silifke_mesut
Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar 94 mod 1600 niva sahibi oldum nivayı kumda kullanma teknikleri ve kum performansını arttırmak için neler yapılabilir. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
teşekkür ederim Akın bey, benim araçta 205*80*16 lastik var önde giden Duster de ise 225*70*16 vardı, bütün arkadaşların tecrübe fikir ve önerilerinden faydalanmak isterimakın61' Alıntı:aracı kum ağırlıklı kullanacaksanız bence en önemlisi latsik seçimi.... dişsiz ve geniş taban tavsiyemdir. hayırlı olsun.
ma10blk' Alıntı:205.80.16 lastikle direksiyon çok sert olmuyor mu? bende 190 var yazlık olarak takıyorum onları kış geldi diye çıkartıp ok144'leri taktırdım geçen gün ok 144 ler takılınca araç hidrolik direksiyonlu gibi gelmeye başladı. birde o lastikler arazide sürtme yapar hiç denediniz mi?
Merhaba Ercan bey aracı yeni aldım ve tanımaya çalışıyorum tecrübeli arkadaşların fikir ve tecrübelerinden faydalanmak için konuyu açtım kumda kullanma da dikkat etmem gereken şeyler ne dir araçtan en verimli perforfansı nasıl alırım onları öğrenmeye çalışıyorumerco' Alıntı:niva her yolda gider bence kullanmak ve nivayı cok iyi tanımak lazım
Anladım Ercan bey teşekkür ederim kuma girdinmi hedefe kadar durmak yok, şuan araçta 205*80*16 lastik var daha geniş lastik olarak tavsiye edebileceğiniz ölçü nedir niva nın sınırları dahilindeerco' Alıntı:arkadaşlarında deği gibi geniş lastik iyidir kumda en önemlidi se kmda aracla oynamadan yurumek yanı yolu aldımı yurucen dur kalkda kum orlal aracı o yuden gidecen hedefi bilecen ve yurudumu yuruyecen
erco' Alıntı:205 fena sayılmaz kumda yuruyecen zaman az havasını salıver yurusun gitşin