Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umut067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,361

umut067

Kamp II
Yer
ANKARA
Selam Arkadaşlar,

Kararsızım içim de el vermiyor satmaya ama temiz olmak şartı ile LR Discovery 2 veya Grand Cherokee WJ ile takas düşünüyorum. Aracım HMC american Garage 'dan bakımlıdır.
Kaza v.s. yok, araziye de hiç çıkmadım.

Fren disk ve balataları yeni değişti.
Ses sistemini yeni değiştirdim.
Cadence CSA 300.5 Amfi + Pioneer 1420UB + Xetec Subwoofer Bass + 4 x Cadence Speaker
Not: Orjinal amfi, cd çalar ve hoparlörler kutusunda durmaktadır.

Acelesi yok, temiz bulursam alırım.
Tel: 0533 697 34 56

İlan No: 155643913
İlan adresi: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-limited-zj-5.2-v8-full-155643913/detay/

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

S1.jpg

sonra.jpg

IMG_3521.jpg

IMG_3633.jpg

Etiketler

Ynt: Sorunsuz Grand Cherokee 5.2 Limited Zj (takaslı)

Disco ZJ'den sonra size motorlu kanepe gibi gelecektir, v8 dediğine bakmayın ZJ ile aynı olan tek şeyi yakıtı. ZJ'de alıştığınız performanstır konfordur bunları bulamazsınız Discoda. Şahsen WJ en sevmediğim Grand Cherokee kasa tipi, belki süper bir makinedir ama ZJ ile aynı keyfi vereceğini sanmıyorum ne yalan söyleyim. Fazla yuvarlak. ZJ'sini satıp WJ alan bilgelerimiz mevcut sitede aslında sorabilirsiniz onlara :smiley:.

oguzhan3434' Alıntı:
hic gerek yok be abi bende heveslendim bi ara ama alicagin arac bundan iyi olmiycak bence :smiley:
bakas' Alıntı:
Disco ZJ'den sonra size motorlu kanepe gibi gelecektir, v8 dediğine bakmayın ZJ ile aynı olan tek şeyi yakıtı. ZJ'de alıştığınız performanstır konfordur bunları bulamazsınız Discoda. Şahsen WJ en sevmediğim Grand Cherokee kasa tipi, belki süper bir makinedir ama ZJ ile aynı keyfi vereceğini sanmıyorum ne yalan söyleyim. Fazla yuvarlak. ZJ'sini satıp WJ alan bilgelerimiz mevcut sitede aslında sorabilirsiniz onlara :smiley:.

Evet bazen fantazi aramasam mı diye düşünüyorum :smiley: P38 ile başıma bela alabilirim zaten..

ufak ufak baska biseyler yaptir aracina yine bi heves gelir bence sonucta yeni arac almayida bi hevesle istiyosun diye dusunuyorum,biraz araziye gir bi jant lastik yap biraz yukselt snorkel vinc kilitli difaransiyel derken bi 2-3 yil daha gecer :smiley:

İçim elvermiyor zaten satmaya. Dodik yaptırayım madem ama fiyatlar çok dengesiz.

lastik mesafen kurtarmaz yaptirma.lastik daha disarda olsaydi olurdu ama bu sekilde kaportaya zarar verirsin

Üstad, son durum resimlerdeki gibi. Dodik için ne yaptırmam gerekir ?

20140327_115618.jpg

20140327_115552.jpg

IMG_3612.JPG

bi speysir veya ofsetli mickey tomphson tipi jant alirsan daha saglikli olabilir diger turlu araba bi yere yaslanirsa kaporta ya zarar verir diger turlu daha saglikli olur diye dusunuyorum.bi dodikle olc ne kadar disari cikiyo lastiklerden ne kadar disari cikartmak lazim bi bak.speysir dan ziyade jant alirsan daha az balans yapicagina inaniyorum bubarada yinede tercih senin

300 bin km yaklaştı diye ben bir ara arabayı satmayı düşünüyordum ama netice itibari ile şuna kadar verdim: sorun çıkarmayan arabayı satmıycaksın, km saatine de bakmıycaksın. :D

sakyuz' Alıntı:
300 bin km yaklaştı diye ben bir ara arabayı satmayı düşünüyordum ama netice itibari ile şuna kadar verdim: sorun çıkarmayan arabayı satmıycaksın, km saatine de bakmıycaksın. :D

Haklısın hocam, zaten bu araçların temizini neden satacaksı ki.. Ben de vazgeçtim satmaktan :smiley:

Hiç bir Wj kasa, ZJ den aldığın keyfi vermez, bunu halen Wj kullanan ama bu güne kadar 3 ZJ ve 2 Wj sahibi olmuş biri olarak yazıyorum ;D ;D ... Lastik jant işine gelince; şaşmazda HMC Murat ustaya sorarsan sana tornacı Adnan ustayı tarif eder, 2-3sokak aşağıda ve şaşmazın içine doğrudur dükkanı, öncelikle ona git ve 6 bilemedin maksimum 7 cm lik get yükseltme takozu yaptır, selamımızda söyle ;)), sonra delta lastik Ibrahim den en fazla ET-44 lük jant al derim, bu eksi ofsetlerde dodik kullanabilirsin ama eksi 25 alırsan dodiksiz çok hoş bir görüntü yakalarsın lastık duruşunda, zaten orijinal dodik takmayacaksan hiç bulaşma, bu kesin bir tavsiyedir, birde bu yükseltme ile 31" lastiği aşma ki çamurluk ağızlarını yemeyesin ;) selamlar, Erdoğan/Kars/Eksi36 Offroad....

euzlu' Alıntı:
Hiç bir Wj kasa, ZJ den aldığın keyfi vermez, bunu halen Wj kullanan ama bu güne kadar 3 ZJ ve 2 Wj sahibi olmuş biri olarak yazıyorum ;D ;D ... Lastik jant işine gelince; şaşmazda HMC Murat ustaya sorarsan sana tornacı Adnan ustayı tarif eder, 2-3sokak aşağıda ve şaşmazın içine doğrudur dükkanı, öncelikle ona git ve 6 bilemedin maksimum 7 cm lik get yükseltme takozu yaptır, selamımızda söyle ;)), sonra delta lastik Ibrahim den en fazla ET-44 lük jant al derim, bu eksi ofsetlerde dodik kullanabilirsin ama eksi 25 alırsan dodiksiz çok hoş bir görüntü yakalarsın lastık duruşunda, zaten orijinal dodik takmayacaksan hiç bulaşma, bu kesin bir tavsiyedir, birde bu yükseltme ile 31" lastiği aşma ki çamurluk ağızlarını yemeyesin ;) selamlar, Erdoğan/Kars/Eksi36 Offroad....

Erdoğan müdür sonuna kadar haklısın, geçen wj sürdüm ve anladım ki zj tam anlamıyla bir keyif aracı..
Önerilerinden ilkini gerçekleştirdim, Adnan ustadan aldığımız takozlar ile 6-7cm yükseltme yaptık Murat ustayla. Bu noktadan sonra yardımına ihtiyacım var.

Yükseltmenin ardından Murat abi girdi kanıma, gittik Şaşmaz'daki Cooper Lastikciye, 245x70x16 AT3 aldık. Jantlar zj'nin orjinal jantları. Şimdi önerdiğin ET-25 dodiksizyöntemi uygulamak istersek hem lastik hem jant değiştirmem mi gerekir ?

16" lik ET -25jant epey var piyasada, gerçi sizin yerinizde olsam 245 taban yerine 265 taban alırdım, hatta jant lastiği beraber alırdım :smiley:), ama 16 lastiği madem aldınız şimdi 16" jant alın derim, pdw veya Jaws marka mickey thomson klasik modeli jantların takımı 900-1200 TL aralığında, acele etmeyin, yavaş yavaş yapmak en keyiflisidir ; ))

euzlu' Alıntı:
16" lik ET -25jant epey var piyasada, gerçi sizin yerinizde olsam 245 taban yerine 265 taban alırdım, hatta jant lastiği beraber alırdım :smiley:), ama 16 lastiği madem aldınız şimdi 16" jant alın derim, pdw veya Jaws marka mickey thomson klasik modeli jantların takımı 900-1200 TL aralığında, acele etmeyin, yavaş yavaş yapmak en keyiflisidir ; ))
birde araba siyah ise jantları hiç değiştirmeden gümüş griye boyatabilirsiniz derim ki o modelde nefis duruyor, bilginize... Hayırlı olsun şimdiden, kazasız belasız kullanmanız dileği ile...

euzlu' Alıntı:
bende 245/75/16 dan 265/75/16 ya gecis yaptim araba resmen daha yukseldi viraj dengeleri cok degisti keske daha once alsaymisim dedim.su aralar jantlara bakiorum mickey tomphson :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri