Satılık Willys Jeep Parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,786

modifiyeci

modifiyeci http://readymap.ist/330024/8368
Yer
Muğla
Web
haritayer.com
Telsiz Çağrı Kodu
tam
willys jeepler için difransiyeller muhtelif parçalar
Yılmaz Usta[attachment=1][attachment=3][attachment=2]

S6301710.jpg

S6301715.jpg

S6301228.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Willys Jeep Parçaları

emrah yunus yılmaz' Alıntı:
jantlar kaç inç ve kaç bijon birde fiyatını gonderirsen elinde kaç adet var
Merhaba
cantlar 14x6 inch Amerikan *mangels usa* malıdır çok temiz hiç asfaltta yürümedi kullanılmadı 4 adet 400TL
Yılmaz Usta
www.yilmazmotorsports.tr.gg

Internet is free to write
Turkish is a well-written
Write what you want
If the technical knowledge learned

S6301717.jpg

cantların tektek fotarafı ve bicon araları kaç santim bende willys vagon var ama alt şaseyi komtle degiştirdim cavrolettin şasesini uydurduk amasitorlu oldu ana takacaz ayriyetten eski şase üzerinde nekadar malzem defransiyel on arka motor 4 silimdir arazi şanzumanı var 3 ileri olursa alalım bendede bu parşalar var
beni ararsan sevinirim tel 05456327586 ismi emrah yunus

emrah yunus yılmaz' Alıntı:
cantların tektek fotarafı ve bicon araları kaç santim bende willys vagon var ama alt şaseyi komtle degiştirdim cavrolettin şasesini uydurduk amasitorlu oldu ana takacaz ayriyetten eski şase üzerinde nekadar malzem defransiyel on arka motor 4 silimdir arazi şanzumanı var 3 ileri olursa alalım bendede bu parşalar var
beni ararsan sevinirim tel 05456327586 ismi emrah yunus
Merhaba
Emrah Yunus Bey
Yazılarınızdan tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Siz bana sormayın ben size sorayım. Bana telefonu siz edin ne istedikleriniz söyleyiniz. Sizin isteklerin CHEVROLET CANTLARI İSE var 15x7 inch 4 adet şahane cantlar FİYATI 500 Türk lirası. Bijon aralıkları 7.5 santim. JEEP bijon aralığı 8.5 santimdir 4 adet 14x6 cantların 400Türk lirasıdır. Bu cantlar krom çelik sağlam temiz darbesiz sorunsuz cantlardır. 14x6 çelik cantlar hiç kullanılmamıştır

Başakada neler istiyorsunuz telefon edip söyleyiniz

YıLMAZ USTA
05383296828[attachment=1][attachment=2]

S6301740.jpg

S6301737.jpg

55utilitytruckl6226_4_sm.jpg

Merhaba

Size yardımcı olmak isterdim fakat ustanızın size köstek olması nedeniyle işiniz uzamakta
Size bijon aralıklarını yazdım. Siz bana merkezden merkeze olan bijon aralıklarının ölçülerini verin. Kaç model BMW ninki olur
4 BİJON lumu 5 BİJON lumu? ustanız kumpası alsın ölçsün bana bildirin size yardımcı olayım
Yılmaz Usta

kardeşim elimde komple defransiyel ön ve akisler kanpanalara kadar 1954 model willys kamyonetten çıktı ilgilenirsen irtibat 05456327586 emrah yunus yılmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri