Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? aynı ikilemi bende yaşıyorum 1988 model her an 3-4 bin tlmasraf çıkarması muhtemel arabalar 20-25 bin e üstüne masraf da et ,,çok yeni araçlarla aynı fiyatlara geliyor neredeyse,,,

2. limankalesi

3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler

Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler en azından kaputu kaldırınca bu 200 tdi yada hayır bu 3000 tdı diyebeleceğimiz kadar belirgin fotoğraf varmı acaba,,,googledan resimlere bakınca bir sürü farklı 200 tdi fotosu çıkıyor ,,3000 tdi yı motor kapağından anlayabiliyorum ama 200 tdi yı...
  3. limankalesi

Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler Teşekkür ederim Ahmet bey iyice kafam karıştı,,o zaman Şenol beyin verdiği land rover in sitesine şase no dan girdiğimiz zaman sadece ingiliz üretimlerimi çıkıyor ,,otokar üretimleri o sitede çıkmıyormu? doğrumu anladım

4. limankalesi

Ynt: 3000 Tdi-200 Tdi Fabrika Çıkışı Özellikler şenol bey ilginize teşekkürler,,tecrübeli arkadaşlardan paylaşıım bekliyorum
  5. limankalesi

Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi

Ynt: Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi Derya o zaman osb den yapsak yıkacaklar yani ,,

6. limankalesi

Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi

Ynt: Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi Derya merhaba,,o kopililer için nalburdan osb alsak kendi imkanlarımızla küçük bi kulübe yapsak olurmu? birileri çalarmı? sazlıbosna damı o kopililer :)

7. limankalesi

Arkadaşlar selamlar, 3000 tdi yada 200 tdi arayan bir defender sevdalısı olarak yardımınıza ihtiyacım var 1,sorum: 3000 tdi ve 200 tdi araçların fabrika çıkışı özellikleri nedir? 3000tdi yada 200 tdi motor sonradan koyulmuşmu yoksa orjinal fabrika çıkışımı nasıl anlarız ,,en belirgin üretim...
  8. limankalesi

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Lpg dimi özgür abi 100 kmde 20-30 lt lpg iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. limankalesi

Yan Basamak

Ynt: Yan Basamak prof.dr özgür ,,abi nası bir güzel anlatım ,,bir an kendimi aracın altında kaynak yaparken hissettim :)

10. limankalesi

Defender Krallığı Başladı

Ynt: Defender Krallığı Başladı ya durun gaza getirmeyin milleti fiyatlar artıyor :)

11. limankalesi

Egzoz Manifoldu Kaçağı Ve Patırtısı

Ynt: Egzoz Manifoldu Kaçağı Ve Patırtısı çok güzel anlatım ) ses ne oldu?
  12. limankalesi

Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ??

Ynt: Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ?? Hayırdır pek bi hevesli almıştı baya bir planları vardı? araçtada sorunmu çıktı? niye sattıki?

13. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Haluk bey %50 motor sa 16 bin tl den bir tl fazla vermeyin ,,ha motorda sorun yoktur 18 bin tl ler konuşulabilir
  14. limankalesi

Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Burak abi hani geçen ben foto attım ya whats up a ,,,, siyah defender tdi ile çamura girdik,,işte o zaman hudoff la gittik biz, defender in sahibi selçuk abi hudoff üyesi ,,,bende yancısı :) bir dahaki gezide bahçeşehir off road ile hudoff u buluşturma...
  15. limankalesi

Defender İçin Ucuz Yükseltme Kiti

Ynt: Defender İçin Ucuz Yükseltme Kiti Ali bey sizin işyeri nerede iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. limankalesi

Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ??

Ynt: Defender County Nin Diger Defenderler Arasındaki Farkı Nedir ?? cenk aldı arabayı kayboldu nerede acaba
  17. limankalesi

40 - 50 Krş Diyen Arkadaşlar Acil Yardım...

Ynt: 40 - 50 Krş Diyen Arkadaşlar Acil Yardım... :) süpersiniz koptuk burada ofiste :))))
  18. limankalesi

12,000LB Vinç

Ynt: 12,000lb Vinç aracım daha yok ama alıp eve koysammı diye düşünmüyor değilim? araç alınca deli danalar gibi vinç arayacaz :)

19. limankalesi

Site Çok Yavas

Ynt: Site Çok Yavas bende sorun benim internette sanıyordum,,deli ediyor bazen sayfa beklerken diğer eklentiden gazete okuyorum :)
  20. limankalesi

Kalan Aracım İçin Yardım

Ynt: Kalan Aracım İçin Yardım oto mekanik hüseyin usta mı? hüsoff?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri