Arama sonuçlarınız

1. vegandetta

Çok Çok Acil Genel Yardım

İyi aksamlar arkadaşlar aracin isi yalitimindan sonra ahsap lambri döşeme yapacam. Tercih hangi ağactan yana olmalidir sizce ve zeminide ayni gecme lambridenmi yoksa bir iki parçadan olusan iki duz ahsap kaplamami yapmak sağlikli olur.

2. vegandetta

odun sobasında zehirlenme riski sanırım çok küçük bir ihtimal olur. iyi bir sistemle aklıma yatan bir durum. yapabilirsem ilk tercihim olaak sanırım.

3. vegandetta

arabanın ısıtma sistemi için araştırma yaparken en uygun olanın küçük bir odun sobası olabileceği alternatifi kafamı fena halde kurcalamaya başladı... :D internette bir kaç örnek görmüştüm. biraz düşününce zaman sorunumuzun olmaması ve hoşumuza giden yerlerde uzun kalabileceğimizden aynı zamanda...
  4. vegandetta

Izmir Defender

böyle şerefsizler deşifre edilmeliki ayıklansın alçaklar... iki kuruş bir araya getirip hayal kuran insanların paraları için hayallerinin içine sıçmasınlar. mavi cift kapılı bir defender 7 aydır orda çocuk sabahlara kadar başında umutla çıkacagı gunu beklıyordu :D :D çocuğu soyup soğana...

5. vegandetta

Izmir Defender

önceki yıl defender heveslenip alıp toplamaya başladım ki izmirde kendine usta diyen ustalığı sadece iş olarak düşünen ahlak şeref namus kavramlarından yoksun okan denen şerefsiz ile yolumun kesişmesiyle bir insanın nekadar kansız alçak olacağını öğrendim ve defender dan soğudum. :D b aracı...

6. vegandetta

resimler...
  7. vegandetta

evet o konuda haklısınız. komple orjinal ile yenilemek en sağlıklısı . ama şuan için malesef yenileme şansımız yok o yüzden yamalama ve anlamadığım :) bir kaç koruma ses ve su yalıtım işlemi ile şimdilik olayı çözme yoluna gittik. ABFBA yalıtımını yapıp ve ahşap lambri ile kaplayıp olayı...

8. vegandetta

bu forum işini çözemedim hala :D iki usta ile görüştüm biri yama yapmayı biri 1.5 mm düz sac ile komple zemini yenilemeyi önerdi orjinal parcalar işcilikle 5000 tl kadar tuttugundan zor bır durum. hangisi saglıklı olur sizce böyle bir durum yaşayan arkadaş varmı ?

9. vegandetta

biraz aksamalı olarak arabanın yalıtım işlemi için kolları sıvadım zemındeki sunta döşemeyi kaldırınca acı gerçekle yüz yüze geldim. yine adam gibi görünen bir şerefsizin sözüne güvenerek iş yapmanın cezası :D tabanta çürümeler paslanmalar var kanserleşmiş zamin. resim yüklemeyi beceremedim...
  10. vegandetta

Nordkapp'a Yolculuk

BENZER ŞEY yakıt İÇİNDE GEÇERLİ DEĞİL..! NORVEÇ'te asgari ücret ile çalışan bir işçi 2100 euro alıyor. BENZİN 1.69 euro yani demek oluyor ki 2100/1.69= 1242.60 litre benzin alıyor bu norveçli arkadaş. TÜRKİYE'de 1777tl/5.57=319.03litre bizim alabildiğimiz 1 aylık çalışma sonucu. BUDA DEMEK...

11. vegandetta

Nordkapp'a Yolculuk

BENZER ŞEY yakıt İÇİNDE GEÇERLİ DEĞİL..! NORVEÇ'te asgari ücret ile çalışan bir işçi 2100 euro alıyor. BENZİN 1.69 euro yani demek oluyor ki 2100/1.69= 1242.60 litre benzin alıyor bu norveçli arkadaş. TÜRKİYE'de 1777tl/5.57=319.03litre bizim alabildiğimiz 1 aylık çalışma sonucu. BUDA DEMEK...
  12. vegandetta

evet kendisiyle konustum sadece bulgaristandaki bir sınır kapısında yaşamışlar bunu onun dışında hiçbir kapıda yaşamadık dedi sanırım bu belgeyi alıp cıkmak daha yerinde olur.
  13. vegandetta

konuyla ilgili internette bir bilgi bulamadım aracım n1 diye gecıyor hususi kapalı kasa kamyonet aynı ruhsatla çıkan arkadaş böyle birşeyle bugüne kadar karşılaşmadığını sıkıntısız kapılardan geçiş yaptığını söyledi... Bilgisi olan arkadaşlar yorumda bulunursa seviniriz...

14. vegandetta

evet haklısınız bir yandan dizel ısıtıcı bakıyorum yaşam alanı güvenli ve ideal olduktan sonra gerisi çok önemli değil. teşekkürler.
  15. vegandetta

teşekkürler. bir kaç gün içinde yalıtım işine başlarım umarım sıkıntısız bir uygulama ile atlatırım. yapım aşamasındada resim paylaşımlarımla yardım ve önerilerinizi bekleyecegim. arabanın tavanına pencere açma konusunda hem proje gerekli hem gerekmez diyen arkadaşlar oldu bu konuda bilginiz...
  16. vegandetta

evet bu üründe çok mantıklı ve uygulamasıda rahat aklımda olan bir ürün ve büyük ihtimalle bunu kullanırım. ürünün çift katlı olanından kullanırsak yalıtım konusunda yeterlilik sağlar değilmi üstadım.

17. vegandetta

tamam üstadım yukarda yazdım sanıyordum ama yazmamısım Araştırmalarımda bu ürünle kullanılabilecek waporiser barrier - nem barieri diye bir malzeme var (uygulaması basit naylon bir materyal) tek veya çift taraflı elimunyum kaplamadan sonra veya kaplama yapmadan nem bariyeri ile ürünü kaplayıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri