Suzuki Vitara 4x4 Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selten35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,082

selten35

Ana Kamp
arkadaşlar herkese selam. ben izmirde yaşıyorum. bende 1954 williys var. aydındaki zeytinliğe gitmek için kullanıyorum. araç orda kalıyor. malum izmir trafiğine sokamıyorum.bunu satıp 5 kapı vitara almayı düşünüyorum.( 1990-1994 model arası) hem izmirde hemde arazide kullanmak için. zeytinlik biraz eğimli ve bozuk. willys de sorun yaşamıyorum. vitara da aynı başarıyı sağlayabilir mi ? yoksa ekstra bir işlem yaptırmalı mıyım araca vitaraya? lastik değişimi, lastik kaldırma gibi? teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara 4x4 Yardım

eger resimdeki williysle sorun yaşamıyorsan vitarayla hiç yaşamassın merak etme....

;) ;)

Teşekkür ederim Murat Bey evet bu Willis,
Bir vitara alırsam GET İLE 5 Cm yükseliyormuş sanırım. Bu GET parçaları nereden temin edebilirim acaba. Fiyatı nedir? Teşekkürler

vitara parçaları hakkında pek bilgim yok ama öncelikle vitarayı alın deneyin gerekirse yükseltme burda size yardım edebilecek çok arkadaş var...
saygılarımla...

haklısısnız Murat bEy, önce bir denemek lazım belki ihtiyaç kalmayabilir yükseltmeye. Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri