Arama sonuçlarınız

1. euzlu

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Ynt: Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ? yağ basıncı müşürü arızası : ))) yağ filtresinin hemen üstünde yer alır, yenisi yan sanayi ve orijinal olmak üzere 150-230 TL'dir, değiştiriseniz kafanız rahat eder, güzel günlerde kullanın aracınızı..

2. euzlu

93 Zj Otomatik Vites Sorunu

Ynt: 93 Zj Otomatik Vites Sorunu dik iniş veya çıkışlarda, düşük süratte kullanmaya çalışıyorsunuz değil mi o 1. vitesi??
  3. euzlu

Wj Ön Izgara

Ynt: Wj Ön Izgara 2004 ızgarayı koymuşsunuz mesaja, bununla sizinkinin hava deliklerinin şekli farklı, ayrıca orijinal boya resimdeki, ızgarayı elbette boyatabilirsiniz, zor bir iş değil... eski araçlarda bizde çok boyattım, malumunuz plastik bir parça bahsi geçen...

4. euzlu

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? Mutlaka görüşeceğiz..... selamlar, tekrardan hayırlı uğurlu olsun aracınız, tekeri düz bassın....
  5. euzlu

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? Öncelikle hayırlı olsun aracınız, biz "EKSİ 36 Off road grubu" olarak Kars ve Iğdır'da uzun bir süredir faaliyet göstermekteyiz. İmkanınız olduğu zaman tanışmak isteriz, bizim de yolumuz Ardahan'a düşerse -ki sıklıkla uğruyoruz- ve müsait olursanız...

6. euzlu

Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum !

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Değerli arkadaşlar, satış ilanlarınızı lütfen ilgili "İLAN-VASITA" başlığına koyunuz, mevcut bu bölüm ve başlık altında satıştan ziyade malumunuz cherokee model ile ilgili diğer paylaşımlar yapılmaktadır... Alıcı arkadaşlarında alım satım ile ilgili...

7. euzlu

Sizce Hangi Zj

Ynt: Sizce Hangi Zj Değerli arkadaşlar, satış ilanlarınızı lütfen ilgili "İLAN-VASITA" başlığına koyunuz, mevcut bu bölüm ve başlık altında satıştan ziyade malumunuz cherokee model ile ilgili diğer paylaşımlar yapılmaktadır... Alıcı arkadaşlarında alım satım ile ilgili faaliyetlerini yine ilan...
  8. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Aynen öyle maalesef, belli mesaja ulaşmadan özel mesaj gönderemiyorsunuz... Bu arada ZJ kasada göğüs makyajı 96 modelden itibaren yapılmıştır, yani ilandaki araç da yeni tip ön panjur, ön göğüs ve direksiyona sahip.. Bilginize...
  9. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ne desem bilemedim de ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

10. euzlu

94 Zj Lastik Seçimi

Ynt: 94 Zj Lastik Seçimi hiç yükseltmeden 245/70/16 çok iyi duruyor.. ben ZJ lerimde binek olarak bu ebatı kullanıyordum, görüntüden çokk memnundum... yılda bir iki kere için AT lastik takmayın derim ben, nihayetinde AT lastik yazlık lastikten mutlaka daha çok yaktıracaktır, zaten ebatı biraz...

11. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! Öncelikle başınız sağolsun.... Araçlar içerisinde sadece sondaki 98 derli toplu.... onunda arka bagaj kapağı komple boyalı (kaporta çizgileri yok), içi km sini gösterir temizlikte, fotolar açılı olduğu için diğer parçalarda lokal boya için bir şey...
  12. euzlu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak ön panjur 2004 değil, muhtelif boya var gibi duruyor, özellikle arka bagaj kapağı gibi, içi temiz duruyor ama şoför koltuğunun kenarını görmek lazım, malum en yıpranan yer... yine de sevilen bir kombinasyondur siyah boya-sarı iç döşeme.. Bir...

13. euzlu

Ynt: Grand Cherokee Zj 96-98 Arıyorum ! ikisi de ciddi, büyük ve özensiz işlem görmüş araçlar ve o fiyatların arabası kesinlikle değiller.... o fiyatlara gidip bakmaya değmez bence....
  14. euzlu

Sizce Hangi Zj

Ynt: Sizce Hangi Zj 5.9 U kaçırmayın, araçları incelediğinizde en az iki 5.2 edeceğini görürsünüz ki temiz bir 5.9 herkese nasip olmaz. 5.2 de epey işlem olmuş üzerinde, kendini belli ediyor, en fazla 16500-17000 eder bence, o da ekstra çıkartacakları var gibi duruyor. 5.9 çok derli toplu...
  15. euzlu

Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Jaws diye bir marka var bir de.... Ama ben gt kullandım, memnundum açıkcası...

16. euzlu

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) Ağır offroad yapmayacaksanız veya çook ama çok yüksek kalite çıtanız yoksa Mickey Thomson yerine onun klasik modelli rrplikalarını da tavsiye edebilirim, yoksa MT jant elbette istenendir, güle güle kullanın
  17. euzlu

Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım

Ynt: Cherokee 3.1 Td Almayı Düşünüyorum Yardım Uzak durun , 4.7 motor lpg li alsanız da özellikle bulabilirseniz simit tanklı, işnizi süper görür, yakıtı da hemen hemdn aynı olur....
  18. euzlu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Düzgün duruyor..... Ustan yoksa Aracı Şaşmaz da HMC amerikan garaj'da Murat ustaya (0 (555) 998 68 08) götür, sağına soluna iyi bir baksın, yanında da kaportacısı var zaten, masrafı varsa sana söyler ve en uygun şekilde bir işini görür...

19. euzlu

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) birde araba siyah ise jantları hiç değiştirmeden gümüş griye boyatabilirsiniz derim ki o modelde nefis duruyor, bilginize... Hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız kullanmanız dileği ile...
  20. euzlu

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı) 16" lik ET -25jant epey var piyasada, gerçi sizin yerinizde olsam 245 taban yerine 265 taban alırdım, hatta jant lastiği beraber alırdım :)), ama 16 lastiği madem aldınız şimdi 16" jant alın derim, pdw veya Jaws marka mickey thomson klasik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri