Arama sonuçlarınız

1. orion

T3 Yakıt Tüketimi

Ynt: T3 Yakıt Tüketimi Selamlar 1988 model 1.6 TD motorlu aracım var, 5 ileri vites İçinde karavan mobilyası yok, genelde de 3-4 kişi ve bazen de üstte 2-3 tane 5 metre uzunluğunda kano taşırım. Şehir içinde pek sık kullanmıyorum, genelde hafta sonları ya da birkaç uzun seyahatim oldu...

2. orion

Kano ile Seyahat - Rota Yardımı

Ynt: tecrübesizlere yardım Merhaba "abdüll" Türkiye'de ne yazık ki deniz kayağı konusunda tek spor kulübü Bodeka'dır. www.bodeka.org Ne yazık ki diyorum çünkü güzelim denizlerimizin tadını doya doya çıkaramıyoruz. Bodeka İstanbul Paşabahçe'de faaliyet gösteren bir kulüp ve ben de üyesiyim...
  3. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Merhaba Enigmaxi ! Ürünlerin ya da markaların neden, nasıl, kime göre pahallı olduğu sorusuna çok fazla yanıt getiremem. Ama asıl sorunuza yanıt vermeye çalışayım. Öncelikle Prijon markası dünyaca ünlü, kalitesi kabul görmüş iyi bir Alman markasıdır. Türkiye'de bu ürüne...

4. orion

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Kafaları çok karıştırmak istemem ama, LPG'li araçların karavana dönüşümünde birtakım konulardan bahsediliyordu biryerlerde. LPG tankının yerleşimi ve yaşam alanında olamayışı gibi konulardı galiba. Kısacası şuna dikkat çekmek...
  5. orion

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

Ynt: Deniz Kayağı Tanışma Alanı Sevgili Ahkann ve PROTRUZYON Öncelikle Gezenbilir forumu sayesinde birbirimizi bulduğumuza çok sevindim. Türkiye'nin farklı yerleşimlerinde deniz kayağıyla ilgilenen kişilerin ve grupların olduğunu bilmek çok güzel gerçekten. Bizler İstanbul Paşabahçe'de...

6. orion

Sea kayak önerisi

Ynt: Sea kayak önerisi Bu spora başlamak için eğer İstanbul'daysanız kulübümüze bekleriz. Çok farklı tiplerde kayaklarımız var, tekli, çiftli, ahşap, branda, fiber, polietilen... En azından kayak tiplerini görmüş olursunuz. Her hafta İstanbul sularındayız, Boğazda ya da adalara gidiyoruz. Ya...

7. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben kendi aracıma çok iyi baktığımı idda edemem, benimki de 1988 model (22 yaşında bir araç). Aldığımda benim araçtan daha temizleri de vardı. Uzatmayayım, şimdiye kadar aracıma çok büyük bir masraf yapmadım. Zamanından önce...
  8. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Şunu eklemeyi unuttum. Eğer yüksek tavan mı, yoksa standart tavanmı derseniz başka bir tartışmaya girer. Yani tabiki yüksek tavanlar biraz daha rüzgar tutar, ama bence de tavanlar arasındaki farkın katlanılamaz ölçüde olacağını...
  9. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Haddim olmayarak gerçekten aşığı olduğum araçlar hakkında ben de bir iki fikrimi söylemek isterim Bahsi geçen üç aracı da bir süredir görüyorum ilanda. Açıkçası İnsel Abi'nin bahsettiği aracın tek dezavantajı 1.6 düz dizel...

10. orion

Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Balaban Gölü Gezisi (20 Aralık 2009) Orada bahsedilen Volkan benim sanıyorum. Balaban Köyü'nden değilim, bulunduğumuz yere Arkın ve eşi Gülşah ile ben ve kız arkadaşım gitmiştik. Kısacası bahsi geçen Balaban Köyü'nden Volkan değil, Sinoplu Volkan :)

11. orion

Karavanda Klima Konforu?

Ynt: Karavanda Klima Konforu? Tamam canım Turbo ünitesi ve kompresör ilişkisinde çok uçmuş olabilirim. :D Naapalım böyle bi hayal dünyasında yaşıyorum ;D Bu arada bahsettiğiniz sistem, yani havayı ıslak bir yüzeyden geçiren sistem daha önce Gezenbilir'de bi başlık altında tartışılmıştı...
  12. orion

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci Muhabbete en sevmediğim giriş şekli kişinin kendini tasvir eder betimlemeler içeren cümlelerdir. İçimden gelmese de cümleye bu şekilde gireceğim. Gezenbilir'de ya da bu tür mecralarda takındığım tavrın ve üslubun asla kişileri aşağılar ya da suçlar şekilde olmadığını...

13. orion

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci Bu tartışma güzel yerlere varmaz. Peki Sinan kardeşim sen haklısın, sadece mıknatıs kullanılarak motor yapılamaz. Toprağın binlerce metre altından çıkan petrol dediğimiz bir yağın rafine edilmiş halini de demir yığını bir aletin içinde havayla karıştırılarak emmesi...
  14. orion

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci Aşağıdaki linkleri lütfen bi izler misiniz Yine gezenbilirde başka bir başlıkta yazdığım metni aynen buraya alıyorum. Ben ne fizikçiyim ne de magnet motor pazarlıyorum Ama bu teknoloji mümkün bir teknoloji Aşağıdaki linkte İngilizcem yettiği kadarıyla Avustralyalı bir...
  15. orion

Sivil Erke Dönergeci

Ynt: Sivil Erke Dönergeci Bana kalırsa son sözü Hasan Abi söylemiş. Bu cümle üzerine başka bişey söylemek gereksiz.

16. orion

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya VW T3 le ilgili şahane kaynaklar var elimde :D Fakat hepsi Almanca, bugün çok baba bi kaynak daha buldum hemi de İngilizce :o Çok yakında biyerlere yükleyip buraya da linkini paylaşıcam. Ağzım açık kaldı...
  17. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Araçlardaki motor değişimi konusu da tıpkı ABS konusu gibi bi süre rivayet olarak aramızda dolaşacak galiba :) Ben şimdiye kadar motor değişimiyle ilgili sadece gerekli belgelerin ne olduğunu öğrenebildim. Gerekli belgeler...
  18. orion

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Sevgili "halidun1954" Bahsedeceklerim tamamen teoriden ibarettir. Şahsi düşüncemdir, belirtmek isterim. Aracınızı muayeneye sokarken mevcut koltukları üzerinde olursa muayenede sorun yaşamazsınız, eğer kendi yaptığınız koltuk ya da...

19. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Çok fazla bilgim yok ama artık bir araca farklı tip motor takılamıyor diye duyuyorum. Yani dizelden benzinliye ya da benzinliden dizele eskiden çevriliyordu ama artık çevrilemiyormuş. Bu durumda bu araç soğuk iklimli yerleri...
  20. orion

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu konu başlığı yeni açıldığında da İnsel Abi'ninkine benzer düşünceleri paylaşıyordum. Hala aynı düşünüyorum. Hayatımda sahip olduğum şeyler hep orta seviye bütçeli şeylerdi. Daha iyisini insan elbette ister, ama bir çizgi var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri