Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çevikhukuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,874
Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 -yeni Projemiz-

Maliyeti en son açıklayacağım, şuan ki hali ve yazıları yapıştırıyoruz. Yarın vizeye girecez.. Çete Mehmet usta hünerini gösterdi yine tebrikler ustam..

20131220_171917.jpg

20131220_170351.jpg

20131220_185445.jpg

20131220_172036.jpg

Etiketler

orijinal sticker ları nereden temin ettiniz acaba?? bana da V8 yazısı lazım, iyice soyulmuş ve kırılmış benimkisi..

bir de 2 inç kit için aldığınız fiyatlar ve markaları öğrenmek isterim, uygun fiyatlı bir kiti ben de takacağım, fiyatlara e-bay dan bakıyorum ama kararsızım.., gerekirse özelden de yazabilirsiniz, selamlar..

Erdoğan Bey, tüm yazıları orjinalleri ile yenilendi istanbuldan jeep aksesuar ve yedek parça tedarikçimiz kuddusi beyden aldık özelden cep numarasını verebilirim. fakat bu parçalar yurt dışında geliyor olmaları sebebiyle biraz pahalı..bizde yeni boyaya ancak orj. yakışır diye tümüne bin'e yakın para verdik. sadece v8 yazısı 178-TL sanırım.
2 inç kit tjm xgs gold edition yaklaşık 2100-TL civarında 4 helezon ve 4 amortisör vb.

Genel olarak araç tüv'e girdi fakat henüz vize tarihine epey zamanımız olduğu için sadece ruhsata siyah olarak geçmesini istedik, işimiz hemen halloldu, doğru sanayi yolunu tuttuk.

Alanya sanayisinden Kerim Ustaya gocaoğlanı emanet ettik..
şuan yeni siparişlerimiz; track bar, üst rotil ve burçları, arka denge kolları burçları, ön denge kolu burçları, ön rotiller, diskler ve balatalar, zerotlar, rod başları, altta değişmesi gereken ne varsa değişecek. projemizin yarısı aşamasına yaklaştık ve güncel fotoları koyuyorum...

20131221_155317.jpg

20131225_170348.jpg

20131225_170308.jpg

20131225_170259.jpg

Kerim usta kutuları açarken, biraz utangaçtır ama şeker gibi adamdır işini dört dörtlük yapar kendisi...

20131225_165316.jpg

20131225_170229.jpg

20131225_165942.jpg

20131225_165956.jpg

heyecanla sürüşü beklemekteyim çevik çook güzel bir araç olacak

şuana kadar yapılan işlemler ve parça neredeyse aracın bedeline yaklaştı ama değiyor ortak araç fabrikadan çıktığı gibi tertemiz oluyor...

hayırlı uğurlu olsun.Ben bu aracı tanıyorum,plakası 07 CVN 89 doğrumudur?2002 yılında özcan deniz'den almıştık aracı.Kısa bir süre bizdeydi.

Evet doğru mehmet bey aracınız işte bu hale geldi. Fikriniz?

Öncelikle maaşallah diyeyim ve cevaplar için de teşekkür ederim, keyifle takip ediyorum...

Çok güzel olmuş,ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Siyah olunca boynuz daha sert göstermiş aracı.Jant lastik ne takacaksınız onu merak ediyorum.

Saolun jantları şuan değiştirmeyi düşünmüyoruz, orj. hali kalsın derim. Lastikleri de ağır arazide kullanmayacağımız için % 50 off % 50 on road 245 veya 255 70 16 A/T nasıl olur sizce?

Benim fikrim şu an için 245 75 16 AT lastik takman bu araca ,çünkü araç 2 '' yükseldi tekeri genişletirsen aracın dönüş kabiliyetini olumsuz etkilersin, ön tamponda tıraşlamaya gitmelisin flash , spacer kullanmalısın 2'' inç için bu değişimlere şu an için gerek görmüyorum;fakat ilerde bu yükselti sana yetmeyecek ve kalın tekerlekler ve ofsetli jant alacaksın..... :eek:

peki onur, 245 ??? 75 :( 16 spacer istemez mi? ve bu yükseltiye uyar mı lastik ebatı, en uyumlu boyut hangisi olur... lastikçide tak-çıkar yapmayalım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR