ZJ hakkında küçük bir soru?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,393

yunusure

commercial diver
Yer
izmir
Bugün izmirde galeride 96 model bir ZJ ye baktım.Aracın motoru şanzumanı yürüyeni diksiyonu çok güzel ve çok beğendim.Fakat aklıma takılan bir durum var.96 model bu jeepte sanroof yok.Merak ettiğim konu acaba bu özellik standartmı?Yoksa farklı bir versiyonumu?Benim araştırdığım kadarıyla jeeplerin araplar için üretilen versiyonlarında sanroof sanırım yoktu.Emin değilim.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: ZJ hakkında küçük bir soru?

şöyle söyleyeyim illa 96 ve sonrası tüm zj lerde sunroof olacak diye bir kural yok.. evet genelinde var, ama hepsinde yok. benim elimde şu an 1995 ve 1998 olmak üzere iki zj var örneğin, ve ikisinde de sunroof falan yok.. kendi aracımı alana kadar sunroofu olmayan 98 model zj ben hiç görmemiştim mesela, versiyon farklılığı olabilir kanada ABD avrupa versiyonları yıl yıl farklı donanımlarla üretilmiş falan olabilir bilemiyorum. araplar için özel zj üretildiğini ve bir tek onlarda sunroof olmadığını nereden duydunuz?? çünkü doğruysa benim zj arap yarımadasından geldi demektir ;D

Bir standartı yok . Bazılarında var bazılarında yok ... Arap ülkeri ile ilgili böyle bir uygulama duymadım ZJ de ...

Mesela benim aracım 93 model ve saounruuf yok ama 94 model aracların bazılarında saonruuf var bu illa her araçta saonruuf olacak demek anlamına gelmez fazla sorun etmenize gerek yok saygılar

Ynt: Zj Hakkında Küçük Bir Soru?

şimdiye kadar 2 ZJ'em oldu, birinin sunroof'u inanılmaz sıkıntılıydı, ikincisini alırken sunroof olmayanını çok aradım inanın, o sebepten bence bunu dert değil şans olarak ele alın derim.. zira ciddi sıkıntı çıkartabilen parçadır ve anlayanını bulmak neredeyse imkansızdır...
iyi günlerde, kazasız ve belasız kullanmanız dileği ile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR