Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Grant Cheroke 2.7 2004

Ynt: Grant Cheroke 2.7 2004 Ankarada; Şaşmaz'da HMC Amerikan Garaj-Murat Usta, veya yine Şaşmaz'da Akgün Aydın, birbirlerine yakınlar, İstanbul yönünde giderkan şaşmaza girin, yolu düz takip edin, arkadan Çayyoluna çıkan yola girmeden sağda bir opet var, onun karşısından sola çıkın...

2. euzlu

get yukseltme ile maximum kac inc ?

Ynt: Get Yukseltme İle Maximum Kac İnc ? ben teflon/plastik get kullanmıştım, 31" MT ile, çok artikülasyon yaptırmazsanız sorun olmaz ve plastik/teflon daha kullanışlı olur, artikülasyon çok olursa lastik çamurluk ağızlarını eğiyor : ))
  3. euzlu

get yukseltme ile maximum kac inc ?

Ynt: Get Yukseltme İle Maximum Kac İnc ? en fazla 2".... arkadaşa katılıyorum, daha fazla yükseltme yapan da olmuştur ancak bu noktadan sonra alt takım ve direksiyon sistemine de müdahale gerektireceğinden kit en sağlıklısı oluyor... 2" de yeterli bir yükseltme sağlıyor...

4. euzlu

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- büyük işe girmişsiniz... Allah kolaylık versin... takip
  5. euzlu

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu ben de bu gün dilekçe verdim ve sağlam bir sürprizle karşılaştım : )) eskiden aracınızın motor hacmi aynı olarak ele alınıp bir alt yaş dilimine düşürülürken şimdi motor hacmini bir alt dilime düşürüp yılı aynı dilimde ele alıyorlar, kısacası yaşanmış örnek olarak; 2003 4.7...

6. euzlu

Wj İçeri Su Alma Problemi

Ynt: Wj İçeri Su Alma Problemi Sunroof da su birikiyor ve tahliyelerde sıkıntı varsa, araç özellikle rampa gibi yerlerde burnunu aşağı verdiğinde bu durumla karşılaşılabiliniyor, elbette başka nedenler de olabilir ancak en sık nedeni bu, selamlar..

7. euzlu

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model araç zaten dört dörtlük ve kocaman bir maaşallah demiştik daha önce, şimdi tekrara edelim, lakin eteklerdeki ceta'ları statik boya ile mat siyaha döndürme fikri bana daha sempatik geldi : )) Tekeriniz düz bassın, selamlar, bol çamurlar...
  8. euzlu

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- hayırlı olsun tekrardan, lastik ve yükseltme durumunu orijinal jantlarla birlikte görmek benim açımdan iyi olacak...
  9. euzlu

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- jeep ve GC başlı başına bir tutkudur, ondan olmasın sakın?? Bir de kafanızda bir proje vardır, marka model hayal gücünüze kalmış artık, yani bir projeyi hayal etmek ve yapıp bitirmek sevdası da ayrı bir keyiftir ki tüm jeep...

10. euzlu

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Tarık başkan, bakıyorum başka başka sitelerde Kırat'ımın rengi ile ilgili başlıkla açmışsın.. Bu aracın rengi ya İnci beyazı metalik ya da Mat Siyah olacak... O kadddaaarrrr!!!!!!!!!!!!!! şerefsizim elimize sprey boyayı alıp damalı eşşeğe çeviririm aracı...

11. euzlu

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat anca bi şeye benzedi bu mahlukat : )) ellerinize sağlık.. Tarıııkk; hadi iyisin yine, fazla iş kalmamış başkanım : ))
  12. euzlu

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Aklımdasın.. Duamdasın.... Fotoğraflar Erzurum'daki son buluşmamızda tarafımdan çekilmişti..... Allah rahmet eylesin.........

13. euzlu

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- Öncelikle maaşallah diyeyim ve cevaplar için de teşekkür ederim, keyifle takip ediyorum...
  14. euzlu

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- bir de 2 inç kit için aldığınız fiyatlar ve markaları öğrenmek isterim, uygun fiyatlı bir kiti ben de takacağım, fiyatlara e-bay dan bakıyorum ama kararsızım.., gerekirse özelden de yazabilirsiniz, selamlar..
  15. euzlu

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- orijinal sticker ları nereden temin ettiniz acaba?? bana da V8 yazısı lazım, iyice soyulmuş ve kırılmış benimkisi..

16. euzlu

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz- tebrik ve takip...
  17. euzlu

2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum göründüğü kadarı ile komple boyalı, belki tavan hariçtir, onun için de yakından bakmak lazım, araç Amerikan versiyon, eğer yürüyeninde ve motorda ciddi sorun yoksa, 15 e uygun... ama en kötü senaryoda hem şanzıman hem motor sorun çıkarsa...
  18. euzlu

Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları

Ynt: Defenderi Olmayan Defender Sevdalıları İngilizler için şöyle bir laf vardır "defender dediğin mutlaka yağ akıtır, yağ akıtmıyorsa motorda yağ kalmamış demektir" ;D ;D ;D ;D ;D selamlar ve sevgiler, tekeriniz düz bassın... 8) 8)

19. euzlu

ZJ hakkında küçük bir soru?

Ynt: Zj Hakkında Küçük Bir Soru? şimdiye kadar 2 ZJ'em oldu, birinin sunroof'u inanılmaz sıkıntılıydı, ikincisini alırken sunroof olmayanını çok aradım inanın, o sebepten bence bunu dert değil şans olarak ele alın derim.. zira ciddi sıkıntı çıkartabilen parçadır ve anlayanını bulmak neredeyse...
  20. euzlu

Zj 4.0

Ynt: Zj 4.0 forumu gezmek gibi minik bir zahmete!! kalkışırsanız aracınızın son vida ve puluna kadar tüm detayları, olası sorunları ve modifikasyonlar ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz : )) aramıza hoş geldiniz, kazasız, belasız binmeniz dileği ile......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri