Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır
Hayırlı satışlar öncelikle Aracınız baya güzel ve diri Maaşallah , benim bilader arıyor dizel defender, onun düşündüğü rakam 15.000 siz 19.500 istiyorsunuz iki rakam arasında bi yerde buluşur musunuz :) Bu arada bu araç alüminyum olanlardan değil mi.
Arkadaşlar, benim bilader 15.000.-TL ye kadar defender arıyor. Bu 87 kasalar ingiliz olanlardan sanırım onlar alüminyum oluyormuş. Geçmişini bildiğiniz önerebileceğiniz sorunsuz temiz satılık varsa haber verirseniz sevinirim. Uzun yol ve arazide kullanacak. Çoluk çocukda fazla olunca defenderde...
Ynt: Pajero Alacağım Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar bu 90-93 model Pajerolar nerden gelmiş acaba Türkiye'ye. Sıfır alınmadılar burada galiba. Daha çok orta doğu suriye ırak gibi arap ülkelerinden mi giriş yapmış acaba. Oralarda bol varsa buraya getirmek pahalı mı olur. Birde K.Kıbrısta baya var...
Ynt: Suzuki Lada için 16" offset jantlı Baysal offroad lastiği
Mrb, jantların markası ne acaba, birde alaşımı nedir, aliminyum mu saç mı ben hafif bişey arıyorum saç veya aliminyum. tşkler
Ynt: Ofsetli 16" Offroad Jantı CJ ve Suzukiler İçin
1954 willys'e ağır mı gelir acaba bu jantlar. Melber'in hafif olduğubu duymuştum. Jantların markası ne acaba?
Ynt: tekerlek flanşı cj serisi ve cherokee için
Merhaba, 1954 Willys'e olur mu bu flanşlar. Bu flanşları 16 inç lada jantı ve ok144 lastikle kullnmak istiyorum. Uygulamada problem yaşar mıyım acaba olur mu olmaz mı bilemiyorum. Teşekkürler.
Ynt: Willys egzoz sorunu
Teşekkür ederim, sanayide bulurum sanırım 100 lük dodge susturucu, iyi oldu söylediğiniz, sonuçta ikiside american menşeili, ve dodge da çok var türkiyede, Selamlar.
Slm, 1954 model willys'imin manifolttan itibaren egzozu bitik durumda. Malum orjinalini bulmak zor ve maliyetli. Hesaplı ve işe yarayacak bir egzoz sistemi nasıl yapmalıyım. Borunun kalınlığı, orta ve son susturucu nasıl olmalı. Teşekkürler
Ynt: ÇOK ACİL 1954 MODEL WİLLYS ŞASİ NUMARASI NERDE OLUR??
Arkadaşım bende de var 1954 willys, şasi numarası aracın dışında ön tampona bağlı arkadan gelen iki tane demin var ya onlardan birinin üzerinde.