Arama sonuçlarınız

1. S

İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014

Ynt: İzmir Karagöl Buluşması 14-16 Mart 2014 Arkadaşlar gelebilecek her karavancı arkadaşımızı bekliyoruz..güzel bir kış kampı olacaktır...

2. S

Karavan Secimi İçin Yardım

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Arkadaşlar..merhaba....Buradaki ve diğer karavanları iyi tetkik edip konuşmak lazım...Muhammet kardeşimizede bunu anlatmak istedim..Lütfen ilanları resimlerine bakarak değil alt yazılarını okuyarak değerlendirmek lazımdıır... O ilanlardaki Knaus karavan bize...
  3. S

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım Fikrini söylerken dikkat et dikkatli konuş....O karavanlar 5 para etmez zaten daha fazla eder.....Hepsi dökük dediğin karavanları gidip gördünmü ki böyle konuşuyorsun?..Senin karavanın varmı? Ne marka..? Bilelimki tecrübenizden bizde faydalanalım....Sizinki...

4. S

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım EMPEROR 03 maşallah Expertiz gibisin , bir bakışta para edip etmeyeceğini anlıyorsun...Allah vergisi herhalde...
  5. S

Caretta Karavanla İnbükü Tabiat Parkı

Ynt: Caretta Karavanla İnbükü Tabiat Parkı Haşmet bey güzel bir gezi olmuş ...hemen hemen her sene kesin bir haftamız var bizimde İnbükünde....Herkesin hoşuna gitmesede bizede hitab eden bir kamptır İnbükü... Çekme karavanında avantajlarından faydalanmışsınız...Marmarisin eşsiz koylarını...

6. S

17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim

Ynt: 17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim Bence diye başlayıp 3 tip karavanı da kullanmış biri olarak diye bilirim ki bu işin son noktası motokaravandır..... Şöyle ki zamanımızın ekonomik sıkıntıları içerisinde ya tek başına bir Camper le yetinmek ki en boş...

7. S

Bu İlan Sahte Olabilir Mi???

Ynt: Bu İlan Sahte Olabilir Mi??? Geçen haftada 2 çekme karavan vardı ....Biri 9.000 TL diğeri 5.000 TL ye yabancı karavanlar....Direk sahibindene yazdım bunlar sahtekar diye.... Siz arayın eğer doğrularsanız ben 1000 TL fazlasına alacağım diye...9.000 TL olan ertesi gün yayından kaldırıldı...
  8. S

Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma

Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma En son katıldığımız Misi kampında gündüzleri sıcak olsada geceleri herkes ısıtıcılarını kullandı...ve bir çeşit kış kampı gibiydi....Bizde ilk defa camper ile katıldığımız bu gezide çekme karavanımızı çok aradık....O büyüklük ve ferahlık gerçekten...
  9. S

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 En son rakam 68 karavan diye biliyorum............gerçekten çok güzeldi....Bursa kamp karavan derneğine ve Bursalı arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum...Çok güzel bir kamp olmuş...Program ve organizasyonda çok güzeldi.Biz İzmir grubu olarak...

10. S

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İşte aynı şeyi söylüyoruz Atilla abicim..... Olaya bakış açısı............. Siz her yaptığınızı yayınlıyor ve markalarına kadar açıklıyorsunuz ki.... herkes de olmayan birde beceri yetenek var işin içinde...... Benim söylemek...

11. S

Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi

Ynt: Çekme Karavancinin Ucak Cekme Gecesi Bu sitede ilk defa Alkovanlı karavanının A dan Z ye herşeyini kendi elleri ile yapan Mehmet Baydemir abimden sonra bu uçağı yapan adını bilmediğimiz bu abimizide gönülden kutlar ve tebrik ederim....
  12. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkadaşlar bakış açımızı biraz değiştirmeniz gerekiyor......O şekilde bakarsanız.....Satılık Camper lerin çoğunun araç fiyatı 8,000 TL ile 15.000 TL arası değişiyor.....Peki bu araçların içindeki ahşap malzemelerin en iyisini...

13. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım ;D
  14. S

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Arkadaşlar resimdeki karavan bir semiıntegral karavandır........... Panelvandan yapılan camperlarla karıştırmayın..... Fiyatı ucuz veya pahalı demiyorum ama ... Panel araç al içine mobilya yaptır değil olay.Bu karavanı veya...
  15. S

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Allah rahmet eylesin diyorum.......Abdi abicim seni çoooook severdik....... Çoğu muhabbetimizin içinde ismin geçmeden olmazdı.. imkansızlıklar içinde elindeki imkanlarla mutlu olmayı bize sen öğrettin... HAYATININ SANA KALAN KISMINDA tam...

16. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;Ducato 17m3 - Atilla Dinçer(Atiladi) Atilla abicim yeni aracın hayırlısı olsun...Yeni karavanın yapım aşamalarını dört gözle bekliyoruz....Şimdiden kolay gelsin...Çok güzel bir karavanın daha yollara çıkacağına inanıyoruz...
  17. S

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Dostum yeni karavanını güle güle kullan....Nice güzel kamplara inşallah......
  18. S

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Alpaslan bey yeni karavanınızı kazasız belasız güzel gezilerde kullanmanızı dilerim....Hayırlısı olsun...

19. S

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Yavuz abicim süpersiniz....İyi geziler.......Bizde sizinle gezmiş kadar oluyoruz..
  20. S

Ducato 17m3 motokaravan Planım

Ynt: Ducato 17m3 motokaravan Planım Arkadaşlar olay Hikmet beyin dediği gibi tip onay belgesi ile ilgili.....Yani firma her araç için bir tip onay belgesi alması gerekiyor...Buda bir maliyet.....ve bildiğimiz kadarıyla Başoğlu,Sally ve İmaj karavan firmaları bu araç belgesini IVECO DALLY olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri