Arama sonuçlarınız

1. selten35

Alınık Dizel Defender 15.000.- e kadar

Ynt: Alınık Dizel Defender 15.000.- e kadar 15.000- 20.000 arası ama 15.000 e yakın olursa iyi olur :)

2. selten35

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır Hayırlı satışlar öncelikle Aracınız baya güzel ve diri Maaşallah , benim bilader arıyor dizel defender, onun düşündüğü rakam 15.000 siz 19.500 istiyorsunuz iki rakam arasında bi yerde buluşur musunuz :) Bu arada bu araç alüminyum olanlardan değil mi.
  3. selten35

Alınık Dizel Defender 15.000.- e kadar

Arkadaşlar, benim bilader 15.000.-TL ye kadar defender arıyor. Bu 87 kasalar ingiliz olanlardan sanırım onlar alüminyum oluyormuş. Geçmişini bildiğiniz önerebileceğiniz sorunsuz temiz satılık varsa haber verirseniz sevinirim. Uzun yol ve arazide kullanacak. Çoluk çocukda fazla olunca defenderde...

4. selten35

Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz Arkadaşlar bu 90-93 model Pajerolar nerden gelmiş acaba Türkiye'ye. Sıfır alınmadılar burada galiba. Daha çok orta doğu suriye ırak gibi arap ülkelerinden mi giriş yapmış acaba. Oralarda bol varsa buraya getirmek pahalı mı olur. Birde K.Kıbrısta baya var...
  5. selten35

Satılık Jeep CJ Makas Takımı

Ynt: Satılık Jeep CJ Makas Takımı 1954 willys'e olur mu birde fiyatı nedir, 4 takım değil mi birde nerde makaslar acaba tşkler.

6. selten35

Suzuki Lada için 16" offset jantlı Baysal offroad lastiği

Ynt: Suzuki Lada için 16" offset jantlı Baysal offroad lastiği Mrb, jantların markası ne acaba, birde alaşımı nedir, aliminyum mu saç mı ben hafif bişey arıyorum saç veya aliminyum. tşkler

7. selten35

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Tşk ederim , Snorkel Kit Willy's Jeep :) http://www.youtube.com/watch?v=Q0P45bFnM_A bu videodaki gibi olcak sanırım .
  8. selten35

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel 1954 Willys'e snorkel var mıdır acaba :)
  9. selten35

Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin

Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin 1954 willys'e ağır mı gelir acaba bu jantlar. Melber'in hafif olduğubu duymuştum. Jantların markası ne acaba?

10. selten35

tekerlek flanşı cj serisi ve cherokee için

Ynt: tekerlek flanşı cj serisi ve cherokee için Merhaba, 1954 Willys'e olur mu bu flanşlar. Bu flanşları 16 inç lada jantı ve ok144 lastikle kullnmak istiyorum. Uygulamada problem yaşar mıyım acaba olur mu olmaz mı bilemiyorum. Teşekkürler.

11. selten35

Jeep Willys Mb Model Aranıyor (Hurda)

Ynt: Jeep Willys Mb Model Aranıyor (Hurda) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-cesme-alacati-da-willys-jeep-1951-33468330/detay 1951 belki işinize yarar.
  12. selten35

Willys egzoz sorunu

Ynt: Willys egzoz sorunu Teşekkür ederim, sanayide bulurum sanırım 100 lük dodge susturucu, iyi oldu söylediğiniz, sonuçta ikiside american menşeili, ve dodge da çok var türkiyede, Selamlar.

13. selten35

Willys egzoz sorunu

Slm, 1954 model willys'imin manifolttan itibaren egzozu bitik durumda. Malum orjinalini bulmak zor ve maliyetli. Hesaplı ve işe yarayacak bir egzoz sistemi nasıl yapmalıyım. Borunun kalınlığı, orta ve son susturucu nasıl olmalı. Teşekkürler
  14. selten35

ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR??

Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR?? neydi o demirlerin adı, aklıma gelmedi, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :) kupa mıydı?
  15. selten35

Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR?? Doğrudur, banada aracı satan arkadaş gösternişti şasi numarası burda bunun diye :)

16. selten35

Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR?? Okla işaretledim :)
  17. selten35

Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR?? Arkadaşım bende de var 1954 willys, şasi numarası aracın dışında ön tampona bağlı arkadan gelen iki tane demin var ya onlardan birinin üzerinde.
  18. selten35

Alınık Willys Ön Aks

1954 model willys aracıma sol ön aks arıyorum. Temiz çıkma olabilir.

19. selten35

Satılık Willys Jeep Parçaları

Ynt: Satılık Willys Jeep Parçaları 1954 willys ön sol aks bulunur mu ?
  20. selten35

3000 km kullanılmış 4 adet 215 75 15 Maxxis MT 753 Lastik

Ynt: 3000 km kullanılmış 4 adet 215 75 15 Maxxis MT 753 Lastik slm hayırlı satışlar, jantlarla beraber vermeyi düşünmez misiniz ? :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri