Arama sonuçlarınız

1. es-maddog

Traktör Dedi Ya La!

Ynt: Traktör Dedi Ya La! Tavsiyeler için teşekkür ederim. Hepsini dikkate alıcam. Aracı Alanya'dan Hasan Kola'nın komşusu Halil Usta'dan aldım. Eskişehir'e 10 saatte geldim. Civic'ten sonra ilk adım sopa yemiş gibi oldum. Böyle bi yol yok. Tek başımaydım zaten. :D Araç Hasan Usta'nın elinden...

2. es-maddog

Traktör Dedi Ya La!

Ynt: Traktör Dedi Ya La! Teşekkür ederim. Valla abi inceden denemeler yaptım ama ben biraz pimpirikliyim. Ufak tefek eksikler, sıkıntılar var. Onları giderip kısmetse ilk fırsatta Bolu-Abant kampı yapıcam, kıyıcam mecburen güzele. ;D Eyvallah abi desteğin için. Eskişehir'de gördüğüm bikaç kişi...
  3. es-maddog

Traktör Dedi Ya La!

Merhaba abilerim, kardeşlerim. Üniversite hayatım ve devamı çok yoğun çalışarak arta kalan zamanlarda bira içerek geçti. Artık bu durum canıma tak etmişti. Doğada gezmeyi seven ben eylem kararı aldım. Honda Civic aracımı sattım (Babamla papaz olduk tabi). Sonra forum sayfasını takip etmeye...

4. es-maddog

Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum)

Ynt: Defender 110 Alma Arefesindeyiz. Benzinli (lpg) Mi ? Dizel (td Veya Tdı Bulmak Çok Zor Bütçe Malum) Mi ? Vay be her konu başlığı ayrı macera ayrı deneyim. Darısı başımıza. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR