDA KALIYOR. MALUM İZMİR TRAFİĞİNE SOKAMIYORUM.BUNU SATIP 5 KAPI VİTARA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.( 1990-1994 MODEL ARASI) HEM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri