Arama sonuçlarınız

1. akın61

SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

Ynt: SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI) +1000000000000000

2. akın61

Lada Niva almak

Ynt: Lada Niva almak jant olarak sorento jantı çok şık duruyor :) ama size tavsiyem 15 suzuki jantına dönerseniz araçta rahatlama da olur.
  3. akın61

NİVA YI KUMDA KULLANMAK NASILDIR

Ynt: NİVA YI KUMDA KULLANMAK NASILDIR aracı kum ağırlıklı kullanacaksanız bence en önemlisi latsik seçimi.... dişsiz ve geniş taban tavsiyemdir. hayırlı olsun.

4. akın61

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer abi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.... sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür yaşar inşallah, adı da cevvalmiş :)
  5. akın61

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer abi bebek ne alemde gelmedimi daha ? :)

6. akın61

1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor

Ynt: 1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor abi ben o konuşmayı daha önce okumuştum sanki.... neyse sıkı bi takip sana .... gönlüne göre olur inşallah

7. akın61

1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor

Ynt: 1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor mesut abi kesmeyi düşünmüyoesun dimi ?
  8. akın61

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı takip
  9. akın61

Böyle Olur Off-Road Yarışması! :)

Ynt: Böyle Olur Off-Road Yarışması! :) valla bencede böyle olur.... izlemiştim daha önce yinede teşekkürler.

10. akın61

Dev Suzuki Projesi

Ynt: Dev Suzuki Projesi +1

11. akın61

Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları

Ynt: Kullanılmış Motosiklet Almanın İpuçları olgunluk derken bmw danmı bahsediyoruz :)
  12. akın61

Snorkel sorunu

Ynt: Snorkel sorunu ustamdan öğrendiğim ve uyguladığım kadarı ile su geçişlerinden önce distbirütöre şarj ve marş dinamosuna wd 40 sıkılıyor şu ana kadar bir sorun yaşamadım. birde şarz dinamosunu yukarı alma olayı var forumda bir konu var bunula alakalı, yanlış hatırlamıyorsam

13. akın61

yardımlarınızı bekliyorum..

Ynt: yardımlarınızı bekliyorum.. lpg tankı için bagaj altına özel bir kabin yapılıyor buda bagaj kaybınızı engelliyor, bendeki nivada o şekildeydi. arka koltukları yatırınca veya çıkarınca kasa olarak bilmem ama bir ara halı yıkama ile uğraştığım için 80 metre kare halıyo sokabiliyordum. içinde...
  14. akın61

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

tövbe edeli çok oldu ama senin gibi abilerimizi caddede s virajında görmek isteriz. ;D ;D ;D ;D ;D
  15. akın61

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

+1 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

16. akın61

OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim?

Ynt: OFF-ROAD Aracına Nasıl Dönüstürebilirim? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  17. akın61

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? sadece limon olmaz yanında birde sirke varsa olur...... alttaki sen muhabbete tuz biber olurmusun?
  18. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? sen yeterki hangi parça olduğunu söyle abi ayıp ediyosun :) alttaki benim için bu gün 1 saat fazla çalışırmısın? (elime ne geçecekse :) )

19. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? sinirlendiğim zamanlarda duvarlara vurmak enbüyük hobim va sakinleştiricimidir. hatta enson kafa attığımıda olduğum yerse bayılmışım, kesinlikle tavsiye ederim. alttaki benim için (ramazanda bitmişken) bi rakı balık yaparmısın?
  20. akın61

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? senin için dedim bile :) alttaki eczaneye gidip 1 kilo pirinç almak istediğini söylermisin :?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri