birgün
Ana Kamp
Herkese merhaba, ben gezen bilir İzmir hafta sonları doğa yürüyüşleri organize eden Murat Öz’ ün grubundan Halil İgit. Son günlerde siteye erişimde sık sık problem yaşıyoruz, biraz sorup soruşturunca ücretsiz hosting kullanıldığını öğrendim. Sevgili arkadaşlar bu forumdan kısa surede çok şey öğrendim ve yine bu forum sayesinde güzel dostluklar edindim. İstiyorum ki forumu daha iyi kullanayım ve daha birçok paylaşım olanağım olsun. Bunun sağlanması döner dolaşır paraya bodoslar. Fakat forumlar online bağış sistemi ile bunu aşabiliyorlar, bizim ülkemizde çok az da olsa bazı forumlar bu sistemi oturtmuşlar. Diğer ülke forumlarının ise birçoğu için sorun bile değil artık. Eğer bu sorunu aşmak istiyorsak ÖNCELİKLE FORUM YÖNETİMİ bir dizi değişiklik gerçekleştirmelidir, soruyorum saygıdeğer abime neden bağış toplamıyorsunuz diye,- kimse yanaşmıyor diyor. Bu yanlış bir yaklaşım bağışı toplamak için forumda zemin yok, Çuvaldızı forum yöneticilerine
• Mobil ödeme ile bağış sistemi(turkcell,vs.)
• Paypal,clickandbuy,vs olabildiğince fazla elektronik ödeme sistemi ile bağış
• Kredi kartı ile bağış
• Banka Havale ile bağış
• PTT ile bağış
• Tabi forumun her sayfasında fark edilebilir bağış yapılmasını rica eden ve ödeme sistemlerinin kolaylığını gösterir bir banner olmalıdır
• Herkesin farklı bir ödeme tercihi olduğunu unutmayın.
Forum yöneticilerine saygılarımı sunuyorum, amacım küstahlık yapmak değil. Naçizane bir tavsiyemdir. Eğer forumda online bir bağış sistemi olur ise ilk bağışı ben yapacağımı söz veriyorum.
Kaldı elimizde iğne oda forum kullanıcılarına; arkadaşlar böylesine büyük katılımcı kitlesine sahip bir forumun bu sıkıntıyı yaşaması hepimiz için bir ayıptır. Vermeden almak bize yakışmaz. Sadece bir kereye mahsus 5 ya da 10 lira gibi rakam bağış yaparsak bu forumu kesintisiz ve tadında kullanırız.
Saygılarımla
• Mobil ödeme ile bağış sistemi(turkcell,vs.)
• Paypal,clickandbuy,vs olabildiğince fazla elektronik ödeme sistemi ile bağış
• Kredi kartı ile bağış
• Banka Havale ile bağış
• PTT ile bağış
• Tabi forumun her sayfasında fark edilebilir bağış yapılmasını rica eden ve ödeme sistemlerinin kolaylığını gösterir bir banner olmalıdır
• Herkesin farklı bir ödeme tercihi olduğunu unutmayın.
Forum yöneticilerine saygılarımı sunuyorum, amacım küstahlık yapmak değil. Naçizane bir tavsiyemdir. Eğer forumda online bir bağış sistemi olur ise ilk bağışı ben yapacağımı söz veriyorum.
Kaldı elimizde iğne oda forum kullanıcılarına; arkadaşlar böylesine büyük katılımcı kitlesine sahip bir forumun bu sıkıntıyı yaşaması hepimiz için bir ayıptır. Vermeden almak bize yakışmaz. Sadece bir kereye mahsus 5 ya da 10 lira gibi rakam bağış yaparsak bu forumu kesintisiz ve tadında kullanırız.
Saygılarımla