Arama sonuçlarınız

1. 4x4awd

Kendı Karavanımı Yapmaya Calısıyorum/11.5 M3 Ducato Camper

Allah kolaylık versin. Aracı almış malzemeleri tamamlamaya başlamışsınız. Bence bundan sonrası kolay iş bir şekilde yürür gider.

2. 4x4awd

Minikaravan İçin Araç Tavsiyesi

Ynt: Minikaravan İçin Araç Tavsiyesi Yüksek tavan olması güzel fakat, 1.9D düz dizel biraz nazik bir motor. Çok tavsiye edilmiyor.
  3. 4x4awd

Minikaravan İçin Araç Tavsiyesi

Ynt: Minikaravan İçin Araç Tavsiyesi Doblo'ya bir oyda benden.

4. 4x4awd

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Aslında Ortasya'ya gidecekseniz benzinli(+LPG) araç ile gitmelisiniz. Çünkü bazı yerlerde dizel benzinden daha pahalı olabiliyor.(Dönemsel mevsimsel neden olduğunu çözememiştim.) Üstene üstlük dizeli yüz kilometrelerce temin edemeyebilirsiniz. Benzinli aracı daha kolay...
  5. 4x4awd

90 Gün Asya

Ynt: 90 Gün Asya Özbekistan'da 4 sene çalışmış biri olarak. Bu ülkenin vizesi için çok önceden işe koyulmanızı. Turist vizesinin bile zor alındığını. Ülkede kaldığınız süre boyunca mutlaka (bir yerden otel v. b.) konaklama onayını almanızı tavsiye ederim.

6. 4x4awd

Uluslararası Ehliyet

Ynt: Uluslararası Ehliyet Aynen yurdışında defalarca Avis'ten ve Sixt'ten araç kiraladım uluslararası ehliyet sormadılar. Fakat TR ehliyeti ile max.6 ay gibi bir kullanım süresi var diye biliyorum. Sonra sıkıntı çıkıyormuş.TR ehliyetime rutin bir kontrolde bakan Alman polisi söylemişti.

7. 4x4awd

G Wagen Camper & Pickup Nissan Bd30td Engine Swap

Ynt: G Wagen Camper & Pickup Nissan Bd30td Engine Swap Kolay gelsin nasıl bir şey olacak merakla takipteyim.
  8. 4x4awd

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (ta2rx) Güzel çalışma kolay gelsin.
  9. 4x4awd

J9 Pejo Karsan Motor Sesi İzalosyonu

Ynt: J9 Pejo Karsan Motor Sesi İzalosyonu 22 martta foto ekleyeceğim demiştiniz.

10. 4x4awd

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Onca çileli beklemeden sonra en azından ruhsat ve muayenenin sıkıntısız olmusı teselli olmuştur. Güle güle kullanın.

11. 4x4awd

Karavanımı Teslim Aldım

Ynt: Karavanımı Teslim Aldım Gönlünüzce kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  12. 4x4awd

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Sabrınız ve ayrıntılı anlatımınız için sizi tebrik ediyorum. Kolay gelsin.

13. 4x4awd

Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu

Ynt: Defenderle Marmaris - Moskova Yolculugu Kazasız belasız güvenli sürüşler.
  14. 4x4awd

Subaru Forester Xt 2004

Ynt: Subaru Forester Xt 2004 Resimden anladığım kadarı ile sol kapılarda hasar var.
  15. 4x4awd

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) İlk bu sayfayı açıp okuyunca hayrete garkoldum. Atilla Beyde konformist olmuş normal çamaşır makinesi yetmemiş karavana kurutmalı çamaşır makinesi monte ediyor. Bak sen şu Allahın işine dedim. Bir önceki sayfayı okuyunca gerçek...

16. 4x4awd

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Kolaylıklar diliyorum.
  17. 4x4awd

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) T3'leri severim. Aslinda Volkswagen Transporter'ın tüm serilerini çok severim.Elimden gelse başka araca binmem.Özellikle T4 leri yıllarca kullandım.Bazen günde 1000Km üzeri yaptığım olurdu ve yorulmazdım.Bunu T4 kullanımının ne kadar rahat...
  18. 4x4awd

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) Ben B seçeneğini beğendim. Mutfak tezgahı daha büyük olduğu için daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.Yaşam alanı da gardrop olmadığı için daha ferah.

19. 4x4awd

HYMER CAMP 46

Ynt: HYMER CAMP 46 Harika bir motokaravan, Güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.
  20. 4x4awd

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet) Birlikteliğiniz nice yıllara ve yerlere dilediğinizce devamlı olsun dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri