Karavanın sahibi hala benim ve hala temiz olarak ilandaemperor03' Alıntı:bu karavanın ilanı hala duruyor bende bakıp ne kadar temiz diyorumhayırlı olsun,sakıncası yoksa ne kadara aldınız,birde böyle bir karavanın fiyatı ortalama ne olmalı?
konuyu okuyunca satanın siz olacağınız hiç aklıma gelmemişti,hayırlı satışlar diliyorum o halde.fuoco' Alıntı:Karavanın sahibi hala benim ve hala temiz olarak ilanda
Bu tür,orjinal ve temiz karavan için olması gereken fiyat ilandaki fiyat ve makul olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim![]()
Karavanınızı satmaya çalıştığınızı başında söylemeliydiniz. Bu kadar kişi karavanınızı tanıttığınızı düşünerek güle güle kullanın diye mesaj yazdı. İyi satışlar...fuoco' Alıntı:Karavanın sahibi hala benim ve hala temiz olarak ilanda
Bu tür,orjinal ve temiz karavan için olması gereken fiyat ilandaki fiyat ve makul olduğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim![]()
fsirin' Alıntı:Karavanınızı satmaya çalıştığınızı başında söylemeliydiniz. Bu kadar kişi karavanınızı tanıttığınızı düşünerek güle güle kullanın diye mesaj yazdı. İyi satışlar...
Kusura bakmayın, ilk sayfaya baktım 7 Mart, sona baktım 13 Mart. Aralara da bakmıştım halbuki. Sanki aynı yılın devamıymış gibi tarihler devam ediyor.fuoco' Alıntı:4 Konun açıldığı ilk tarihe bakarsanız benim dün ne amaçla cevap yazdığımı anlarsınız (MART 2013 ilk sayfa)