T3 Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosbik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,826

vosbik

Ana Kamp
merhaba.T3 sahipleri şehir içi ve dışı yakıt tüketimlerinizi bildirir misiniz.motor hacmi yakıt türü ve araçşarınızın kaç vites olduğunu da lütfen belirtiniz.

Etiketler

Ynt: T3 Yakıt Tüketimi

insel' Alıntı:
1,9 td motor 8,3 litre 100 kmde

2,5 ton aracın 8,3lt yakması ve 5 vites olması gayet normal hatta süper bir değerdir.

ha birde yüksek tavan olması..

Kıymetini bil. nazar değercek.. ;D

mansurvw' Alıntı:
2,5 ton aracın 8,3lt yakması ve 5 vites olması gayet normal hatta süper bir değerdir.

ha birde yüksek tavan olması..

Kıymetini bil. nazar değercek.. ;D
Biliyorum hic suphen olmasin.

Bölüm içinde T 3 e ait el kitabı var buradan bütün versiyonların tüketim degerlerine ulaşabilirsiniz.

merhaba Cem bey.el kitabını inceledim.sadece 1.9 motor olanlar ve güncel kullanımlarda t3 sahiplerinin yakıt tüketimlerini öğrenmek istediğim için konuyu açmıştım ancak t3 sahiplerinden bir heri bildirim alamadım.İnsel abi hariç.

Selamlar

1988 model 1.6 TD motorlu aracım var, 5 ileri vites
İçinde karavan mobilyası yok, genelde de 3-4 kişi ve bazen de üstte 2-3 tane 5 metre uzunluğunda kano taşırım.
Şehir içinde pek sık kullanmıyorum, genelde hafta sonları ya da birkaç uzun seyahatim oldu.

Aracımı aldığım günden bu yana bir excel yakıt tablosu oluşturdum. Aldığımdan bu yana şehir içi - şehir dışı dahil 100 km'de 8.1 lt çıkıyor.
Uzun seyahatlerde yaklaşık 100 km'de 7 lt altında yaktığımı bilirim, eğer yüklüysem 7.5'u buluyor.
Genelde 90-100'ü pek aşmamaya çalışırım.

Sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR