Arama sonuçlarınız

1. akın61

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım öncelikle bende 91 soft direksiyon bir niva vardı ve tek araçtı şehir içi ve şehir dışı gayet güzel kullanılıyordum hemde ok 144 ile. Tek sez avantajı ivmelenmesi idi bunuda 2003 üstü çok nokta enjeksiyonlu hidrolik direksiyon bir niva ile çok rahat atabilirsin. sadece...

2. akın61

Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı!

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! sadece rüzgarmı havada durduğu gibi durmayan? bide işin şişe kısmı var... :)
  3. akın61

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım pajero hakkında bilgim olsaydı esirgemezdim gel biz niva alalım en iyisi.. bilgi paylaşımıda hat safada.

4. akın61

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! çadır ayaktaydı da biz ayakta duracak halde değildik. birazda yer seçimi yanlıştı. ;D ;D ;D ;D ;D konuyu bilmeyenler için 6 kişi 1 çadırı 4 saatte kurdu.
  5. akın61

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! :) unutmadan 2 oyunlarda beni 5+1 yörük çadırı için yardımlarını unutmuş değiliz. teşekkür ederim.

6. akın61

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! yengeyi 3.beyof oyunlarında izledik :) gayette başarılı idi.

7. akın61

Damlalar Göl Olsun,Forum Açık Olsun...

Ynt: Damlalar Göl Olsun,Forum Açık Olsun... doğru söze ne denir 2. bağışta benden.....
  8. akın61

Ynt: Eşleriniz neden araçlarınızdan nefret ediyor? :) İşte cevabı! sana canı gönülden hatta ruhen hatta ve hatta bütün uzuvlarımla katılıroyorum.kesinlikle ikinci farklı olacak. not: bu yazıyı okumayacığından emin olduğum için bu kadar rahat yazıyorum. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  9. akın61

MIDLAND 1001Z 40 kanal cb

Ynt: MIDLAND 1001Z 40 kanal cb telsizinizi almak istiyorum yer olarak nerdesiniz acaba?

10. akın61

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker .

11. akın61

Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009)

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) gezenbilir üyesi bütün arkadaşlara... Telekom ile ilgili problemleriniz olursa özelden veya bu konu başlığı altından sorunlarınızı paylaşırsanız elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım. hem müşteri mağdur olmaz hemde ben aldığım...
  12. akın61

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) :) hiç kimse sudan çıkmış ak kaşık değil. dorru söze ne denir.

13. akın61

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) sizi gayet iyi anlıyabiliyorum anlatmak istediğim şey 21,92 veya 25 tl lik faturalarnızın gecikme faizi en fazla 5 tl dir. hangi tarifedesiniz bilmiyorum ama av avantaj 100 paketinin aylık ücreti 19,90 tl bide hesaplı hat var sabit ücreti 16 tl...
  14. akın61

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) biri ile gayet mutlusunuz anlıyorum. ama faturalarınızın geç gelmesi 25 tl faiz filan biraz abartı geldi sanki bu gün bankamtiklerden bile fatura tutarlarını öğrenip gerekli ödemeleri yapabiliyorsunuz. mail konusuna gelinceben tam 4 senedir...
  15. akın61

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı dörte gözle hard videolar bekliyoruz.

16. akın61

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) arkadaşlar herkes internet kullanmak için telefon alma zorunluluğundan bahsetmiş ama yaklaşık 1,5 yıldan fazladır Türk telekomda ndsl (yalın dsl )hizmeti veriliyor. yanlış anlamayın bir Türk telekom personeli olarak ekmeğimi Türk telekomdan...
  17. akın61

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları keçi
  18. akın61

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları buda benim eski keçi

19. akın61

Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL **

Ynt: Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL ** .
  20. akın61

Rize Güneysu - Han Yaylası - Çayeli - Ayane Camii Diğlave - Arapdüzü Gezimiz

Ynt: Rize Güneysu - Han Yaylası - Çayeli - Ayane Camii Diğlave - Arapdüzü Gezimiz zirve yaptığına eminim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri